Csakme' ha az ember fia képes rá hogy rendszám nélkül megy, miért ne lenne képes arra is hogy kivont járgánnyal guruljon. Ezexerint elég ha beviszem az ocsmányhivatalba a forgalmit. Meg is teszem Pénteken.
Szeva Szobarider!
Nem nyafogok, csak a tapasztalataimat osztom meg!
Ez a vízhatlan ponyva jó dolog, de úgy vagyok vele, mint amikor a kutyáknak kiraknak a fagyban egy pokrócot.....hát qrvára nem lesz neki jobb tőle....
És már lehet hogy említettem, hogy bazi nagy fák vannak az udvarunkon és pont alatta az én DRÁGASÁGOM.....kibaszottul fosok, hogy rádől az egyik....és a ponyva a hideg ellen nem védi.....és én qrvára nem akarom a fagyban is kint hagyni.....NEKI IS LELKE VAN ÉS SAJNÁLNÁM KINT HAGYNI!
Az sajnos nincs. Van össz - vissz 2 nap szabim az év hátralevő részére.
Más téma: Ónos szerű eső szitál Fehérváron. Úgy csúszik mint vakbálna a tankhajót. Csúnya csúszkálást nyomtam le a Berényi úton. Amúgyis szar az út minősége a sok nyomvájú miatt, ha meg ilyen nyálkás esős fos idő van, akkor meg tiszta orgazmus ezen menni. Kénytelen vagyok pihenteti pár napot a motort, míg el nem múlik ez a fosadék esős idő.
Szeva Domino!
A plaza parkoló csak ideiglenesen jó csak, a portársokra pedig egy biciklit sem bíznék, mert egyből eladnák, amint lehet...
Viszont a mozi belső része már szóba jött, mivel az első szintről a parkolóból pont be tudnám tolni a menekülőfolyosón egy lenti fűtött raktárunkba, csak amikor megkérdeztem, akkor tűz és robbanásveszélyesnek határozták meg a motort a benya miatt és így azt mondták, hogy szó sem lehet róla. És még néztek is, hogy pont én kérdezek ilyet, aki mindezekért felelős a moziban....
De még nincs elvetve az ötlet, mert tényleg ott lenne a legjobb helye....leengedem fullra a bengát, le az aksi és máris csak egy fém és műanyag tárgy!
Ha egyedül laknék, akkor vicc nélkül feltolnám a lakásba, mert én szívesen nézegetném és kerülgetném az előszobában, de szerintem párom nem így látja.....
Milyen jó is volna tévézés közben takarítgatni, törölgetni, fényesítgetni.....ÉS EGYSZERŰEN KIBASZOTTUL JÓL MUTATNA BENT ÉS FELDOBNÁ A KÉRÓT....A LEGSZEBB CUCC LENNE A LAKÁSBAN!
Heló djjago!
Tudnál képet küldeni milyen plexit rendeltél, ill. infót, h. honnan? Felcsillant a szemem erre a 4800 Huf-ra
Én is hasonlóban gondolkodok mint bbalázs sötét bubis-ban...
Köszi!
Szia!
Szinte látom is!:Motogp (Rossiékhoz) bekopog (hóna alatt a 200/50 -es szimóval) protektoros póló,rövidgatya, és egyből a lényegre tér :
Ehun lennék, motor is van, kéne egy-két matrica, hogy tudjak vegyűni az első háromba!Azt valaki mutassa' kit ke' előre engedni pusztán a baj elkerülése végett!
Megszívná az orrát, krákogna, a többit már tudjátok....
Az állat lenne.... Nálunk is vannak ilyen szimósok, nófír majdnem mindegyik , és hóba is nyomják ellentmondást nem tűrően , Ja a boxutca a kocsma ott tárgyalják (hosszasan) a "beállításokat" majd este jön a futam!Aszfalton indul gyorsasági szakaszon,kanyar után terependúró árokban(irgalmatlan sebességgel), majd bokorugró triálmotoros üzemmód, vissza aszfalt, döntés tanksapkáig, regenerációs transz a rohammentők érkezéséig,majd tűzoltóknak, rendőröknek álcázott szerelőcsapat megérkezik elemezni a futamot,( hogy ki hol hibázott, vagy rontott el valamit!)Ekkor mindíg a pilótára terelődik a gyanú! tiszta endurance vegyes üzemmódban! Elképesztő dolgokat tudnak ezek a vidéki motorosmuslincák alkotni , , Nálunk szerencsére még nem történt a pilótán kívül mást érintő"versenybaleset" emiatt, és remélhetőleg nem is fog!
