Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a hirdetésben tedd hozzá, hogy visszavásárolnád, vagy extra magas jutalom a nyomravezetőnek.! (Csali kell.... )
Sziasztok!
Sajnos az ilyen típusú motorok alkatrészként végzik, valami kis vidéki sufnibontóban, vagy pihentetik és megpróbálják más papírokkal üzemeltetni, vagy egyben marad és megy ki külföldre! De ezt gondolom mindenki sejti......
Ezek az orlukonfosott patkánybélférgek pedig majd valamikor rendőrkézre fognak kerülni, csak addig eltellik egy kis idő, meg lesz egy pár meglopott (motor) tulajdonos.
Kibaszottul együttérzek veled és nagyon sajnálom, hogy ez történt, remélem a tolvajbanda elfogásakor a rendőrök és kommandósok reggelig számolják majd a halottakat!
Az a baj, hogy 1 brigádot felszámolnak, jön helyette kettő!
Akinek ilyen helyen van a gépe annak lehet megérné vakkamerával felszerelni a helyiséget olyan helyre, ahol nem lehet hozzáférni, de látható+kitáblázni, ez lehet visszatartó (kicsit)
Amit tehetsz, hogy az ezután hirdetésben megjelenő minden ilyen tipusú motor esetében megjelensz, és tájékozódsz (másodmagaddal)
Szivesen segítek, ne viccelj már.... ..nekem is jól esne hasonló helyzetben.
Ne izgulj a többiek is segíteni fognak, amiben csak tudnak..... nagyon jó és összetartó emberkék vannak itt ezen a fórumon hidd el....
Ha bár nem sokan szeretnek minket, de azt TUDJA MINDENKI, HOGY A MOTOROSOK KÖZÖTT ÖSSZETARTÁS VAN ÉS NEM KICSI!
Hisz ezért is intünk egymásnak az utakon is!

Javítottam a rendszámot, megindult a sorozatgyártás!

Üdv. köztünk!
Szeva Doki!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Méghogy a motorosok huligánok meg egyéb fasz közhelyes dumák?
Emberek, nem is ismerem a Srácot és szó nélkül segít...
Itt kéne nézelődni a sok dilettáns, nagypofájú buzinak aki az összetartásról és egyebekről ugat folyamatosan, majd ha valaki bajban van akkor Ő természetesen nem látott, nem hallott semmit...
A rendszám helyesen UHY-207, ezt a nagy ideg közepette rosszul tettük fel sajnos.
Még egyszer köszönöm!
Szia Peti!
Teljesen együtt tudok érezni veled, nekem is ilyen VAS-am van, de ez mondjuk nem márkafüggő adott esetben......Sajnálom tényleg és igazad van! Nem ember az ilyen....
Én ebben tudok segíteni, hogy ezeket szétszórom és ha másban is akkor szólj, valamint van 1-2 jó rendőr ismerősöm akiknek szólok a dologgal kapcsolatban. Faterom is az...
Így jó lesz a hírdetés, vagy kihagyjak esetleg valamit?
Sziasztok!
Eljött az ideje (sajnos), hogy regisztráljak az oldalon. Ma reggelre ellopták imádott K7-es gixxerem ... A XVIII. kerületből..
Tomiquattro név alatt futott pár hozzászólás a dologgal kapcsolatban..
Köszönöm mindenkinek aki bármiképp de próbált segíteni, KÖSZI SZÉPEN..
Nekem tele a tököm, hogy mi a meredt répa történik a kerületben, MIT CSINÁL A SZERV? Vagy MIT NEM? És MIÉRT NEM? Akkor csináljunk MI, belezzük ki a rohadt szemétládákat. Ha már az enyém nem kerül elő legalább másét ne vihessék el... Innen üzenem neked Te aljas kis semmirekellő munkakerülő más örömét tönkrebaszó szar alak, előbb-utóbb úgyis megleszel de akkor a Hősök terén foglak a letépett karjaiddal addig ütni amíg szuszogsz...
Bárcsak megtalálnánk az elkövetőt vagy vetőket... van itt a ház mögött egy szimpatikus erdő, ahol nagyon helyes kis gödröket lehet ásni, majd beleállítani a patkányt, betömni a száját az összefosott alsógatyájával, a száját power tape-pel lehegeszteni, majd a fejére hugyozni és kint hagyni két napig elmélkedni... szerintem a kezelés után sokkal okosabbak lennénk a kerületben történt eseményeket illetően...
Ha nem, akkor lehet el is felejtenénk hová is ástuk...
Hát ez borzasztó és az a szép az egészben, hogy én ugyanott tárolom a motorom, de nekem a munkahelyem, szóval csak nappal...
A betyár becsület az lenne, ha az ilyen gennyláda is eltakarodna dolgozni tisztességesen, mint az összes többi normális ember és nem mások kárára keresné a kenyerét......menjen gombát szedni, vagy halászni és azt adja el.....
Mert ezek tutti, hogy nem motorimádó emberkék, akiknek fáj a foguk egy ilyen VAS-ra.....

Talán ha mindenki megélhetési bér hellyett normális fizetést kapna, akkor az ilyenből is kevesebb lenne......ezzel nem megmagyarázni, akarom az efféle cselekedetet,. mert én sem 10ezressel törlöm a seggem, és mégsem megyek el bűnözni, hogy több legyen......de vannak akiknek már az ELÉG SEM ELÉG!
Szépen rá vannak állva erre a környékre.....az első lopott motorokkal foglalkozó oldal első 3 hírdetése, amiket megnéztem ez:

1. Sziasztok ! 2009. 09. 20. án hajnalban ellopták a Motorom XVIII ker. Csontvári utca 48.ból

2.Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni... Ma éjszaka ellopták a motorom a 18.kerületből...

