A Prop-tech Gear Controller a Speed box és egy sebességfokozat kijelző kombinációja: A modul az eredeti kábelkorbács közé csatlakoztatva +12V tápfeszültség segítségével:
- megszünteti a biztonságtechniai "1"-es fokozat tiltását
- megszünteti az elhaladási zajvédelmet "2"-es és "3"-as fokozatokban
- megszünteti a 300 km/h végtiltást
- mutatja az éppen kapcsolt fokozatot
környezetvédelmi tiltás kiiktatót a proptech-est tudom biztosra hogy tudja. Gear controller a neve. http://www.prop-tech.hu/ Az Ágó félét nem tudom, szerintem az is tudja valamelyik, de erről Ágót kérdezd a power commander topikban.
Üdv tutis!
Fokozat visszajelzőkről kapcsolatban hallottam olyat, hogy némelyik típus a 1. , 2. , 3. , sebességi fokozat EU -s környezetvédelmi tiltást is kiveszi és így nem csak a ~70% teljesítményt adja le ezekben a fokozatokban, hanem a közeli 100%-ot. Illetve a 6. sebességben is hagyja tovább forogni a motort. Igaz-e ez, mert én is kijelző vásárlás elött állok. Igazából itt: http://www.agomotors.hu/agomot... -n nézelődtem. Ezek közül ha ismered valamelyiket tudnál tanácsot adni.
Köszi!
Én 20 cm-est csináltattam, szerintem az is elég. Többféle forma is van, valamelyikből a nagy a jó, valamelyikből a kisebb..Egyéni ízlés dolga..Persze minél nagyobb annál drágább is..
Ismerem valamilyen szinten Csepelt, ott vizsgáztam a Kawasaki ZR-7essel forgalomban.
És hány centis tankpadot érdemes csináltatni? Ahogy látom, van itt 15-20-25 centis. Gondolom, hogyha minél nagyobb, annál nagyobb felületet véd a fémek, vagy egyéb anyagok által előszeretettel okozott karcolások ellen...
Azért kíváncsi lennék a véleményedre/véleményetekre.
Csepelen az ipartelepen van most a telephelyük, kicsit trükkös megtalálni őket de nem lehetetlen. Én úgy szoktam hogy küldök nekik egy mailt amit terveztem tankpadot, elküldik a frankó látványtervet meg a pontos árat, és ha jó akkor pár nap és megcsinálják. Ki is tudják postázni vagy el is tudsz menni érte..
Kénytelen vagyok megszegni fogadalmam, elnézést...
Nézem ennek a tankpad.hu-nak a telephelyét, vagy boltját. És a térkép Csepelen dobja ki, miután beírtam a címet. Arról szeretnék érdeklődni, hogy egy helyszínre gondolunk?
Szét van kapva a Beccy hátsófele. Hamarosan megszépül. Oszt pénteken már lehet csapatni. Nem jön valaki Fehérvárról Kaposvárra? Megyek barátosnénimhez, aztán akinek van kedve, Kaposvárig elkisérhet. Útvonal: Székesfehérvár - M7 - Balatonlelle - 67-es út - Kaposvár.
www.tankpad.hu én mindig itt csináltatom, 3000-ért olyat csinálnak amit sehol nem kapni Én ezt csináltatta, de bármilyet legyártanak méretben és színben..
Még egy utolsó kérdés, aztán utánna egy hétig nem zavarlak... Tudnál esetleg olyan helyet, ahol egyedi tankpadokat készítenek? Szétnéztem a környékemen, szomszéd falukban-városokban, és sehol semmi...
Tutis! Tudsz olyan helyet, ahol hátsókerék emelőt lehetne olcsón venni, emelőszemekkel együtt? Nem kell nekem überprofi, csak hogy a telet ne végig félredöntve vészelje át a gép... Meg hát nemtudom alkalmazni azt a technikát, amit a robogónál alkalmaztam: A kormányt beállítottam, azt nekitámasztottam a falnak, mint egy krosszmotort:)
És köszönöm szépen srácok a sok sok segítséget, és infót!
Köszi Köszi
- megszünteti a biztonságtechniai "1"-es fokozat tiltását
- megszünteti az elhaladási zajvédelmet "2"-es és "3"-as fokozatokban
- megszünteti a 300 km/h végtiltást
- mutatja az éppen kapcsolt fokozatot
Ha jól olvasom ez nem fok. kijelző, csak a tiltást szünteti meg.
Érdeklődöm Ágónál.
Csáo!
Fokozat visszajelzőkről kapcsolatban hallottam olyat, hogy némelyik típus a 1. , 2. , 3. , sebességi fokozat EU -s környezetvédelmi tiltást is kiveszi és így nem csak a ~70% teljesítményt adja le ezekben a fokozatokban, hanem a közeli 100%-ot. Illetve a 6. sebességben is hagyja tovább forogni a motort. Igaz-e ez, mert én is kijelző vásárlás elött állok. Igazából itt: http://www.agomotors.hu/agomot... -n nézelődtem. Ezek közül ha ismered valamelyiket tudnál tanácsot adni.
Köszi!
És hány centis tankpadot érdemes csináltatni? Ahogy látom, van itt 15-20-25 centis. Gondolom, hogyha minél nagyobb, annál nagyobb felületet véd a fémek, vagy egyéb anyagok által előszeretettel okozott karcolások ellen...
Azért kíváncsi lennék a véleményedre/véleményetekre.
Kénytelen vagyok megszegni fogadalmam, elnézést...
Nézem ennek a tankpad.hu-nak a telephelyét, vagy boltját. És a térkép Csepelen dobja ki, miután beírtam a címet. Arról szeretnék érdeklődni, hogy egy helyszínre gondolunk?
Szét van kapva a Beccy hátsófele. Hamarosan megszépül.
Még egy utolsó kérdés, aztán utánna egy hétig nem zavarlak... Tudnál esetleg olyan helyet, ahol egyedi tankpadokat készítenek? Szétnéztem a környékemen, szomszéd falukban-városokban, és sehol semmi...
vagy a bazismotorban pl..
Tutis! Tudsz olyan helyet, ahol hátsókerék emelőt lehetne olcsón venni, emelőszemekkel együtt? Nem kell nekem überprofi, csak hogy a telet ne végig félredöntve vészelje át a gép... Meg hát nemtudom alkalmazni azt a technikát, amit a robogónál alkalmaztam: A kormányt beállítottam, azt nekitámasztottam a falnak, mint egy krosszmotort:)