Hát nemto'm, de a pali tud motorkázni nem picit ( van némi GP tapasztalata is ha jól csalódok ). Node a swiftnek is négy kereke van oszt mégis megcsúszik.
Áhhhh...nem mondod, hogy buszra száltál....? Remélem azért büntetés képpen bukóba és motoros cuccban szálltál fel....
Reggel amikor jöttem be melózni úgy fújt a szél, hogy éreztem, hogy odébb rak egy fél sávval.....kezdtem magam úgy érezni, mintha pályán mennék, dönteni kellett jobbra-balra pedig egyenesen kellett menni.....
Szeva Tom!
Látom téged sem riaszt el a nem túl jó idő a motorozástól... Csak vigyázz te is magadra és öltözz fel qrvára, mert később az ízületeink bánják....
Reggel amikor melózni jöttem, full hideg volt a gumma, úgy csúszott mint állat....váltogattam fölfelé mint a kisangyal....
Szia Szobacica!
De még garis, mivel fél év garancia van az akkura. De pestre kéne felvinnem. Majd egyik kollégám felviszi. Az a baj, hogy én minden nap 17-ig melózok, nincs lehetőségem legaranciázni az akkut, a motor meg kell, mert általában azzal járok melózni.
Szia TündérBOGYÓ!
Neked nem garanciális a mocimacid?
Szerintem ki kell cserélni gariba, hogy ne legyen galiba!
Hát bassza meg, ma elégedett vagyok magammal! , , , ,
Lehet, hogy pont így kérték tőle!
Reklámfilm előtti megbeszélés :
Te figyejjémá' kisgyerek! Itt ez a tuttifruttieregyeske, villancsá valami okosságot a népnek, ha a végén odazúzol magadnak a motorral egy lájtossat, nemcsak a 800.000 $ gázsi figyel be a bőroveráll belsőzsebbe, de még a motort is hazatolhatod a 2 szőke boxbébivel együtt, akik lelappasztják a bedagadt heréidet is gyorsba.... , , ,
Szerintem így mehet ezek között.... , Bár mondjuk ilyen feltételekkel Én is odaverném magam, még motor sem kellene hozzá! Meg Nő sem...(van belőle nekem bőven... )De lehet, hogy még pénz sem kell... , Ezt most rendesen kitárgyaltam magammal, megyek oda is verem magam valahová...
Szerintem csak nyom egy laza gazdag embereknek kifejlesztett előrebukfencet! ,
Amúgy kár, hogy nem mutatják a kis testét hogy gyűrődik a motorka alatt , megnézném egy gyakorlott motorostól, hogy mit kezd a helyzettel! , , ,
Nem nagyon értek hozzá, de sztem ua. a szitu mint az egykeréknél ( holtponton átesel aztán perec ) csak itt a lendület simán arcra tesz hiába engeded el a féket. . Promó fevétel volt éshát szépen akarta csinálni. A legfaintossab az a direktor úr benyögése.
Bazzzeeeeeg.....az állatja...
Sosem értettem a stoppis előreborulásokat....mi a fa..ért kell húzni még akkor is, amikor már érzi, hogy nagyon előre áll?
Vagy már ott hiába engedi el a féket már mind1? Vagy mi a franc? Némelyik vidin úgy pofára esnek, mintha direkt akarnák......tépik a féket mint a barom......
I DON'T UNDERSTAND!
Tutis...ezt a páramentesítős dolgot már próbáltam és hasonló az eredmény, mint amit a Domino cimbi írt...
Egy rakás szart sem ér....amikor bementem a meleg lakásba egy merő takony volt a lencsém és percenként törölni kellett...
Szeva Konyhamotoros!
Ilyen változatú megoldást nem akarok....
És amint írtam a kont.lencsét meg nem bírja szemem!
De én is minél később rakom le a VAS-at, mivel nekem nincs autóm és ezzel járok mindenhová.....sajna nekem vételkor választanom kellett, hogy motor, vagy autó......bár már 10éves koromban megtörtént a választás és mindig is GSX-R -t akartam....
De egyébként is motoroznék ameddig csak lehet....
valami Prevent sz@r volt ma minden igaz ( vaxos sampon ). Ha a seat nem párásodik, veszek egy olyat. A mi autónk mind párásodik, nem úgy mint az öreg volvo. Az nem ismerte a párásodást.
Reggel amikor jöttem be melózni úgy fújt a szél, hogy éreztem, hogy odébb rak egy fél sávval.....kezdtem magam úgy érezni, mintha pályán mennék, dönteni kellett jobbra-balra pedig egyenesen kellett menni.....
Látom téged sem riaszt el a nem túl jó idő a motorozástól...
Reggel amikor melózni jöttem, full hideg volt a gumma, úgy csúszott mint állat....váltogattam fölfelé mint a kisangyal....
De még garis, mivel fél év garancia van az akkura. De pestre kéne felvinnem. Majd egyik kollégám felviszi. Az a baj, hogy én minden nap 17-ig melózok, nincs lehetőségem legaranciázni az akkut, a motor meg kell, mert általában azzal járok melózni.
Neked nem garanciális a mocimacid?
Szerintem ki kell cserélni gariba, hogy ne legyen galiba!
Hát bassza meg, ma elégedett vagyok magammal!
Reklámfilm előtti megbeszélés :
Te figyejjémá' kisgyerek! Itt ez a tuttifruttieregyeske, villancsá valami okosságot a népnek, ha a végén odazúzol magadnak a motorral egy lájtossat, nemcsak a 800.000 $ gázsi figyel be a bőroveráll belsőzsebbe, de még a motort is hazatolhatod a 2 szőke boxbébivel együtt, akik lelappasztják a bedagadt heréidet is gyorsba....
Szerintem így mehet ezek között....
Amúgy kár, hogy nem mutatják a kis testét hogy gyűrődik a motorka alatt
Sosem értettem a stoppis előreborulásokat....mi a fa..ért kell húzni még akkor is, amikor már érzi, hogy nagyon előre áll?
Vagy már ott hiába engedi el a féket már mind1? Vagy mi a franc? Némelyik vidin úgy pofára esnek, mintha direkt akarnák......tépik a féket mint a barom......
I DON'T UNDERSTAND!
Egy rakás szart sem ér....amikor bementem a meleg lakásba egy merő takony volt a lencsém és percenként törölni kellett...
could you do that again?
Ilyen változatú megoldást nem akarok....
És amint írtam a kont.lencsét meg nem bírja szemem!
De én is minél később rakom le a VAS-at, mivel nekem nincs autóm és ezzel járok mindenhová.....sajna nekem vételkor választanom kellett, hogy motor, vagy autó......bár már 10éves koromban megtörtént a választás és mindig is GSX-R -t akartam....
De egyébként is motoroznék ameddig csak lehet....