Kereskedelemben már nem igen van "fekete" piac.Csak ha otthonról csinálja.
Nagy márkák alapból számlával adják.Ha számla nélkül adom akkor csak gyűlik a cucc és sosincsa eladva.Ha kidobom a számlát akkor meg nincs költség.Mindenképp mebaxnak.És még ott a bankkártya.Az mindenképp számlás.Garit számlára adnak.Nem egyszerű.
Legalábbis bútorban.Kesztyűbizniszt nem ismerem.Csak a bútort de azt nagyon közelről.Sajnos.
mit nm értesz...
ha vmit a "feketepiacon" vexel...hol adnak számlát?
az áru beszerzésének útja engem nm érdekel...lényeg h új
dolgot vexek /sisak, kesztyű, bőrruha.../ frutti áron...
Köszi szépen Tuttis előre is az utánnajárást....van idő csak nyugodtan, most nincs rá della majd csak a jövő hónapban, mert mamácska lenyúlta az ehavi fizumat zsepppíízzzel együtt...
De a köv havi az egész a Stunt Projektre megy és fontos dolgokra...(pl. fékbetétcsere)
a tudok kesztyűből bizniszt csinálni, akkor szólok mindenkinek itt a fórumon.. természetesen előnyben részesülnek a barátok, ismerősök.. De mondom, ez még csak elvi szálon fut..
Nem ígérek semmit mert nekem is megemlítették, és én az ilyet akkor hiszem ha már kezembe az áru..Most járok utána, megpróbálok belőle valamt kihozni hogy minél több kesztyű legyen..
Én pont úgyanezt a típust nézegettem egy darabig, csak sehol nem találtam árban elfogadhatót...
Nem akarok kesztyűn sem spórolni, de azért 50ezret soha nem adok egy kesztyűért....
Nekem is ez a fekete-fehér szín tettszik csak és ha tudsz valamit intézni ez ügyben, akkor megköszönném....
Hát tényleg jó, hogy ültem...... 18.000 FT ?
Ezt nem akarom elhinni.....
Ez csak egyedi mázlis eset volt, vagy esetleg tudnál is szerezni még, ha akarnál?
Nagy márkák alapból számlával adják.Ha számla nélkül adom akkor csak gyűlik a cucc és sosincsa eladva.Ha kidobom a számlát akkor meg nincs költség.Mindenképp mebaxnak.És még ott a bankkártya.Az mindenképp számlás.Garit számlára adnak.Nem egyszerű.
Legalábbis bútorban.Kesztyűbizniszt nem ismerem.Csak a bútort de azt nagyon közelről.Sajnos.