Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mindíg harcra kész. Nagy vagy!
Ő volt az első, ezért TABU!
De ha már így megtaláltad, és feltetted, akkor felvállalom! , ,
Ő avatott be minden kis turpisságba, és mutatott be apró trükköket, amikkel elkápráztattam álmaim nőit! ,
Szorgalmas volt, és odaadó, nem fogazott, és mindíg tudta mire volt szükségem! , ,
És ami a legfontosabb!.... nem a pénzemre hajtott!Sok mai díszrepedés tanulhatna tőle a KICSIMTŐL .....miért lett vége mmiiiiéééértttt..... ,
természetesen dolgozom Csákihoz nem érhetek fel, de Lakatos Chapó Csabit má közelítem
Sakk-matt ! Leborulok művészi nagyságod előtt!
Ja! a tehén is megvolt, csak hogy tudd! ,
Te gyesen vagy otthon, vagy dolgozol? van ám időd itt baszni a rezet (bár most bagoly mondja, de jólesett..... ) ,
Vagy csak egyszerűen, mint csákk norisz mindent tudsz egyszerre csinálni! ,
Azért jólesik, hogy ennyit foglalkozol velem, és is szeretlek! ,
Nyugi, a legnagyobb marha nem te vagy
Szégyenlős a drága.
A kedvenc persze kimaradt, ne is tagadd.
Akkor jó!
Ugye rendben vannak a volt nőim? A többiek szörnyülködtek, remélem Neked bejönnek egytől egyig, és nem akarsz benzint desztillálni belőlük, hogy aztán motorodban elégetve élvezd testük minden előnyét? ,
Nem fooog. Van itthon vízhatlan zsírom. Majd megtunkoljuk a témát... Tudom, h az vagyok. Sajna abban nem utazom, csak gyertyát tudok jó olcsón.
-munkadíj ~20.000-40.000 Ft (2*10.000-20.000 Ft) a Te esetedben! , + a gumizást azt elfelejtettem 5*2000-3000 Ft még hozzájön!Látod nem figyelek! Drága genyókám összezavarsz! ,
Helló! köszönni azt elfelejtettem!
És ha fájni fog? , Ugye óvatos leszel? , Azért 4 db gyertya nem kevés...... Kurvaaaa.... Gyári olajszűrőd, légszűrőd van -e? csak piackutatási szinten kérdezem!
Szia Szobácskamotorozócska.
Köszi, h összeállítottad nekem. Tudtam én, h jó gyerek vagy te. Legbelül...az ánuszodnál...
Amúgy az 1000 kb 6 és 7,5 körül eszik.
A többi meg ugyanannyi.
Na ugyeugye megmondtam! jók azok!
Szia Szobacicó...
Hát ez van, lenyúlom a buzikat...
Igen, annyi.
Egy megbízható helyről. A seggecskéd ide kell tartanod pici bringám...
Azt hittem jószágon engem értesz arany Varacskosfaszú Képmanipulátorom!
Inkább rászólnál hogy hajtsa be a jószágot
Simán, imádom a büdös kokszos picsákat, és itt nem a drogra gondolok
Irigy vaaaagy, irigy vaaaaaagy.......
Nem! Épp szól a másik malacarcnak, hogy készüljön, mert kegyetlen meg lesz csinálva!
Csak bekukk ide,de látom zajlik itt az élet
Képzeljétek minden reggel felébredni ilyen látványra!