Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is nagyon remélem, h nem vámolták be...
Mail ment!
Rendben Oszi bácsi!
Remélem hamar megjön!
adj egy mail címet és már megy is a meghívó
Szia Bratyóm! Van nálam 1 vödör idomod ám...
Inkább mail-ben, mert most azt meg tudom nézni, mert már otthon 4 napja nincs netem...
Hali Oszi,
msn-en elküldtem neked a számomat, légyszi csörgess majd meg, visszahívlak. Privát lenne...
Valószínűleg az LCD kijelző inverter szarakodik, előbb-utóbb megadja magát.
Cső Tomi! Még nem érdkezett meg, gondolom az ünnep miatt. Várom már mint a messiást...
Én is év elején előveszem, és év végén lemosom...
Ez tuti nem szoftveres gond. Én is régen számtek boltban voltam szerelő.

Az a jó ha öntisztulás van már majdnem hasonlít a raszta hajra
Nekem is van egy haverom ö már 26000km-t ment 1.5 év alatt SV1000-el és neki sem látott még tisztítót a ruha de az valami förtelmes
várólistára tettem magam meghívhatnál ha tag vagy
Szeva Dawe!

THE DOCTOR WINER!
Forma1, WRC, Moto GP termékek akcióban
Gondoltam hátha a GP rajongókat érdekli.... akár egy Rossi póló 5e Ft körül
Sziasztok!
A bőrszerkót sunaszafttal , , , a motoros bőroverált semmivel, az első 9000 km -ig rakódott rá a kosz, utána beindult az öntisztulási folyamat, most hogy elvittem egy tisztítóba elsírták magukat, de már nem mertek rá felárat számolni! ,
Faszán kikeményedett a sok mocsoktól, és egybeprotektoros lett!
Rossi 2009 world championship!

9-szeres világbajnok immár...
Ma viszont jó az idő.
Szerény személyem enyhén mosószeres langyi vízzel lemossa a bogarakat, majd lujízos bőrápolóval befujja. Kivéve így tél előtt, mert ilyenkor elviszem szakemberrel kitísztíttatni mert rohadt büdös.
Öreganyám kikeféli szobajárgány módszerével

Mármint a bőrruháját!
Hali fiúkák örvendjünk h Rossinak ma jól kipolírozzák a 9. VB címért amúgy meg mellesleg ki mivel ápolja a bőrszerkóját?
Én tuti megyek, és kettévágom az aszfaltot:)

Tegnap majdnem taknyoltam Simsonnal. Picsába, hát mégiscsak más úgy Simsont vezetni, hogy megállok a Gixxerrel egy gyors menet után, és átülök a Simsonra teljes bőrruhában...
Jó volt azé nosztalgiázni a régi szép időkre. Csak tudnám, hogy a nép miért mosolygott rajtam...
Szeva Domino!
Valóban nem full ideális az idő a motorozáshoz, de nem is annyira vészes....hideg egyáltalán nincs és az út is felszáradt már szinte teljesen!
Hosszú útra én sem indulnék el, de egy kis mókázás belefér a városban délután még a póker előtt....
Jó motorozást mindenkinek, aki mégis gurulásra adja a fejét...