Nos, ha lehet választani akkor az ausztrál verzió valós megélése vonz a leginkább. Legyilkolok pár kengurut aztán ráérő időmben testreszabom a bőrüket. A púp cápauszony lesz, aztán ha megéhezek a sivatagban kicsavarom a gatyámból a vizet aztán megfőzöm levesnek. Nem is rossz.
Aham... és te elvermelsz, vagy barlangban vészeled át a telet szarrá hízott testtel, eseleg Afrikában (útközben az olaszoknál befőttesüvegben?), vagy a pincében? ,
Vagy csak egyszerűen homályos tekintettel nézel ki a fejedből (úgy kb.5-6 hónapig ), miközben Ausztrália északi partjára képzeled magad, ahol 38 fokban a szalonból kihozott k10 -es motorod első kilóméterei után tiszta égbolt mellett kellemesen hűsítő fuvallat kap bele a bőroveráll alatt szarrá izzadt algatyádba, amit épp a jobb herédről próbálsz lehámozni , miközben az óceánpart menti kifogástalan aszfaltcsíkhoz közeli cukrászdában megálltál egy fagyira , amit egy felajzott 90-60-90 -es bullantás szolgál fel neked félreérthetetlen pillantással? , , ?
én behoztam az SV-t a nappaliba. Hetekig nem kaptam sört...
A forgalmid hátuljára pecsételik rá,hogy ideiglenesen kivonva.Ennyi.
Halod ezt a rövid Akrát hol szerezted?
Nem nyafogok, csak a tapasztalataimat osztom meg!
Ez a vízhatlan ponyva jó dolog, de úgy vagyok vele, mint amikor a kutyáknak kiraknak a fagyban egy pokrócot.....hát qrvára nem lesz neki jobb tőle....
És már lehet hogy említettem, hogy bazi nagy fák vannak az udvarunkon és pont alatta az én DRÁGASÁGOM.....kibaszottul fosok, hogy rádől az egyik....és a ponyva a hideg ellen nem védi.....és én qrvára nem akarom a fagyban is kint hagyni.....NEKI IS LELKE VAN ÉS SAJNÁLNÁM KINT HAGYNI!
Más téma: Ónos szerű eső szitál Fehérváron. Úgy csúszik mint vakbálna a tankhajót.
A plaza parkoló csak ideiglenesen jó csak, a portársokra pedig egy biciklit sem bíznék, mert egyből eladnák, amint lehet...
Viszont a mozi belső része már szóba jött, mivel az első szintről a parkolóból pont be tudnám tolni a menekülőfolyosón egy lenti fűtött raktárunkba, csak amikor megkérdeztem, akkor tűz és robbanásveszélyesnek határozták meg a motort a benya miatt és így azt mondták, hogy szó sem lehet róla. És még néztek is, hogy pont én kérdezek ilyet, aki mindezekért felelős a moziban....
De még nincs elvetve az ötlet, mert tényleg ott lenne a legjobb helye....leengedem fullra a bengát, le az aksi és máris csak egy fém és műanyag tárgy!
Ha egyedül laknék, akkor vicc nélkül feltolnám a lakásba, mert én szívesen nézegetném és kerülgetném az előszobában, de szerintem párom nem így látja.....
Milyen jó is volna tévézés közben takarítgatni, törölgetni, fényesítgetni.....ÉS EGYSZERŰEN KIBASZOTTUL JÓL MUTATNA BENT ÉS FELDOBNÁ A KÉRÓT....A LEGSZEBB CUCC LENNE A LAKÁSBAN!
Na jó ez durva volt, és izléstelen!
Tudnál képet küldeni milyen plexit rendeltél, ill. infót, h. honnan? Felcsillant a szemem erre a 4800 Huf-ra
Én is hasonlóban gondolkodok mint bbalázs sötét bubis-ban...
Köszi!
Szinte látom is!:Motogp (Rossiékhoz) bekopog (hóna alatt a 200/50 -es szimóval) protektoros póló,rövidgatya, és egyből a lényegre tér :
Ehun lennék, motor is van, kéne egy-két matrica, hogy tudjak vegyűni az első háromba!Azt valaki mutassa' kit ke' előre engedni pusztán a baj elkerülése végett!
Megszívná az orrát, krákogna, a többit már tudjátok....
Az állat lenne....
Vagy csak egyszerűen homályos tekintettel nézel ki a fejedből (úgy kb.5-6 hónapig
Szétszeded elfér a könyvespolcon is, tavasszal összerakod azt' gyííí!