Helló!
Én azt nem értem a fociban, hogy miért csak egy labda van esnek kelnek, hogy egy picit hozzáérhessenek, meg felrúgják egymást, hogy fájjon!
Én a bíró helyében adnék mindenkinek egy lasztit, hogy nyugodtan ellegyenek a játékosok, és ne egymást hajtsák, meg rúgják széjjel. Biztos nyugodtabbak lennének a kispadon is, hogy van bent a pályán bőven labda, nem azért az egyért kell szarrá izgulniuk magukat(ráadásul ott öregek is ülnek, beüt valami infarktus, arra nem gondol senki? inkább 20-22 labda a pályán, mint egy halott öreg a kispadon.... )
Meghát a kapuralövésnél sokkal nagyobb az esély ha egyszerre vagy öten nyolcan lőnek, mert ha a kapus egyet megfog, és ha valaki mellé is lő, még mindíg lehet gól akár több is! , ,
Így viszont szenvedés a pályán, felesleges izgalom a pályán kívül... Amatőrök.....pffff... , ,
Hát látom csak én pörgök itt egyedül, mint Ciccolina a kígyónak a faszán!vagy mijén... Dominó elaludt!
Na kabbe gyíkok! Én leléptem!
Tarajospöcsök! , Ezt már csak úgy...... ,
Jóéjszakát mindenkinek! Puszika a motorkára! , ,
Hoppá! Ez már szerelem! ,
Vigyázz Dokesz!, sör mellé tegyél be mást is,(svájci lankasztót), ellenkező esetben nehogy megcsinálódj úgy kb.:46-szor! vigyázz!
Hmmm...túlságosan paranoiás vagyok? Á nem! , idiótaaaaa...... , , ,
Poliuretánhabtest!
A gyári kipufogó az kell az ágy mellé a biztonság miatt, ha jönnek a rétinégerek, legyen mivel rendszabályozni!
Bár sose legyen így!
Szerintem a K8 gyári kipufogója olyan, mint Aladdin elbaszott olajlámpása! Próbáltad már dörzsölgetni? , (mármint a kipufogót.... )Hátha kiugrik egy kicsi szelle(ntés)m, azt kívánhatsz 3-at! , , , !Mondjuk nem jóreggelt, jónapot, meg jóétvágyat, (vagy mondjuk lófaszt a seggembe... ), hanem valami brutkót! , Hee? ,
Most arra nem is gondoltam mivan, ha összejön? Én megfúlok az irigységtől! , Nna mindegy....mostmár......
Teeeee.....lenyúltad a dobomat?
Jaaaa....te vagy az Domino, hát tőled vettem cimbi....
Na jóóóó cíííííp az a YÁRDÍNE is tényleg.... és a hangja...
DE MÉG NEM HALLOTTAM ÉLŐBEN!
Na most pattanjál rá és irány pest....addig behűtöm a söröket...és mozizunk egyet ótán....
Én azt nem értem a fociban, hogy miért csak egy labda van
Én a bíró helyében adnék mindenkinek egy lasztit, hogy nyugodtan ellegyenek a játékosok, és ne egymást hajtsák, meg rúgják széjjel.
Meghát a kapuralövésnél sokkal nagyobb az esély ha egyszerre vagy öten nyolcan lőnek, mert ha a kapus egyet megfog, és ha valaki mellé is lő, még mindíg lehet gól akár több is!
Így viszont szenvedés a pályán,
Mi van a motorral?
Remélem már kőrözöl vele, mint légy a tehén segge körül!
Kurvák....
Na kabbe gyíkok! Én leléptem!
Tarajospöcsök!
Jóéjszakát mindenkinek! Puszika a motorkára!
Ne félj! ez tiltáson nem dadog, és a lánggal sincs gond, csak legyen szikra!
link
Vigyázz Dokesz!, sör mellé tegyél be mást is,(svájci lankasztót), ellenkező esetben nehogy megcsinálódj úgy kb.:46-szor!
Hmmm...túlságosan paranoiás vagyok?
Azt hiszik,hogy valami repülő!
A gyári kipufogó az kell az ágy mellé a biztonság miatt, ha jönnek a rétinégerek, legyen mivel rendszabályozni!
Bár sose legyen így!
Szerintem a K8 gyári kipufogója olyan, mint Aladdin elbaszott olajlámpása!
Most arra nem is gondoltam mivan, ha összejön?
Jaaaa....te vagy az Domino, hát tőled vettem cimbi....
Na jóóóó cíííííp az a YÁRDÍNE is tényleg....
DE MÉG NEM HALLOTTAM ÉLŐBEN!
Na most pattanjál rá és irány pest....addig behűtöm a söröket...és mozizunk egyet ótán....