Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt ismerek olyan hapsit aki már 2 éve nem fizeti a kocsijára...
Az a kamat... Sztem örülnek ha befizetem.
peppe1000,őt ismered?Alberto Ponno
Azért elég keményen nyomja
Köszi szépen.
Remélem sikerül elintézni.
Ezt veheted bóknak is. De hirtelen tényleg ennyire hülyének néztelek.
ketyeg rá a kamat...
nálunk van akinek több rajta...mint a tényleges összeg amit évek
során nm fizetett meg az illető
Én általában akkor fizetem be amikor akarom. Örüljenek, h 1általán befizetem... Pl a mostani félévem sincs befizetve. Meg nem is lesz ebben a hónapban sem...
Leginkább azt bigoneoszi, leginkább azt...
Értem. Tehát Tomi eladta a vasat...
De komoly ám.
A K4-et hagytam ott érte.
Sziasztok korabban lattam hogy itt az ideiglenes kivonas volt a tema. Ha most kivonatom akkor jovore kell teljesitmeny adot fizetnem valamikor ev kozben? Vagy nem kell?

Elore is koszonom
Én talán 5000-renkét tisztítom...
A szüzességedet is?
Egyik haverom vette meg a civic-et.
Ez komoly? a K4-et?
bocs h offolok, ha már így airb...de ezt meg kell mutassam

Köszönöm.
Ezt hol lőtted?
1500km után teljesen kimosom, 750 km után újraolajozom.. Hidd el sok az a 3000.
Gratula..
3-4000 km-után! Igazából nem tudtam mi a helyes km intervallum,mert ahány ember,annyi féle javaslat! Valaki 1000-ként pucolja,más azt javasolja hogy 3000-ként,de volt olyan is aki 6000-et javasolt ami szerintem igen csak sok egy sportlégszűrő esetében! Olyan 3000-et mentem vele,gondoltam most van itt az ideje a tisztításnak,így legalább van viszonyítási alapom,tudom kb.-ra,hogy nagyjából 2-3ezrenként lehet tisztítani! Tegnap ugye befújtam a tisztítóval,majd 10 perc után átmostam. Nem vitte ki úgy ahogy szerettem volna,így ma még kiütögettem belőle egy csomót,majd újra befújtam majd átmostam,most már jobb viszont még így sem tökéletesen tiszta! Hagyom kiszáradni majd holnap a maradékot valahogy kiütlegelem,majd beolajozom a javasolt módon mindkét felét és mehet is vissza!
Rossi imádók figyelem:

Ma megtettem a történelem legnagyobb ROSSI imádatát, és hatalmas tettet vittem végbe.
Konkrétan : elcseréltem egy Valentino Rossi kabátra...
a...

... motoromat, a bőrruhámat, a sisakomat, a csizmámat, a kesztyűmet, a fényképezőgépemet...
Nem izgulok...
Ezredes Úr kemény-vigyáz ő magára!
Helyes! Szobába a VAS-akkal!
Ezt én már próbáltam, hogy a fórumon a többiek.......de be sem fejezhettem, mert jött a határozott és érthető válasz: LESZAROM! A lakásban már nem vagyok hajlandó osztozkodni rajtad vele! Háááát....őhhhhh...csak egy ötlet volt....
ne izgulj...a kulcs nálam a zsebben