Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már nem vagy takis!
ÁÁÁ...izmosodni? az mi?
A lábaim olyan vékonyak, ha sokáig állok, akkor szúrják a seggemet! , , ,
Aham...így már vili...köszönöm Mester az infot...
Megyek akkor gyorsan ujjászületek bögyös minőségi apeches ügyintéző repedésnek, Te meg akkor hozd az órmótlan nagy cerkát, meg a bankszámlaszámod, oszt' gyí! , , , ,
K9 ből jó lesz a gyári lelakott 0 -km es, a két év benzin azért lehetne több is, de akkor a 2 év leteltével újra utalok egy váratlant, csak hogy érezd a törődést, meg én is a benzinszagot!ehehhh... , , , ,
Az újjászületésig meg szopunk külön-külön, bár a te red zeppelined azért vastagabb (inkasszó), mint az enyém, de más területen nekem is kijut a szájmagasságban röpködő penikus maximusokból! , , , ,
köszi már jól vagyok..
Pedig ha karból dolgoznál még izmosodnál is
Csákány takis!
GYÓGYulsz már?
Akkor a speedes kesztyű nekem nem jó, mert nem tudom csuklóból szeretni magam! , ,
Ilyen még nem volt.De olyan már igen hogy hipp-hopp inkasszó jugtalanul.1 hónap kilincseléssel vissza jött.De ha elintézed a 200 milliót kapsz egy zsír új K9-es gépet 2 év benzinnel és szervízzel.

Ez az ország a veleéig romlott...
Én sem hagynám ki.Mindenki azon spórol amin tud.
A kedvencem a madár aki úgy jön be hogy nem kell számla adjam olcsóbban ........majd kártyával fizetnék.Meg mivel lapraszerelt bejelenti hogy olcsóbban szeretné megkapni mert ezért az árért nem fog ő szerelni.Nagy az isten állatkertje és most a legveszélyesebbek a nyugdíjasok és az apeh küldje be a számlát nyereményakciója.
nyilván fest...dolgozik... hívd később...
Már rég eladta és elitta az árát
Helló Zoli32!
Na de mi van akkor, ha az a fasz amivel állsz ott az apechban egy termetes darab?
Ügyintéző hölgy kellemesen leadminisztrálja(számla nélkül) , majd elégedett arccal utal (még a tescós bevásárlócetlidre is) vagy 200 milla áfavisszatérítést.
Te meg nézed a telefonod, hogy bassza meg már megint nem várt utalásom érkezett, most mit csináljak ennyi lóvéval? , , , ?Valld be már emiatt nem mersz apechba menni! , Úgyhogy ne sajnáltasd magad, nem versz át! ,
Peppét lehetetlen utolérni. Nem veszi fel a telefont. Mennék az idomért, ha készen van, de ha nem veszi fel, akkor honnan tudjam, hogy készen van-e tényleg?
ennyi.
A céges dologban biztos igazad van...
De én nm hagyom ki az ien számla nélküli lehetőségeket a közeljövőben sem, úgy ahogy sokan mások sem...
a speed-es kesztyű csoklóból merev. nem tudod benne szabadon mozgatni a csuklód. Ami kell is. Legjobb kesztyű a gp pro, annyira tart hogy csak na. Nem fárad benne el a kezed 2 óra pályázás után se.
Azt tudom....de mitől supermotos? Azért mert rövidebb és könnyebben mozog a kéz? És védelmileg mennyire különbözhet?
Ahogy elnézem a csuklótól ugyanaz, mint a hosszú szárú....
Ilyet hordanak a STUNTOS srácok is, csak azért gondoltam, hogy mozgásilag különbözik....de...
internet...apró...meg volt kapcsolat...
aprilia ing itthon 19e huf... majd hátast dobtam...
én nekem a család régi barátja ingyen hozta...mert annyira olcsó volt
a napfényes Italyaban tán: 1 euroért vesztegették
Nevetséges egy ország vagyunk...
Ezek a negyed áron lévő cuccok, mind netről (pl. ebay) vannak, vagy van némi kapcsolatod is?
Valszeg hülye vagyok de fenének van kedve 2 hétig minden nap apehba szaladgálni csomagtartószám számlákkal.Volt már benne részem.Nem kellemes célzónában egy szál f...al állni.
Ez a szmla nélküli dolog csak addig jó míg az ember cége él 1-2 évig de mi már 35 éve egy helyen vagyunk.
Számla nélküliség: Csóka megveszi kint boltban akár olcsóért vagy nagyker áron vagy stb, itthon meg eladja. Ennyi. számla minek, meg ha valamit negyedáron veszek, akkor ne várjak még számlát..Jelen esetben meg amúgy is magánszemélytől veszel, amihez ugye nem kell számlázni...
Ez inkább supermoto kesztyű szerintem..
Én ezt értem... ti nagyon becsületes cég lehettek
Itt az volt a lényeg...h én nm vásárolok boltban horror áron, mikor megvehetem jóval olcsóbban...akkor nm érdekel a számla sem... egy minőségi kesztyűnél, amit negyed áron vex meg az ember, mint üzletben...bízik az ember a gyártó jó hírnevében...
vettem már sisakot, bőrkabátot, csizmát így... és egyikben sem kellett csalódnom...és mind vadonat új... a bolti ár negyedéért!
Csupán ck ennyit akartam mondani, a számla nélküliségről...
A mai világban...
Ez miben különbözik a simától? Csak abban, hogy rövidebb a csukló része?