Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátulról!
Nem, de a múltkor felkevertem ezeket és Ágó "lebaszott", és most úgy emlékszem hogy a gyújtástérkép a jó válasz, de mostmár nem tudom, majd jön Ágó és helyretesz
Meséld már el nekem légyszives, gyujtástérképet mivel írsz?!... csináltál már ilyet esetleg?...
Egy év alatt csak kétszer mostam le.Viszont ha találok egy tócsát feldobom a hátamra az egész francot.
Csá ThomAce!
Bocs! SZopóFos!
Hogy TE milyen gusztustalan kis motorosféreg vagy! , ,
Csá Zoli32!
Degenyó vagy!
Bár ahogy elnézem a képeid a motorkáidról, Neked a tisztántartástól megy gallyra mindegyik! , ,
Olyan mintha mind a vitrinből lenne előhúzva!
Annyit sikálod, hogy kilyukad a blokk, meg elkopik a zidom, meg a váz! ,
Szia Szobacica!

Még mindig nem tudsz írni. Az szopófos nem pedig photofos. Tanuld már meg!
Ebay (angol, német oldalak),itt is van ezen az oldalon pár km óra, ha ilyen ambícióid vannak, akkor időben el kell kezdeni a keresést, én is onnan szoktam tájékozódni ha valami kell!Nekem nincs ilyenem, bár van nemmessze tőlünk egy motorbontó megkérdezhetem neked, hogy van-e műszerfal K51000 -hez ,
Alapfelállás, hogy nem szeretném eladni ezt a motort,(hiteles még elég sokáig) és ha lesz rá elég pénzem maximálisan karban fogom tartani ahogy eddig, ha nem lesz rá akkor marad dísz!(Recskastation! , , , !)
Amire még gondoltam, hogy érdemes lenne venni egy ugyanilyet törötten, vagy sérülten, ha később főbb alkatrészeket kell cserélni, akkor ne horror áron alkatrészenként kelljen megvenni, hanem mondjuk egy egyszerűbb blokkcserével (ekkor mondjuk átkerül a kmóra is a blokkban lévő km -ekkel) Ezek csak elgondolások, ahhoz hogy megvalósuljanak sok-sok pénz kell (sajna) és persze az, hogy a motor egyben maradjon velem együtt!
Különben ezekkel a motorokkal az a baj, hogy sokan csak mennek vele(mint állat....) de basznak rájuk anyagilag, amit a következő tulaj szop meg, a szar karbantartás miatt, így vehetsz valós kevés km -rel is szar motort, de vehetsz sok km-rel is nagyon jó motort!(mondjuk az is jó jel, ha egy motor sokat elment, és még mindíg pöccre indul, nem kotyog, nem lötyög rajta semmi,nem folyik, stb....)
Lehet keveset is menni, az előző motorommal 4 év alatt mentem 1000 km -ert, csak karbantartottam szinte, meg is vették egyből pedig 13 éves volt 8300 km -el! Be is indult gond nélkül hidegen, nem kellett trükközni, voltak kisebb hibái, de nem titkoltam semmit ilyenkor az pozitív benyomást kelt a vevőben, csak a randa fejem sajnos ellensúlyozta az őszinteségemet, így csak olcsoé tudtam eladni a motorkát !
Jó mondod szobacicc nekem már be van spajzolva egy 14567 Km es panel a polcon.
természetesen photoshop-al
ne mondd már,hogy 150.000km-el fogod árulni a 4-5 éves géped
sok 3-4 éves motorban van 10.000....nem tudom hogyan csinálják
minden esetre nekem kéne egy óra,úgy 20ezer km körül,tényleg tudsz?
ÁÁ basszus má nincs, de lapozz vissza vagy száz oldalt
Már csak az a kérdés, hogy pajszerral (nem ami a gatyádban van ), vagy photoszoppal? , ,
Tutis!
Meg van az a kép ahol a parasztgyerek a motorjával pózol a háziállatok között+napszemüveges tehén emeli a színvonalat? , , , ,
Persze gyere, ingyé megcsinálom
Helló!
Á eléggé ráaludtam a témára , de jövőre belehúzok !
A km óra nem gond, pár tizezerért olyan kilóméterállással veszek műszerfalat (komplettet) amilyennel akarok! Pár csavar és ki is van cserélve! Ezeket már nem "csavargatják" vissza, hanem cserélik!
Amúgy eszem ágában sincs ilyet csinálni, de sokan élnek vele!Aki igazán rutinos azt nem lehet átverni, bár fiatal motornál azért még működhet! ,
Oksa....akkor várok még....
Bár én még mindig hajtom a VAS-am....
figyu,látom van kilóméter rendesen a gépedben.....ha jövőre belelendülök,nekem is lessz bőven, van ember aki ezt vissza tudja tekerni?
Én ha személyesen eltolom a képemet, akkor azt is átalakítod? , ,
Melóba....... pffffff....micsoda szöveg! , ,
sajnálom, szakítsa meg az oktatást, küldjön mindenkit haza és adja oda a képeket.
Most nem tudok, mert a kolléga oktatáson van, nem tudja odaadni addig.
dobj fel párat, estig vagyok melóba