Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így is van. Fejben dől el sokminden.
WD40
a fórum azért fórum h töltsük gép és ember összhangja nyeri meg a versenyt nekem ez a véleményem...
gondoljatok bele...mikor ti pályáztok...új beállítással nyilván nm úgy mentek, mint egy megszokottal, amivel már összecsiszolódtatok...vagy ráültök egy más típusú gépre.....de lehet h az a beállítás pozitív irányba v lehet az is h negatívba billenti a mérleget...ehhez kapcsolódik az ember...ha jó passzban vagytok jobbat mentek...ha esetleg nm olyan a hangulatotok...kevésbé...ez mind- mind összefügg...
ezek váltakozó görbéi adják az eredményt...
Előfordult.
Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne főleg K4-K5 tulajokhoz, hogy nekik is akad e az indítókulcs tehát néha kicsit megkell mozgatni hogy eltudd fordítani?
Gondolom elvan kopva a zár/kulcs?
Más valaki is említette, hogy neki is akad kicsit, ez gyakori a K5-nél?

Üdv:
Viktor
Szeva Tutis!
Bocsesz, de nem értek veled mindenben 1-et.....de igazad van sokmindenben, de te csak arról írsz, amit kívülről látsz és hallasz. Ezekben persze van igazság. Ha valamiben otthon vagyok, akkor ez a dolog az, rengeteget informálódok, olvasok, utánajárok dolgoknak és van egy-két ismerősöm, aki részletes infókat is szokott adni a GP-ről. Elsősorban Rossi életútját, versenyeit és dolgait kezdtem el kutatni de a végén betegség lett belőle és átfogóan mélyülök a témában napról-napra.

Szóval te azt mondod, hogy csak a motor? Hát ez így van, de csak 70%-ban kb. Rossi annak idején ezért hagyta ott a Hondát, mert a Honda emberkék azt mondták neki egy 2. helyezése után, hogy, hogy lehet az, hogy nem lett első? Ez a motor ezt tudja és itt nem a pilóta nyeri a versenyt hanem a gép, ezzel a géppel pedig csak elsőnek lehet lenni.
Erre Rossi.... Akkor keressetek valakit a Hondátokra, mert ebben tévedtek. EKKOR A HONDA VOLT A LEGJOBB CSAPAT!

Rossi elhatározta, hogy a Hondának megmutatja, hogy ő volt az aki miatt nyertek annyiszor.
Rossi a YAMAHA csapathoz akart igazolni, aki ekkor a szenvedés és sikertelenség évében járt, a szinte legrosszabb csapat volt, minden szar volt a motoron, amikor Rossi megnézte.
Jeremy Burgess le akarta beszélni Rossit a csapatváltásról, de Rossi nem hagyta magát és Jeremy Burgess is vele tartott a tudatos ROSSZ CSAPATHOZ, mert ő is sejtett valamit.
LÁSS CSODÁT ROSSI AZ ELSŐ ÉVES YAMAHA PÁLYAFUTÁSA ELSŐ VERSENYÉN ELSŐ LETT A YAMAHÁVAL ÉS ELPICSÁZTA A HONDÁSOKAT! Ennyit ér egy pilóta, persze a gépet úgy faragták rá, ahogy ő akarta.

Ja, a DUCATI-val mi van.....miért csak STONER tud vele menni? Jó motor az is.....MELANDRI pedig csak egész évben utsó volt vele......
HIDD EL TUTIS EZ NAGYRÉSZT EMBERFÜGŐ DOLOG! És még számtalan dolgot tudnék írni, de nem akarom tölteni a fórumot....
én már kisgyerekként is Superbike-ot néztem a Ringen
Gondolhattok bármit, akkor is Talma a legjobb. Kicsit titkolja még, de jövőre nyerni fog. Vagy futamot, vagy valami fődrajzi vetélkedőt.
Itt azért nagyon állat mind2.... Ezután még a kis nyalókás gyerekkel is kezet ráztam volna, annak ellenére, hogy nem csípem....nagyot ment!
Örülnék neki ha így tudnék csapatni a Dokival....azért erre nem sokan képesek....
Elmondom én mit gondolok az egész motogp-ről:
Kétségtelenül a legjobb pilóták kerülnek be a gp-be. Némelyik kiemelkedő tehetség, mint pl Rossi. De én már néha csak röhögök az egészen. Rossi sikerei elvitathatatlanok, de azért vakok ne legyünk. Mert mi zajlik a háttérben? Mindig az nyer akinek a legjobb a technikája. Rossinak szerencséje volt, mindig ott volt a legjob csapatban. De amikor egyik évben Niki Hayden meg tudja verni Rossit, másik évben meg Hayden a végén kullog az mit jelent? Elfelejtett motorozni? Lófaszt. Szar a vas. Nem sikerült olyan jóra mint a yamaha. Vagy azt se felejtsük el hogy évekig hogy gyártottak gumit? Tessék ez itt Rossié, a többi gumi meg a többieké.. Vagy miért van az hogy a szatelit csapatok mindig később kapnak meg mindent?
Vagy nézzünk meg egy futamot. Feláll 17 motor a rajtrácsra, 2 kör és kialakul a végeredmény, elején elhúznak, végén kullognak. Van még 2-3 előzés a futam alatt és kész..Tiszta unalmas. Én ezért nézek inkább superbike-o, supersport-ot meg superstock-ot...Sokkal élvezetesebb, vérre menő csaták. Persze itt is számít ki milyen motoron ül de nem olyan nagy százalékban mint a motogp-ben. Itt legalább megvan az a feeling hogy a motorok az utcai változat tuningolt változatai..
a tehetség az tehetség...az arc meg más kérdés
Nm tom mért...de én csípem a nyalókás kisgyereket
Ez is fantasticooo
ANJA! Pfúúúúúú, mekkora bakker......ma nem vagyok formában.....az előbb egy negatívot adtam egy vidire pozitív helyett.....most meg ez.....ÁHHHHHHHH

