Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maradsz a seggeden. ez parancs!
nemvágom... nemtudom mit cisnáljak.. jogsi keine, mintamélység nincs.. vagyis lassan már kifelé dudorodik:D és átiratva sincs.. asszem én nyertem:D
nem így beszélnél ha otthon várna egy 90ezres csekk gyorshajtásért januári határidővel
Akkor meg minek parázni?
Az esélye hogy egy kisebb karika alatt yardba fut valaki létező de elhanyagolható szerintem.
marad a renccám, csak a forgalmiba írják be meddig kell kivonatni. De tényleg elsiettem, bár legalább pihen a vas
úgyis szervízelni kellene..meg mostanában sok volt a keró, szóval csak had pihenjen a drágám
egyenesfutás meg midnen fasza.. meg hazafele én mentem vele.. kurvajooo:D jaja marad rendszá minden.. nekem is ma lesz kivonatva..:S
Kellet neked kivonatni?
Amúgy meg a rendszám rajtamarad vagy azt is elveszik?
A motort remélem azért átnéztétek, más gáz nincs vele mint a csúszás?
nincs középpen minta a gumin:S az ujat meg nincs időm felrakni:S ugyhogy nemtudom. kéne egyet menni:D
pedig nekem meg ki van vonva a moci meg melóhelyen gebedek úgyhogy kussoljatok öö vagyis
Pedig tényleg szikrázó napsütés van.
csak óvatosan, hideg az aszfalt
hallod tutis.. mind szép és jó de nem szakadt rám az OTP:D jó lenne de sajna nem:D itt szép idő van.. lehet kéne menni veretni eggyet
Variációk gixxer témára
Sajnos nem egyezik de amit írtam az igen.
Viszont a GSXR-é drágább.
hát én nemtudom hgoy jó e hozzáD van valaki aki tuggya?:D
Nem egyezik meg de utángyártott 2 hét és lehet 4 és 7 e.
Talán 2 e ért van karom ha jó az SV bowdenes kuplungkarja 4e ért fékkar előre.
kínaiul
de amire nincs ráirva japánul szöveg az már hamisitvány:D:D
nem, de 1-2 ezer ft-ért lehet venni utángyártottat
hát egyenlőre vannak fontosabb dolgok:D olysan kuplungkar aminek nincs letörve a vége, uj hátsó fék kar meg iyelnek:D aztán jöhet a pályázás:D télleg nem tudsz kuplungkart meg stb-t?
csak el ne vigyék előled