A pontos helyszín XVIII. királyhágó (81) utcai lakópark teremgarázsa, kamera nincs, biztiőr se volt sajnos.
A garázskapu távirányítóval nyílik, behatolásnak nyoma nincs
Tehát vagy valaki, aki ott lakik segédkezett, vagy belülről nyitották ki, mivel áramszünet esetén pld. ez is lehetséges, hogy belülről a control panelen kinyitod.
Nagy valószínűséggel nem lábon vitték el, mert a tulaj hajnal 4-ig ébren volt és a hangját ugye megismerte volna, plusz tárcsafékzár, kormányzár....
Ki hogy.....
Amennyiért kínálták nem hagyhattam ott gondoltam kellemeset a hasznossal...Jól döntöttem, nem bántam meg.... de látom Te is érzed a gsx-r -en ezt a z érzést
Széles utat!
Ma reggelre elvitték a zárt teremgarázsból egy ismerősöm motorját. Suzuki GSXR600 K7 a rendszáma: UYH-207 Színe Kék-fehér. A tankon mindkét oldalon vinxxgrip matrica, a tanksapkán pedig vinxxgrip adapter található. Kérlek, minél többen tegyétek ki, hátha valami nyomon el tudunk indulni! köszi!
A garázskapu távirányítóval nyílik, behatolásnak nyoma nincs
Tehát vagy valaki, aki ott lakik segédkezett, vagy belülről nyitották ki, mivel áramszünet esetén pld. ez is lehetséges, hogy belülről a control panelen kinyitod.
Nagy valószínűséggel nem lábon vitték el, mert a tulaj hajnal 4-ig ébren volt és a hangját ugye megismerte volna, plusz tárcsafékzár, kormányzár....