Nekem 7150, 4 és fél hónap alatt. Mivel időm nem sok volt menni vele, meg az elején szokni kellett a motort. Jövőre a szezonban szeretnék egy 12 - 16-t beletenni.
Tervben van Németországi túra is (cca 2000Km), meg még itthon pár túra. No meg barátnőm Kaposváron lakik, úgyhogy kapja a kilómétereket a motorom.
Köszi. Egy - egy normálisabb kis út során a minimum 200KM belemegy a motorkába. És nem ritka, hogy 300 - 350Km-eket megyek egy nap alatt csak úgy. Múltkor ide is felraktam, hogy milyen volt az utam 2 nap alatt. Sft - Gádrony - Sfv - Kaposvár - Kaposvár - Sfv - Győr - Ásvány - Győr - Sfv.
Nem semmi vagy Ace.... Tekered ám bele a km-eket.....de hát ez a motor még ebben a qrva hidegben is örömet okoz, akárhányszor csak megyek vele....
Én is ezzel megyek, ahová csak lehet és mindig kerülő utakat keresek, hogy minél tovább tartson egy út.....
Mi a pi..ának van nálunk ilyen tél.....alig várom, hogy újra nyári idő legyen.....ÚTÁLOM A TELET!
Szeva Doki!
Köszönöm a fáradozásod és a nevelt lányodét is. Valamint mindenkiét, aki ebben az ügyben megmozdult. Köszönöm. Meg lesz a megoldás arra, hogyan lehet csökkenteni ezeket az eseteket. Majd akkor kiderül kik azok akik hajlandóak tenni valamit...
Ötletelünk az ügyön, dolgozunk rajta..
Nálam kibaszták a "jóbarátok" a biztosítékot..
Szia Péter!
Tegnap munkából hazamenet első dolgom volt, hogy elgurultam a sörözőnkbe és kiraktam a plakátot az üvegablakra, valamint még megálltam buszmegekben és oda is raktam ki párat és most a nevelt lányom is szétszór párat a városban a barátnőjéhez menet!
Én tegnap nem akartam mondani, hogy rá lehetne szánni egy pár estét az emberkék felderítésére, mert ez igazából a rendőrség dolga lenne! De azt lesheted, mikor fognak érte éjszakázni.....a legtöbb rendőrnek nem vagyunk mi motorosok a szíük csücske, ezért még lehet úgy vannak vele, hogy 1motorossal is kevesebb.....ez persze nem mindegyik rendőrre igaz, csak biztos, hogy vannak akik így gondolkodnak!
Kellene nekik egy jó kis VAS-at kidobni csalinak, amit figyelni kellene folyamatosan, mert előbb úgyis megfigyelik a gépet és gazdáját, majd lecsapnak rá, ha már minden részletet kifigyeltek a szemétládák. És akár tetten érés is lehetne.....én így képzelném el minimum a rendőrség munkáját, ha ennyire elterjedt ezen a környéken a motorlopás.
Szia Tamás!
Én most belövöm neked a mások által már "Bermuda háromszög" részeként emlegetett környéket: XVIII. kerület!
Nekem tegnap reggelre tüntette el valami buzikígyó a GSX-R K7-em . A saját vérébe fojtanám a rohadt kis csírát...
Az oldal jó ötlet, bár szerintem a megelőzés esetlegesen a felderítés még jobb lenne, persze lényegesen nehezebb is! Pláne úgy, hogy a mellékelt ábra azt tükrözi, hogy a kerületben lévő "szerv" baszik az egészre. Felvették a feljelentésem (1 óra várakozás után) aztán jó reggelt.
Sziasztok! Most jöttem Peppétől. Végre megszépül a Beccy-m.
Amúgy a motorlopkodós témában talán tudnék webes segítséget nyújtani... Már párszor felvetettem az ötletét egy olyan oldal - community a létrehozásához, amely kifejezetten a lopott motorokról szólna. Történetekről, tanácsokról. Valamennyire így talán be lehetne "lőni" azt a környéket, ahol feltűnően sok a motorlopás. Így talán a motoros társaink figyelmét sem kerülné el a dolog. Mit szóltok hozzá? Rendelkezésemre áll tárhely, domain, van dizájnerem, jómagam programozó vagyok. Már csak a Ti támogatásotok kéne ahhoz, hogy nekiálljak és időt szánjak rá.
Igen az ott utas kapaszkodó...
az ár relatív...
főleg, ha figyelembe veszel pár szempontot...
és persze függ attól is, hogy milyen árról is beszélünk..
Mindenkinek nagyon köszönjük az együttérzést és a tippeket!
Jól esik, hogy ennyien reagáltok és foglalkoztok az ügyünkkel, ami sajnos nem egyedi eset..
Ilyenkor érzi az ember, hogy mennyire jó a motorosok táborához tartozni...
Így igaz, egy Nagy Család Vagyunk és segítünk egymásnak, ahol és amikor csak tudunk! Pláne, akkor ha baj van....hisz ekkor van a legjobban szükség segítségre...
Ez így van sajnos..... szobarider jól beszél.... Ha nagyban nyomják a tolvajok, akkor a lebukás veszélye miatt külföldön értékesítik a gépeket hamis papírokkal, vagy marad a bontó.
Ahogy linkeltem, nagyon rá vannak állva a XVIII.kerben erre a motorlopásra, tehát nem kis kezdő brigádról lehet szó....és a több bringa lopás pár hónapon belül arra utal, h külföldi kivitelre szánják....
Azért a motorszám alapján megtalálható lesz talán és nem árt kis várakozás után alkatrészekért érdeklődni, hátha mégis bontós helyre kerül....
Ez jó ötlet volt szobabringa...
Jó lenne közösen megtalálni a VAS-at és az eltulajdonító brigádot is...
Tervben van Németországi túra is (cca 2000Km), meg még itthon pár túra. No meg barátnőm Kaposváron lakik, úgyhogy kapja a kilómétereket a motorom.