Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szobában....
nya most elmesélem nektek, hogy az én apriliám meg a Jézuska hozta...és a karácsonyfa "alatt" volt
Én elinél felejtettem az enyémet... kicsit nem figyelek, és vonatozok egyből...
Pont jó a téma most mert én is felvettem itthon hogy mi lenne ha a szobába behoznám a motort mit mondjak nem rajonganak az ötletért... első válasz: "..az perszee még hiányzik ide be..." ... de majd most rátok fogok hivatkozni megmondom a fórumon is mindenki bevitte a szobába...
Ennyi....és ha valaki kérdezné, hogy mi a f.szt csinálok, akkor csak rávágnám: "hááát csak a téli napi járatás" ez van benne a használati utasításában....
Azért van +2300 akkor ha a fél év lejárta előtt vissza akarod helyezni.. nekem igy mondták...
Ezt vettem meg, sztem ugyanaz mint bbalázs-é:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

Regel
tem paypal-ra, kifizettem előre és kb ennyi. Várom a csomagot, ha megjön elhiszem magamnak is hogy ilyen egyszerűen működik, olcsó és jó.

Az lenne az igazi. Az előtérbe kimennék velem, aztán 1-2 Mad Max kör...
Miért te fizetnél még 1800-at ,hogy visszahelyezzék?
Én el szoktam tankolni.
Én nem szóltam.Szerintem a következő évben annyival kevesebbet fizetsz ki.De be is szólhatsz.Én 6 hónapra vonattam ki,annyi a maximum.És már nem 1800,hanem 2300,ha jól emlékszem.
kb. egy huszas ha jól számolom, de majd utánna nézek a pontos összegnek.
Teljesítmény adó + a biztosítás 2 negyedéves díj...
Asszem 1800 ft a kivonás és újabb 1800 ft-ért bármikor vissza lehet helyezni ha a tavasz hirtelen bejönne.
Márc. végéig. Áprilisban már lehet jó idő.
Mennyi is pontosan az a kis csinos kis összeg?
Ezt el lehet az asszonytól titkolni, mintha mégis fizetni kellene...?
Dom!
Meddig akarod kivonatni?
Pfúúúúú...hát nem cukorból van a kiscsaj az TUTTTI! 636
Azért így már egész csinos kis összeg megspórolható. Az önkormányzatnak gondolom szólni kell, mert az idei adót már megállapították.
Én a 3.-on lakom, de esküszöm, hogy felcibálnám, ha a Baby-m bele menne.....
Naponta egy kis járatás a YOSHIVAL 40 négyzetméteren....?
Igen.annyival kevesebbet fizetsz majd.
Na vazzeeeeeg....te ennyivel megúsztad?
Nagyon jó fej kis asszonykád van barátom....
Bár ha a sex-et és a kaját is megvonta volna az már mindjárt másabb....
Beviszed és beleírják ,hogy xxxx xx xx-től ideiglenesen kivonva.
Aztán automatikusan visszahelyezik.
Ugrik a bonusz is?
Így van, 1800HUF-ba fáj a mutatvány.
Ha megmondod, hogy meddig legyen kivonva ideiglenesen, akkor vissza is helyeződik automatikusan a végdátumkor.

+ annyi még, hogy aki a biztosítási bónuszát is szeretné, hogy emelkedjen, akkor figyelni kell arra, hogy egy tárgyévben min. 9hónapot forgalomban kell lennie!
Az jó. A teljesítményadó is nulla ilyenkor?