Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pontos helyszín XVIII. királyhágó (81) utcai lakópark teremgarázsa, kamera nincs, biztiőr se volt sajnos.
A garázskapu távirányítóval nyílik, behatolásnak nyoma nincs
Tehát vagy valaki, aki ott lakik segédkezett, vagy belülről nyitották ki, mivel áramszünet esetén pld. ez is lehetséges, hogy belülről a control panelen kinyitod.
Nagy valószínűséggel nem lábon vitték el, mert a tulaj hajnal 4-ig ébren volt és a hangját ugye megismerte volna, plusz tárcsafékzár, kormányzár....
Ki hogy.....
Amennyiért kínálták nem hagyhattam ott gondoltam kellemeset a hasznossal...Jól döntöttem, nem bántam meg.... de látom Te is érzed a gsx-r -en ezt a z érzést
Széles utat!
Dobhatnál egy képet, hátha úgy könnyebb felismerni.
pontos helyszín? Biztonsági őr, kamera nem volt?
Ma reggelre elvitték a zárt teremgarázsból egy ismerősöm motorját. Suzuki GSXR600 K7 a rendszáma: UYH-207 Színe Kék-fehér. A tankon mindkét oldalon vinxxgrip matrica, a tanksapkán pedig vinxxgrip adapter található. Kérlek, minél többen tegyétek ki, hátha valami nyomon el tudunk indulni! köszi!
Köszi szépen!
A smile-val ne foglalkozz...

Én is töröm mostanában a fejem ilyesmi fogadásokkal, csak még el kell szánjam magam!
Tomész tutira rá fog csapni.
ez elég ciki és nyávogni is tud?
2 utcával arrébb egy csajnak ilyen van a vw poloján :D
hoppá-hoppá
Ez tényleg jó, de nekem a gyári piros-fekete Yoshimura a csúcs.
ez se rossz
Jaa.. és készül az új kipufogóvég! , , , , ,
Protektoros Tanga? , ,
Csá minden pöcsösnek!
Ha már kép: ,
ne légy ien dikta-Turi-kus
Tiha nem szólhat bele a saját festésébe, ez nem demokrácia. Szerintem Pepe amúgy is rád jobban hallgat mint Tihára, szvsz
héé... de ez nkm tetszik... Tihanak kell választania...
de drága buli lex
Akkor marad a lucky strike-os. Tiha, vetted az adást? Szólhatsz pepének hogy ilyet kérsz
ez nm
és e?
valóban...de a másik magával ragadott vmiért
Ez se rossz
Hát igen...Schwantz