Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló nem vagy elfelejtve, csak várom hogy jobban legyél! És hogy Én is jobban legyek anyagilag! , ,
Tényleg röfögve tüsszögsz?
Igen, jön a tiéd is!
látod ragad rád a kultúra
Nna... ma is okosodtam!
Megtanultam, hogy Rossi egy szélespicsájú sírós tervezőgyerek a honda yamahás részlegénél, és Lorenzoo pedig a zabigyereke, akit a szomszéd feleségének csinált 9 évesen Carlos de Huanító kávébáró birtokán , és aki felnőve bosszúból most le akarja tolni a dobogó legfelső fokáról, mint a szaros alsógatyát. , De ez nem fog sikerülni, mert Rosszi idén fogja bebizonyítani, hogy saját magánál is jobb, egy sima biodízel robogóval, és akkor Lorenzoo nem fogja tudni, hogy mivan, emiatt átigazol a NASA -hoz vezető szerelő tervezőnek, ahol előre fog forogni a főtengely mind az öt hengerben, és amivel megnyeri az összes motorversenyt az összes helyszínen az összes kategóriában 2020 -ig, egy blokkal, majd kiderül, hogy amin ült eddig, az egy titkos műholdnak álcázott, a Tálibok megrendelésére készített halálcsillag, amivel Lorenzoo még vagy öt naprendszerben megnyeri a MOTOGP -t! ,
Remélem jól jegyeztem meg mindent, már csak arra kell rájönnöm mi az az SBK, meg Tro(tt)y Béjlíz (ellenfele Dzsonni Wóker?) De beírom a keresőmbe, és Én is vágni fogom a témát kegyetlenül, és ellentmondást nem tűrően! Szerintem erről lehet szó, nem másról!
akarom mondani százból!
Van benne valami,de szerintem te vagy a százpól egy aki grafitport használ
Mert később annál jobban beleragad a szutyok. Ezek olajbázisú cuccok, amik vonzzák a port.
Zárba grafitpor való.
Ez nekem új....mesélj!
miért nem?
Zárba nem szabad ilyeneket belenyomni.
Csá!
Luinszki kisasszony a Klinton éra legjobb memóriával rendelkező hölgye volt, borzasztó jól tudott fejben tartani dolgokat! ,
Ő is mondogatta, fejben dől el minden, az Ő karrierje is (mondogatta, már amikor üres volt a szájjja!ehehehhh )
Valszeg motorozni is jól tudhatott ("nyelezte" Billi bácsit villámcsulóval)
érkezik az enyém is?
Nekem is akad,ez ilyen... WD-40
Ma adta fel a bácsi nekem.
Tök 1et értek veled Tutis!
Én avval törölném fel az olajat a motor alól olajcsere után...
Nekem is akad a K2-ben, meg a havernak is a K4 Busában...
Suzuki betegség. Én nyomtam bele láncspray-t...
oszit kérdezd
Gyertyákról valami hír nincsen?
Tutis?
Nem malackodj, gyógyulj inkább. Rumos tea lesz amúgy a megoldás.
Jahogy a pipás csajszi. Hogy jött ez a témához? Nála szájban döltek el a dolgok, nem fejben. Esetleg én tudok rosszul valamit? Szobacica teljessen megkevert.
Amikor megkérdezték tőle, ki lesz az USA következő elnöke, ezt válaszolta:
"Nem tudom, még nem vettem számba az összes jelöltet."
Szia,
ki az a monica? Mit tud?
Ben Spies is eligazol a superbike-ból,pedig gyári csapatban van,az egyik legjobban,gondolom jó fizetéssel,világbajnoki esélyekkel.Szerinted mivel motiválták?
Na megpróbálok hazakarcolni....letelt a mai munkaidő...
Hát hogy a fenébe ne......újpest felé kanyarodom és a szemétégetőnél felpattintok egyet kettőt a VAS-ra és már viszem is....
Remélem nem töri majd a popsijukat a KESKENY HÁTSÓ FARIDOM....

Megyünk Tutis és levágjuk azt a kis H1-N1-es malackát....
Nem ismerjük az akkori, csapaton belüli viszonyokat.
Annak idején egy Biaggi nevű faszi is fogta magát és otthagyta az Apriliát, amivel nyert 3 VB-t, mert azt mondták, bárki tudna nyerni azzal a motorral.
Átment a Hondához és elpicsázta az Apriliát.