3.Sziasztok ! A segítségetek kérném, 2008. 08. 20. án késő este ellopták a Motorom XVIII ker.

Ez azért durva.....
Nagyon köszi, király vagy!
Én is remélem meglesz a vas, ha pedig esetleg a tolvajok is, akkor azt is remélem valaki tud majd biztosítani helyiséget, ahol hosszabb ideig tárolhatjuk őket... gondolom lenne pár jelentkező, aki feltenné nekik a kérdéseket, meg mondjuk egy s mást...
Legalább annyi betyár becsület lenne a mocsok férgekben, hogy casco-s cuccot visznek el...meddig tartana lekérdezni nekik....
Már készítek is egy szines képes plakátot és kinyomtatom, 20-25 példányban és kirakom a sörözőnkbe, valamint szétszórom amerre járok.
Remélem meg lesz a VAS....és az agyonvernivaló tolvajok is.....
És még az ilyeneknek van joguk és védik őket, ha történetesen tetten éred őket és agyonvered az első kezed útjába kerülő tárgyal....
Tényleg nem tudnék az ilyenekkel kíméletes lenni......csapni le a kezét, amivel mókolja a zárakat.....
A motor és a fal között annyi távolság volt amennyit a sztenderre rakás eredményez, a másik oldalról pedig agyig ráállt tesóm kocsival....egyébként a garázs padlóján tisztán látszik a nyomokból, hogy a paraszt az elejét megemelve húzta vagy húzták el a garázskapuig. A hátsó keréken volt a tárcsafékzár. Még az is látszik, hol álltak meg pihenni (sajnos nem örökre).
Csak tudnám miért nem szakadt bele a feje az anyjába az ilyen gyökérnek.
Még az a szerencse, hogy a kocsit nem baszták össze, miközben "dolgoztak"... de szeretnék találkozni velük... eszükbe juttatnám, hogy machete (macséta)
Basszus az ilyennek tőből kell kitépni a karját és azzal verni agyon...
még valami.. a hátsó ülés helyett kék színű gyári üléspúp van/volt rajta, valamint a képen látható kapaszkodónak csak a tankra csavarozható adaptere volt rajta. Ez úgy néz ki, mintha egy alumínium gyűrű lenne rácsavarozva.
na mégegyszer...
info@vinxxgrip.hu
az elérhetőségek lemaradtak...
06-30-9842-247
06-70-323-4326
info@vinx
xgrip.hu
Sziasztok!
Mesibaba az én bátyám motorjáról írt, amit ma hajnalban vittek el.
Előre is köszönünk minden esetleges segítséget!
A motor adatai a következők,
alvázszám: JS1CE111100107835
motorszám: N732115642
Képek mellékelve...
Megtörtént, köszi
Tedd ki motorfeeling-re is nyugodtan.
Igazad van, ha akarják elviszik, de aki teheti rendesen nehezítse meg a dolgukat a szemétládáknak....4-5db lánc, lebetonozva, riasztó, mozgásérzékelő, 360V-ot belevezetni a motorba, kilincsbe, kormánycsutkába+ 3 fegyveres őr még mellé golyószóróval....talán akkor nem vinnék el.....
Maximálisan egyet értek veled cimbora.....kezét vágni, amelyik nem akar érte megdolgozni, csak a másét lenyúlni.....valaki éveket vállal be részletfizetéssel és keményen lemond évekig dolgokról, csak hogy tudja fizetni imádott motorja törlesztőjét.
Erre jönnek ezek a puruttya, genyláda tolvajok és elviszik pár perc alatt azt amiért te megdolgozol.....
Kezét levágni?.....Ja....de előtte a kis erővágójával lemetszeni a kis zacsiját és a szájába tömködni a szemétládának.....aztán meg szétrugni neki ami megmaradt még.....
Szia Doki!
Tök mindegy mit csinálsz vele, ha el akarják vinni, akkor úgy is elviszik.
Egy volt kollégám chopper -ét úgy vitték el, hogy beállította (ugyanígy zárt teremgarázs) a falhoz, lakat , lánc ahogy kell, majd ráállt a kocsijával, hogy nem lehetett 3 oldalról hozzáférni.
Ami fogadta Őt a garázsban : betört ablakú autó (kézifék, sebesség ki, autó hátratol, majd motor ki a helyéről, és autó vissza! Szerintem nincs biztos módszer ilyen többlakásos helyeken, csak a biztosítás (méregdrágán), vagy fel a lakásba, esetleg ki a folyosóra, muskátli helyett, bár mondjuk ebben az esetben fenáll a veszélye annak, hogy valami irigy barom kárt tesz benne csak úgy, amit ha nem látunk, akkor nincs módunk viszonozni a kis testén! , ,
A kurva anyját az összes fostömlő tolvajának! Kézlevágás!
Valószínű, hogy tautóra dobták, vagy futóra.....
A teremgarázs ha elektromos volt, akkor az okozott a legkevesebb gondot nekik, az egyik barátoméknál is elektromos a garázs kapu és belülről is ki lehet nyitni áramszünet nélkül....a tárcsazár és a kormányzár már úgy olvastam, hogy nem propléma a profiknak...
Hogy a keze száradna le, aki megfújta....
Helló!
Biztosítás volt kötve?
A ló pározza meg az ilyen fasszopó tolvaját! ,
Jól beszél Domino, egy kép a mociról nagyban segítené a keresést és a felismerést is, úgyhogy mihamarabb dobj egyet, és egy elérhetőséget is, és akkor én kirakok pár helyen plakátot.
Maga a helység volt zárható a teremgarázson belül, vagy csak az egész garázs?
Aki teheti az még a zárt garázsban is láncolja le szemefényét...én még ha a lakásban lenne is lezárnám...