Jó...jóóó...tudom, hogy már régóta tervezzük az együtt gurulgatást, de azért most ezért nem ugrok el székesre......gondolom azért pösten is csak lehet kapni.......
Azta qrva.....ilyen akkor ezek szerint nekem is van itthon......KÖSSZI "Baby"....
Peppe...nem félreérteni a Baby-t.....csak olyan örömömben Baby megszólítás volt.....
HELLYES! HELLYES! JÓL BESZÉLSZ KISLÁNY!
Szarni bele!
No de mindenkinek egy jó tanács tőlem......ha mégis tolni kell nagy tömeg előtt a bringát, akkor a következőképpen kell:
Odaszólsz nekik, hogy figyuzzatok, hogy indulunk mi motorosok hidegben.......aztán vadul elkezded tolni a bringát.......aztán féloldalasan felugrassz a tankara.......kuplung rá.....majd be....nagy gáz és keréken hagyod ott őket a pics.ba!
SZERINTEM PENGE!
Vazzzzeeeg....így is kapom a sörözőbe az oltást, hogy mekkora sügér vagyok, hogy motort vettem......mert így a hideg meg úgy a hideg.....mi a fa..t csinálsz ha havazik, meg tök jó hogy az autómba 21fokon van a klíma és nem fagyok szét szövegek.......ERRE AZT MONDOD HOGY TOLJAM A MOTORT HA NEM INDUL.......Hát ez a sok fostalicska autós a hasukat fognák a röhögéstől.....
Na majd jön a DOMINO cimbora szombaton és majd megadjuk a szájuknak amit kell.... Úhhhh....bazzzz.....ez megint kétértelmű lesz a szobabringának.....
Sajnos nagyon is a kutaktól függ a benya minősége.....egy helyről jön normál állapotban és kutasa válogatja, hogy ki mit mókol!
A multkor szó szerint újpesten tankoltam úgy, hogy 600Ft ig pörgött a kurva számláló még benya egy csepp sem jött belőle.....én sose dugom bele tövig, mert figyelem hogy jön-e a cucc. NA ERRE MIT FOGOK MINDJÁRT A SZOBARIDERTŐL KAPNI!
Szóval reklamálás és vezetőkérés után egyből azt mondták, hogy lehet némi gond van a pisztolyal......ja ja ANYÁDDAL VAN GOND BUZI GYEREK.......
Nálunk vidéken olyan a benya, hogy még a Lada is szaggat tőle...
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és jó tanácsot, mostmár teljesen megnyugodtam.
Akkor ha végleg nem indítja, akkor akksi csere? Vagy vegyek gyorstöltőt hátha?
Mennyibe kerül egy ilyen gyorstöltő, úgyis vennem kell.....esetleg valaki tud emberi áron?
Ha vennem kell mégis akksit, akkor ki milyen típust és márkát ajánl?
Előre is kössze a válaszokat!
Istenem.....ezt a fórumot reklámozni kellene, mint azonnali internetes szerelő ill. problémamegoldó műhelyt!
Szép időt mindenkinek és szííííles útat...
az osszes benyat a kornyekrol petfurdorol kapod, mindegy melyik kuton veszed, a tobbi meg a habszoveg :-)
injectortisztito meg 1esgolfba max, mert abban meg nincs :-)
Peppe...nem félreérteni a Baby-t.....csak olyan örömömben Baby megszólítás volt.....
Szarni bele!
No de mindenkinek egy jó tanács tőlem......ha mégis tolni kell nagy tömeg előtt a bringát, akkor a következőképpen kell:
Odaszólsz nekik, hogy figyuzzatok, hogy indulunk mi motorosok hidegben.......aztán vadul elkezded tolni a bringát.......aztán féloldalasan felugrassz a tankara.......kuplung rá.....majd be....nagy gáz és keréken hagyod ott őket a pics.ba!
SZERINTEM PENGE!
villáskulcs:
Na majd jön a DOMINO cimbora szombaton és majd megadjuk a szájuknak amit kell.... Úhhhh....bazzzz.....ez megint kétértelmű lesz a szobabringának.....
A multkor szó szerint újpesten tankoltam úgy, hogy 600Ft ig pörgött a kurva számláló még benya egy csepp sem jött belőle.....én sose dugom bele tövig, mert figyelem hogy jön-e a cucc. NA ERRE MIT FOGOK MINDJÁRT A SZOBARIDERTŐL KAPNI!
Szóval reklamálás és vezetőkérés után egyből azt mondták, hogy lehet némi gond van a pisztolyal......ja ja ANYÁDDAL VAN GOND BUZI GYEREK.......
Nálunk vidéken olyan a benya, hogy még a Lada is szaggat tőle...
Akkor ha végleg nem indítja, akkor akksi csere? Vagy vegyek gyorstöltőt hátha?
Mennyibe kerül egy ilyen gyorstöltő, úgyis vennem kell.....esetleg valaki tud emberi áron?
Ha vennem kell mégis akksit, akkor ki milyen típust és márkát ajánl?
Előre is kössze a válaszokat!
Istenem.....ezt a fórumot reklámozni kellene, mint azonnali internetes szerelő ill. problémamegoldó műhelyt!
Szép időt mindenkinek és szííííles útat...
injectortisztito meg 1esgolfba max, mert abban meg nincs :-)