Nna... ma is okosodtam!
Megtanultam, hogy Rossi egy szélespicsájú sírós tervezőgyerek a honda yamahás részlegénél, és Lorenzoo pedig a zabigyereke, akit a szomszéd feleségének csinált 9 évesen Carlos de Huanító kávébáró birtokán , és aki felnőve bosszúból most le akarja tolni a dobogó legfelső fokáról, mint a szaros alsógatyát. , De ez nem fog sikerülni, mert Rosszi idén fogja bebizonyítani, hogy saját magánál is jobb, egy sima biodízel robogóval, és akkor Lorenzoo nem fogja tudni, hogy mivan, emiatt átigazol a NASA -hoz vezető szerelő tervezőnek, ahol előre fog forogni a főtengely mind az öt hengerben, és amivel megnyeri az összes motorversenyt az összes helyszínen az összes kategóriában 2020 -ig, egy blokkal, majd kiderül, hogy amin ült eddig, az egy titkos műholdnak álcázott, a Tálibok megrendelésére készített halálcsillag, amivel Lorenzoo még vagy öt naprendszerben megnyeri a MOTOGP -t! ,
Remélem jól jegyeztem meg mindent, már csak arra kell rájönnöm mi az az SBK, meg Tro(tt)y Béjlíz (ellenfele Dzsonni Wóker?) De beírom a keresőmbe, és Én is vágni fogom a témát kegyetlenül, és ellentmondást nem tűrően! Szerintem erről lehet szó, nem másról!
Csá!
Luinszki kisasszony a Klinton éra legjobb memóriával rendelkező hölgye volt, borzasztó jól tudott fejben tartani dolgokat! ,
Ő is mondogatta, fejben dől el minden, az Ő karrierje is (mondogatta, már amikor üres volt a szájjja!ehehehhh )
Valszeg motorozni is jól tudhatott ("nyelezte" Billi bácsit villámcsulóval)
Jahogy a pipás csajszi. Hogy jött ez a témához? Nála szájban döltek el a dolgok, nem fejben. Esetleg én tudok rosszul valamit? Szobacica teljessen megkevert.
Ben Spies is eligazol a superbike-ból,pedig gyári csapatban van,az egyik legjobban,gondolom jó fizetéssel,világbajnoki esélyekkel.Szerinted mivel motiválták?
Hát hogy a fenébe ne......újpest felé kanyarodom és a szemétégetőnél felpattintok egyet kettőt a VAS-ra és már viszem is....
Remélem nem töri majd a popsijukat a KESKENY HÁTSÓ FARIDOM....
Megyünk Tutis és levágjuk azt a kis H1-N1-es malackát....
Nem ismerjük az akkori, csapaton belüli viszonyokat.
Annak idején egy Biaggi nevű faszi is fogta magát és otthagyta az Apriliát, amivel nyert 3 VB-t, mert azt mondták, bárki tudna nyerni azzal a motorral.
Átment a Hondához és elpicsázta az Apriliát.
Tényleg röfögve tüsszögsz?