Az a jó ha öntisztulás van már majdnem hasonlít a raszta hajra
Nekem is van egy haverom ö már 26000km-t ment 1.5 év alatt SV1000-el és neki sem látott még tisztítót a ruha de az valami förtelmes
Sziasztok!
A bőrszerkót sunaszafttal , , , a motoros bőroverált semmivel, az első 9000 km -ig rakódott rá a kosz, utána beindult az öntisztulási folyamat, most hogy elvittem egy tisztítóba elsírták magukat, de már nem mertek rá felárat számolni! ,
Faszán kikeményedett a sok mocsoktól, és egybeprotektoros lett!
Szerény személyem enyhén mosószeres langyi vízzel lemossa a bogarakat, majd lujízos bőrápolóval befujja. Kivéve így tél előtt, mert ilyenkor elviszem szakemberrel kitísztíttatni mert rohadt büdös.
Tegnap majdnem taknyoltam Simsonnal. Picsába, hát mégiscsak más úgy Simsont vezetni, hogy megállok a Gixxerrel egy gyors menet után, és átülök a Simsonra teljes bőrruhában...
Jó volt azé nosztalgiázni a régi szép időkre. Csak tudnám, hogy a nép miért mosolygott rajtam...
Szeva Domino!
Valóban nem full ideális az idő a motorozáshoz, de nem is annyira vészes....hideg egyáltalán nincs és az út is felszáradt már szinte teljesen!
Hosszú útra én sem indulnék el, de egy kis mókázás belefér a városban délután még a póker előtt....
Jó motorozást mindenkinek, aki mégis gurulásra adja a fejét...
Remélem hamar megjön!
msn-en elküldtem neked a számomat, légyszi csörgess majd meg, visszahívlak. Privát lenne...
Az a jó ha öntisztulás van már majdnem hasonlít a raszta hajra
Nekem is van egy haverom ö már 26000km-t ment 1.5 év alatt SV1000-el és neki sem látott még tisztítót a ruha de az valami förtelmes
THE DOCTOR WINER!
Gondoltam hátha a GP rajongókat érdekli.... akár egy Rossi póló 5e Ft körül
A bőrszerkót sunaszafttal
Faszán kikeményedett a sok mocsoktól, és egybeprotektoros lett!
9-szeres világbajnok immár...
Mármint a bőrruháját!
Tegnap majdnem taknyoltam Simsonnal.
Jó volt azé nosztalgiázni a régi szép időkre.
Valóban nem full ideális az idő a motorozáshoz, de nem is annyira vészes....hideg egyáltalán nincs és az út is felszáradt már szinte teljesen!
Hosszú útra én sem indulnék el, de egy kis mókázás belefér a városban délután még a póker előtt....
Jó motorozást mindenkinek, aki mégis gurulásra adja a fejét...