Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A speed boxnál olvasható is amit mondtam
Én innen fogok venni csak a fokozatkijelző nélküli változatot.
www.prop-tech.hu
Apám SV1000-én is tőlük van a fokozatkijelző meg ez az 1-2-3 Eu tiltás kivevő és érezhetően erősebb lett ezekben a fokozatokban.
Amugy nekem azt mondták h 1-esben azért ad csak le 80%-ot h ne vágd hanyat magad ha béna vagy 2.-3 ban pedig 50km/h fölött ha ráadod a kazánra a csumát akkor nem ad le maxot ez azthiszem a lakott területek miatt van.
Én ennyit tudok ezekről
Nem, nem
Ha tudod, hol van a csepel művek, akkor már közelebb vagy a célhoz de lényeg, hogy ennek több bejárata is van és Neked a Posztógyár utca felöl kell közelítened. De biztosan elmagyarázzák ám
Ez gyors volt
Sziasztok, valaki adja meg kutya elérhetőségét! Többen írták, hogy tőle érdemes olajat venni! Kösz.
mármint a fejkonzolnak
mi az ára?
Kapsz Te is bigoneoszi!

Mesibaba, akkor a hátsó konyhaajtón kell besunyiskodni?
Sziasztok!
Ha érdekel valakit utángyártott fejkonzol ás sárvédő K8 600-750hez,kérem jelezze!Ez a kettő maradt épen,hibátlan állapotban.
Villahíd védőt is legyártanák nekem ha odaviszem a motort?
Az alapból nem tilt.Rögtön pofánő majd szemből szúr hátba és még le is rúgja a fejed.Az nem játék.Láttam a filmen mit műveltek szegény kissrác házával aki megvette a majompofa ellenfelüket.
Hali, jómagam is ott csináltattam és tényleg ügyesek, mindent elkészítenek a fotóim közt lehet nézelődni...
A Csepel művek területén vannak egészen pontosan, de nem a főbejáraton kell bemenni!
Nekem meg GI-Joe -m van és az sem triltott még le! ,
Nekem is GI-pro van de nem vettem észre a triltáskivételt és 299-el még nem tudtam menni.
Szia!
Most vagyok kötözésen , igazából akkor éreztem, hogy baj van mikor lenéztem, és a fanszőröm lágjai meggyújtották a hajam! , Veszélyes ez a GSXR vigyázzatok! (Még Te is Dodó... )
Az aranyerem már gyógyul, megnéztem :
Helló!
Tudod nyugodt voltam mindvégig, mert a hülyének van szerencséje alapon nem aggódtam! ,
Szeva bigoneoszi!

Szerinted a Gipro seb.fokozatkijelző TRE funkciója minden típushoz működik? Én is vásárlás előtt vagyok
Ezt én csináltam kollégának, egyedi darab, szóval érdemes egyedit csinálni.
Nekem 7000 km...április óta...egy hete eltettem téli álomra a Firebirdet
amugy hello az uj arcoknak...és a régieknek úgyszint...
I LOVE GSX-R600

Húbazz sz'tem idén ne tedd el a motort, kényelmetlen volt amikor nőtt a szőr? Aranyered hamar gyógyult? Aggódok érted vigyázz magadra.
A Gi-Pro meg fele annyiba kerül és ugyan ezt csinálja...
Hát azért azt nem hiszem...
Én GiPro-t vennék(nekem is az van) mert benne a "TRE" ami feloldja az 1-2-3-ban a tiltást, jah, meg a 299-est is...
Mindenki kap aki köszönt?
Mert akkor Isten hozott!