Mondjuk nem de ha neked jobb legyen. A teli tankot azért mondják mert a tank belsejét nem kezelik és a légnedvességnek kitett sima fém bizony rozsdásodik.És a fűtött helyen is van légnedvesség.Ezért telitank emelőre fel elöl hátul de min. hátul és ki az akksi 25 lánc és riasztó rá és elvan a kicsike.Félidőnél érdemes átforgatni a motort de lehet havonta.Én mivel nincs csepptöltőm bennehagyom az akksit és kéthetente beindítomCsak a papa kedvéért.
Nna.. mostmár mindegy...akkor maraggyá' Te kis motoros ribanc...márkatárs..... , vagy mi.....
Jövőre beindul a kurválkodás az utakon mi? .........motorral...... öööhhhhhh.....
Ha üres a tank akkor még ki kell fertőtleníteni domestossal, majd mehet bele egy kis öblítő, valami tavaszi illattal, csak a tavaszvárás végett, nem árt egy (grill) csirkeáldozatot is bemutatni a motorosok védőszentjének valami fasza büfében a közelben , , és pentagrammát el ne felejts a motor köré rajzolni , valamint a rituális körberecsi sem hiányozhat a téliesítési procedúra legvégéről. Nekem így mondták el, remélem nem basztak át, mert így csináltam! , ,
Üdv. Mindenkinek!
Én májusban vettem a motort 7500km-el és most léptem át pár napja a 15000km-t, tehát kb. 7500km ment bele mostanáig és még most is csordogál bele pár.
Domino, úgy néz ki, hogy engedélyt kapok a motor tárolására azon a helyen, amit még a multkor beszéltünk. Azért nem írom, hogy hol, mert nem akarom reklámozni....de te meg még itt páran úgyis tudjátok.
Szóval hétfőn érkezik meg a döntés és ha igen a válasz, akkor küldik az írásáos engedélyt is róla, ha véletlenül ellenőrzés lenne és kérdeznék, hogy hát ez meg itt mi a szösz?
Mivel a tankot koppra ki kell ürítenem így ugye nem gáz, hogy fűtött helyen van! Értem ezt a korrozióra, mert mindenütt azt olvasom, hogy full tele tank télire......de ez gondolom a szabadban tároltakra értendő....ugye?
tutis meghívott a fórumba, köszönettel tartozom neki...
Most, hogy beledobtam a Szüzikébe az 1001 kilómétert, megy majd szervizbe a gép. Utánna szeretném téliesíteni a motort.
Tudnátok jó tanácsokkal szolgálni? Hálás lennék érte... Vagy inkább járjak el a szervizkönyv utasításai szerint?
Köszöntem előre is...
Ma még én is mentem egy kört,bár nem volt a legmelegebb,de ki lehetett bírni szerkóban! Igazából téli nagytakarítást végeztem rajta és elmentem teletankolni! Még egy kis polír,meg láncápolás és kész is!
Nekem 4500 július óta! Látom te se hanyagoltad a motort!
Én tegnap elraktam telelni a motort. Itt van pár kép, még a jobb időkből, utolsó utaim eggyikén!
Nyugi srácok, mindjárt tavasz!
Március 31.-én vettem október 15.-én ellopták.
Ezalatt kb.: 10.000 km, sajna nagyrészt egyedűl. De azért belefért a haverokkal 1 Brno-i Moto Gp. Reggel ki, este vissza kb 900 km.
Na az egy agymenés volt apukám. Azt a hangorkánt. Lorenzo ott hasalt el előttem.. De jövőre ez változik sokkal többet, csapatban és Brno minimum 2 napra. Én már tervezem. Ki jön még?
Nem is igaz amit leírtál! most miért kell megvezetni a fiatalokat?