Szia,
amig megenyhül miért nem hagyod a plázaparkolóban? Portással megbeszéled és valami zárt helyre beteszed. Vagy téli dekorációnak a mozi előterében?
Viszont a kemény télre úgy terveztem, hogy vidéken, szüleimnél hagyom a motort, mert nekik van fűtött garázs....itt nálam pesten pedig csak a szabad ég van az udvarban.....sehová nem tudom berakni és nem hagyhatom ilyen időben kint.....
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a hétvégi hazautam nem jön össze ilyen időben... nem gondoltam, hogy hirtelen ilyen idő lesz.....pedig muszáj lesz hazamennem vele, ha máshol nem lesz helye ideiglenesen....
Valamelyikőtöknek, aki pesten lakik nincs véletlenül egy szabad hely még a garázsban?
Gyerekek!
Egyet értek az előttem szólókkal és legfőképpen Elissa-val, hogy az egészség fontosabb... Igaz, ami igaz....ez az idő nem motorozós idő, iszonyú hideg van és fúj a szél, mint az állat...két reggelt motoroztam ebben az időben és érzem, hogy teljesen átfázott a hátam és a melkasom, valamint e kezeim és a karjaim....érzem, hogy lehet beteg leszek....
Ez már így tényleg nem éri meg.....
Max. fél évre vonathatod ki ideiglenesen,nekem is mindig úgy van "télidőben"..Akkor nem kell fizetned kötelezőt rá meg súlyadót sem arra az időre,ennyi.Lefaxolod a biztosítódnak a forgalmi hátoldalát,amin a kivonás látszik és ennyi. 1800 ft-ba kerül.
Határozottan jobb a szélvédelem, mivel 190 magas vagyok sehogy nem jön össze a plekó mögé bújás. Most két kilónál nem rázta a szél a buksisakot.
Ez az egy képem van egyenlőre róla, ha kell több irányból is lefényképezem.
tényleg most hogy van ez a motorkivonás ? ha jan.1én nincs forgalomban akkor nem küldik ki rá az adókat és 6hónap múlva vissza helyeződik automatikusan ?
Még én se dugtam el a gépet a garázs legbelső sarkába, tavaly is amikor volt egy kis napsütés, már csapatni kellett. Nem tudom nálatok hogy van, de én nem tudom megálni, hogy ne menjek vele, ha még csak egy pár km-t is csak. Még azon se jár az agyam, mint másoknak, hogy ki kéne vonni a forgalomból. Azért a kb 15e Ft-ért?Lehet ez betegség, nem?
Hát most kurva beteg vagyok, nem tudom holnap jövök-e de itt vagyok az árpád híd pesti hídfőjénél egész nap ha melózok. De holnap egyeztessünk mert szarul vagyok
Uhh... én 15 fok alatt már nm ülök motorra ...az egészségem fontosabb...nm hiányzik egy vesebetegség...v 40 éves koromra ízületes legyek... hiába vagy beöltözve...lehet az akármien thermo...még ha nm is érzed úgy h nm fázol...a kezeidbe beleáll a hideg...én is motoroztam párszor télen...
de én amugy is fázós vagyok...
persze megértem h, akinek munkába járáshoz kell... és ck ez a lehetősége...
én maradok a meleg autónál ienkor
Csúszásmentes utat!
Szia Elissa!
Én ma reggel ismét bringára pattantam olyan reggel 7körül, hát nem volt kellemes a szél bizsergetése kesztyű nélkül....
A többi helyen nem fáztam, mert fel voltam öltözve......bár a szemem fénye reggel úgy indult, mintha azt akarta volna kérdezni, miközben köszörült, hogy: "TE TÉNYLEG ENNYIRE MOTORBUZI VAGY, HOGY MOST AKARSZ MOTOROZNI?" "Hát nem látod hogy szétfagytam és qrvára fázom?"
És makacsan de végül is beröffent és állítgatta magának szegény ide-oda az alapjáratot, hogy melegedjen......és elkezte a YOSHIS "kétütemes" durúzsolását drüm..drüm........drüm..drüm.......drüm..drümm....
Szegény.... ...de kis melegedés után elég virgonc hangja lett, csak a papucs nem engedte szabadjára a reggeli játékot....a végén azért egy keró belefért már.....
Vigyi magatokra és LEGYEN JOBB IDŐ MÁR MEGINT!
eljön még az én időm.