Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fater mondta a multkor amikor otthon voltam, hogy levágja a rendszámtábla tartó két kilógó vas részét...... Hát mondom: "Ne hogy máááá"
Erre ő: "Mert minek az oda"?
Hát...hát....akkor teszem vissza az elejét mindig, amikor meghallom, hogy leér az a két vas az aszfaltra.....Ekközben pont meghúzta az öregem a sörösüveget és kifújta az összeset a képemre és a motorra....
Na mondom: "Essél neki és takaríthatod le róla!"
Nagyon jó arc az öregem...
Asszem innen ismerős.
ez a motorstylingos rendszámtartó ?
Ismerős az a dob , de ez a cső nekem jobban begyere.
Hááááát.....öööööhhhhhhh.....JAAAAA Csak felhajtottam, hogy látszódjon a fotón a 46-os a popsija alatt.....
Hogy áll a rendszáma kérem...
upppsz a kép lemaradt....
Ez a cíííp csűűűűű Domino.....

Ahelyett, hogy te is vennél egy ilyet.....de én biza ezt soha nem adom ám....
valami borzalom a gyári...
Így van! Nem tudom minek rakták rá azt a nagy hurkatöltőt
Nem hinném h a k6-k7 nek olyan rosszak lettek volna a káros anyag kibocsátási adatai
Evvan, de inkább a dobhártyák mint egy felesleges sérülés a habtestemen. Majd ha nem túlélősó lesz a közút akkor visszakerül a gyári. Mégsem. A gyári nagyon randa.
Sziaszia,
az aranyeret elősszőr vissza kell tuszkolni, utánna megy rá a hűsítő krém...
(kocsisorok), meg a dobhárgyák! ,
Szia! Dodó123!
Köszi! jól is esik ám! , ,
Odakozmált aranyérre nem árt egy-két hűsítő puszika!
Jardine előtt szétnyílnak a kocsisorok ( ámen ), sz'al nálam bevált. A k.dob még fent van de szerintem marad is, mert így is nagyot szól.
Érted Te ezt, csak szerénykedsz!
Na mindegy majd áttárgyaljuk az ügyet, ha ujjászülettünk! ,

Hogy szuperál a Jardine a mocin?
Alul megmaradt a gyári dob?
Dombon ülő fűcsomó legyek de a vége felé belegabalyodtam és nem értem mit akasz kihozni belőle.
gsxr600 k4-k5 air box eladó(karbon):15e
Kezd megfertőzni mindenkit szobabringa a stílusával....
De nekem is szimpi mostanában már a stílusa...
CSAK ÉRTENI KELL A NYELVVÉN....
Most miért írod ezt. Mostanában kifejezetten jó a stítlusa. Remélem olvassa mert épp most polirozom az ánuszát.

Ez egy állat
Peppét nem szabad követni, mert ha nagyon közel mész hozzá a nyakadba dob egy szalmabálát.
Már azt hittem először olvasva a hszólásodat, hogy csapattatok valahol Peppével és közúton nem tudtad utólérni.....