Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a 15.000?
Tutis!

Együtt adnám a kettőt,15.000-re gondoltam...
Nálam egyszemélyes a levétel, mert szeret röhögni rajtam a család kinlódás közben. Állítólag nagyon vicces...
nálunk a levétel az
MOL kút a lelőhely, nem olcsó viszont nem is a legjobb.
Hoppáhoppá. Nem jó a link.
Az a jó ha feszül. Használat során ~ 1 méretet tágul. Akkor jó ha kétemberes feladat a ruha felvétele.
Teherautóponyvát nem varrnak a ruhakészítők! helytelen!
Jó reggelt mindenkinek!
Lehet benzinkúton jó minőségű láncspray-t és lánctisztítót kapni, ami még árban is jó?
Itt a téli tárolás előtti tisztogatás ideje.... Egyszerűen nem akarom elrakni... Lenne már tavasz...
Rajtam úgy feszül,hogy a zipzárt nem tudom összehúzni ...ezért még nem is vettem,nem találok 60-62nél nagyobbat,nagyra nőttem.
Üdv!
Jó az a DRZ,de nem a közúton,talán ez közelebb áll hozzám.....ha ezt megunom,jön a busa
Kép...
Rajtam pl combban lóg a gatya.
Igen, tágulni fog, és azért nem jó, ha lóg rajtad, mert el tudnak fordulni a protektorok... Ez így jó rajtad. Pár alakalom, és rádigazodik.
Nem sima bőr az TEEE... Alulra szivacs van varrva. És amúgy ami kidörzsöli a tankot az a mágneses tanktáska. Tapasztalat...

Frankó. Ott bal oldalt meg elég érdekesen van letámasztva a Moto Guzzi... Kb a tükörre van, vagy az indexre...
Teljesen új bőrruhának mennyire kell/szabad feszülnie?
Én most vettem szombaton, és annyira feszül, hogy mozogni is alig bírok benne. Full "mereven" tart. (Ezt csak miattad fogalmaztam így szobacica...)

Az eladók szerint akkor tuti egy bőrruha újan, ha sehol nem áll el annyira az ember testétől, hogy meg lehessen markolni a többletanyagot. Elmondásuk szerint már mikor betörik a bőr a használattól, akkor is tágul/kényelmesebb lesz, illetve alapből tágul a használat során majd 1 méretet...

Ki mennyire ért ezzel egyet?
Nekem augusztus végétől a mai napig belement 2500km, úgy, hogy az elmúlt 3hétben talán egy métert sem mentem vele...
Hello!

Látom neked is összejött a váltás?
BAzz ilyen hátsólámpát vadásztam vagy fél évig. De már vettem...
k5-ön nincs
ezzz mineek, ott van rajta gyárilag, felesleges pénz kidobás!
Hy! Eladó GSXR600 K2-re gyári kipuf. dob + ledes hátsó lámpa. Akit érdekel, hívjon, megegyezünk! Munkaidőben 30/4309174
Emberek, itt az új néger szleng!
Már aki nem látta/hallotta volna...

(A kép át lett tükrözve vízszintbe)
Lehet de kicsit mintha megváltozott volna az arca.Lefogyott vagy mi?