Pont jó a téma most mert én is felvettem itthon hogy mi lenne ha a szobába behoznám a motort mit mondjak nem rajonganak az ötletért... első válasz: "..az perszee még hiányzik ide be..." ... de majd most rátok fogok hivatkozni megmondom a fórumon is mindenki bevitte a szobába...
Ennyi....és ha valaki kérdezné, hogy mi a f.szt csinálok, akkor csak rávágnám: "hááát csak a téli napi járatás" ez van benne a használati utasításában....
Én nem szóltam.Szerintem a következő évben annyival kevesebbet fizetsz ki.De be is szólhatsz.Én 6 hónapra vonattam ki,annyi a maximum.És már nem 1800,hanem 2300,ha jól emlékszem.
Na vazzeeeeeg....te ennyivel megúsztad?
Nagyon jó fej kis asszonykád van barátom....
Bár ha a sex-et és a kaját is megvonta volna az már mindjárt másabb....
Így van, 1800HUF-ba fáj a mutatvány.
Ha megmondod, hogy meddig legyen kivonva ideiglenesen, akkor vissza is helyeződik automatikusan a végdátumkor.
+ annyi még, hogy aki a biztosítási bónuszát is szeretné, hogy emelkedjen, akkor figyelni kell arra, hogy egy tárgyévben min. 9hónapot forgalomban kell lennie!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Regel
tem paypal-ra, kifizettem előre és kb ennyi. Várom a csomagot, ha megjön elhiszem magamnak is hogy ilyen egyszerűen működik, olcsó és jó.
Az lenne az igazi.
Én el szoktam tankolni.
Ezt el lehet az asszonytól titkolni, mintha mégis fizetni kellene...?
Meddig akarod kivonatni?
Naponta egy kis járatás a YOSHIVAL 40 négyzetméteren....?
Nagyon jó fej kis asszonykád van barátom....
Bár ha a sex-et és a kaját is megvonta volna az már mindjárt másabb....
Aztán automatikusan visszahelyezik.
Ha megmondod, hogy meddig legyen kivonva ideiglenesen, akkor vissza is helyeződik automatikusan a végdátumkor.
+ annyi még, hogy aki a biztosítási bónuszát is szeretné, hogy emelkedjen, akkor figyelni kell arra, hogy egy tárgyévben min. 9hónapot forgalomban kell lennie!