Helyesen: ANYJA
Beszéld rá valahogy Peppe-t a cserére....

Lorenzót én is maximálisan elismerem tudásilag és tényleg nagyszerű versenyző.....EZ TÉNY!
De az is TÉNY, hogy egy nagyképű, beképzelt kis gyökér.....nagyon nem csípem és ahogy olvasgatok róla mások sem. Valahol olvastam egyszer, úgy írtak róla mint annak idején Talma nagy riválisáról Faubel-ról...."LORENZOT TALÁN CSAK AZ ANJA SZERETI, NEM ÉPPEN JÓ MODORA ÉS SZEMÉLYISÉGE MIATT!"
Már a 250-ben sem szerettem, akkora volt az arca egy győzelem után, hogy olyan kamerával tudták csak közelről venni ami negatívba zoom-olt....ki ha nem én fasza, nyalókás gyerek vagyok!

Nézd meg Rossit......200 valahány futamából több, mint felét megnyerte és mái napig úgy tud örülni a csapattal egy győzelemnek, mint egy gyerek, aki életében először nyert!
Szerintem ez a TISZTELETRE MÉLTÓ!

A válaszfal a 2csapat között, amit Lorenzo tanácsolt és kért, az pedig végkép gusztustalan tőle! De ez az én véleményem csak!
Sztem jobb, ha izgalmas a mezőny ... a Dokinak szurkolok én is ...de ugyanakkor...Lorenzót sem szabad alábecsülni ...a szemembe akkor nőtt nagyot mikor törött lábbal versenyzett...és ha jól emléxem 2. lett v első....úgy szedték le a motorról...lényegtelen...de amit akkor produkált...tisztelendő...nagyon jó versenyzőnek tartom őt is...
Rossi az meg Rossi...
Fogadás: én ck Milka csokiban szoktam és ált.ban nyerem is
nm hiszem h mer cserélni
Ja Peppe-nek írtam ide a multkor.....sisakfestésről érdeklődtem, de nem válaszolt..... Ugye nem te foglaltad le?
Mind1, majd írok neki ha esedékes lesz, csak előre akartam kérdezni....
Szia Elissa!
Hétvégén Rossi & (KisGyökér) Lorenzo harc lesz.....NO MEG A TÖBBIEK, nagyon kiélezett most a VB megint....bár egy Valentino Rossi-nak az a 18 pontos előny, már VB címet kell hogy érjen!
Attya ég.....ez lenne a 9.VB címe és már szinte minden csúcsot ő tart.....a mostani futamot megfogadtam, hogy nyerni fog....10ezerrel fogadtam és 25-öt fizet ha nyer a DOKI!
Tisztellek és becsüllek Peppe1000 barátom...... ....bár én még azért a telómat, bútorokat és némi kp-t is adtam volna érte....
Esetleg téged csere nem érdekel?
Adnék a kabátért egy GSX-R600 K7-et, 6500 Classic teló, plazma tv, fél éves bútorok a lakásból, és egy swájci bicskát...... ugye cserélsz?
Jó reggelt!

Kb másfél hét alatt jött meg.
hát majd eccer jól megszívja vele...a késedelmi pótlék minden nappal növeli az összeget, meg az adó...
nm az Önkormányzaton múlik...központilag van a rendszerben... én is küldtem ki több évre visszamenőleg megfizetésre levelet...
minálunk 1 év után kivonatjuk a forgalomból a gépjárművet... ha meg befizeti akkor vissza lex helyezve...de a tartozást mindenképp meg kell fizetni...vagy ha évek múlva sem törleszt...megy a végrehajtónak...de nálunk az első a bevált...
Csáó djjago! És jó reggelt Gixertársak!
Figyu már, ha megérkezik a plekód és minden rendben zajlik, akkor tudnál majd nekem is rendelni egyet? Természetesen előre odaadnám majd az árát. Előre is kössz!
Akkor az jó biznisz volt...