Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Nem is igaz amit leírtál! most miért kell megvezetni a fiatalokat?
Mondjuk nem de ha neked jobb legyen. A teli tankot azért mondják mert a tank belsejét nem kezelik és a légnedvességnek kitett sima fém bizony rozsdásodik.És a fűtött helyen is van légnedvesség.Ezért telitank emelőre fel elöl hátul de min. hátul és ki az akksi 25 lánc és riasztó rá és elvan a kicsike.Félidőnél érdemes átforgatni a motort de lehet havonta.Én mivel nincs csepptöltőm bennehagyom az akksit és kéthetente beindítomCsak a papa kedvéért.
GRAT a szépséges Gixerhez!
Vigyázzatok magatokra!
Üdv itt a Családban!
Nna.. mostmár mindegy...akkor maraggyá' Te kis motoros ribanc...márkatárs..... , vagy mi.....
Jövőre beindul a kurválkodás az utakon mi? .........motorral...... öööhhhhhh.....
Én megbízom benned.....úgyhogy én is így csinálom...
Ember, Te tele vagy jóindulattal...
Ha üres a tank akkor még ki kell fertőtleníteni domestossal, majd mehet bele egy kis öblítő, valami tavaszi illattal, csak a tavaszvárás végett, nem árt egy (grill) csirkeáldozatot is bemutatni a motorosok védőszentjének valami fasza büfében a közelben , , és pentagrammát el ne felejts a motor köré rajzolni , valamint a rituális körberecsi sem hiányozhat a téliesítési procedúra legvégéről. Nekem így mondták el, remélem nem basztak át, mert így csináltam! , ,
Szia!
Üres tank, +dűbelezd oda vagy 10 helyen a padlóhoz! ,
Szia!
Nagyon roszul tette, hogy meghívott, majd lebaszom érte!
Üdv. Mindenkinek!
Én májusban vettem a motort 7500km-el és most léptem át pár napja a 15000km-t, tehát kb. 7500km ment bele mostanáig és még most is csordogál bele pár.

Domino, úgy néz ki, hogy engedélyt kapok a motor tárolására azon a helyen, amit még a multkor beszéltünk. Azért nem írom, hogy hol, mert nem akarom reklámozni....de te meg még itt páran úgyis tudjátok.
Szóval hétfőn érkezik meg a döntés és ha igen a válasz, akkor küldik az írásáos engedélyt is róla, ha véletlenül ellenőrzés lenne és kérdeznék, hogy hát ez meg itt mi a szösz?
Mivel a tankot koppra ki kell ürítenem így ugye nem gáz, hogy fűtött helyen van! Értem ezt a korrozióra, mert mindenütt azt olvasom, hogy full tele tank télire......de ez gondolom a szabadban tároltakra értendő....ugye?
domino123!

Köszönöm a linket, én is pont szerviz előtt vagyok. Majd küldöm a liternyi ingyenbezint:D
Nekem 6ezret sikerült,de sajna nem volt benne sok kanyarvadászat!
Nah de majd jövőre adok az osztrák szerpentineknek!
Nekem 7000 km április második felétől október elejéig
Deha törik, ha szakad még belepréselek kicsit
9000 km ment bele az idén az enyémbe. Pedig szinte sehol se voltam vele. Lehet az asszony volt a tettes?
Sziasztok!

tutis meghívott a fórumba, köszönettel tartozom neki...

Most, hogy beledobtam a Szüzikébe az 1001 kilómétert, megy majd szervizbe a gép. Utánna szeretném téliesíteni a motort.
Tudnátok jó tanácsokkal szolgálni? Hálás lennék érte... Vagy inkább járjak el a szervizkönyv utasításai szerint?
Köszöntem előre is...
eladó gsxr 600-750 k4-k5 gyári fényezésű tökéletes állapotú hátsófelni ,(nem üt),tárcsával, újszerű lánckerékkel, menesztőgumikkal, csapágyakkal, ára egyben 40 eft. 0620/992-4528
Ma még én is mentem egy kört,bár nem volt a legmelegebb,de ki lehetett bírni szerkóban! Igazából téli nagytakarítást végeztem rajta és elmentem teletankolni! Még egy kis polír,meg láncápolás és kész is!
Nem baj! egy ricsirecsi azért az emlékére..... ,
Pff... már levették...ez gyors volt....
Te láttad az apróhirdetésben a milla alatti K5 -ös 1000 -es motorkát? Remélem már rárecskáztál a képernyőre! ,
Nekem kb. 6000 .
CSá!
Az utolsó két 6000 -es szervíz 2,5 hetenként volt, a többire már nem emlékszem! , ,
Nekem 4500 július óta! Látom te se hanyagoltad a motort!
Én tegnap elraktam telelni a motort. Itt van pár kép, még a jobb időkből, utolsó utaim eggyikén!
Nyugi srácok, mindjárt tavasz!
Március 31.-én vettem október 15.-én ellopták.
Ezalatt kb.: 10.000 km, sajna nagyrészt egyedűl. De azért belefért a haverokkal 1 Brno-i Moto Gp. Reggel ki, este vissza kb 900 km.
Na az egy agymenés volt apukám. Azt a hangorkánt. Lorenzo ott hasalt el előttem.. De jövőre ez változik sokkal többet, csapatban és Brno minimum 2 napra. Én már tervezem. Ki jön még?