Nekem azt mondhatod!
Pedig azt hittem, hogy ennél szebbet már nem lehet létrehozni!
Kíváncsiak vagytok a hárememre? Nagyon állat!
Csak ízelítő keményeknek!
Lehet, csak le kell dobni a komplett futóművet és rá az állítható versenyfelfüggesztést.Amúgy azokkal inkább lassan cirkálnék ugyis dugó van és hallgatnám a bugyogásukat.
Én inkább a régi amcsi izomautókat részesíteném előnyben ha lehet.Egy Cuda,Camaro,mustang jó nagy karbis blokkal lenne az igazi.De asszem marad a punto meg a bugyikék V2 me má legalább a motor legyen V.
Nemtoom, a cayman az egyik leghurkább porsche (erőre) de nekem ez tetszik a legjobban..Majd dolgozok még 500 évet és talán meg tudok venni egy makettet belőle
A nissan még csak-csak de a porsche.Ajjjjjj azok csak farosban az igaziak.És régiben.Valamelyik 70-es 80-as évjáratú 911-es Turbó.Na az izgi.Úgy leesel az útról velük hogy még motorral sem menne szebben.
Helló!
Ez kérlek a kedvesem, akiért bármire képes lennék, de sajnos elhagyott a 95 -ös 1.9D golfom miatt (nem volt benne klíma, és mikor izzadt, kurva büdös volt) Azóta csak vergődöm!
Ja én csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire leszarom az autókat, és hogy mennyire leszartam régebben is az autókat, és hogy mennyire le fogom......az autókat, meg leszarom a csajokat is, csak ne sértődj már meg!
Ez a probléma kocsicsajokstbstb... így van, de Én nem veled akarok vitatkozni, csak beszélgetünk.Különben is csak a saját véleményemet osztom meg veled.
Vagy közben polírozzalak? Velem meg az a baj, hogy így megkopott képességeimmel együtt is túl jó vagyok, de hát ez van , , !
viszont sajnos a sok picsa aki nyakig rózsaszínben meg kidobott csöcccsel feszít az utakon ara utazik hgy hátha be tudja dobni magát egy jó verda ülésére, akár égnek tett lábbal is
Pedig azt hittem, hogy ennél szebbet már nem lehet létrehozni!
Kíváncsiak vagytok a hárememre? Nagyon állat!
Csak ízelítő keményeknek!
kukis! a barátnődet nem kéne felraknod ide.
Nem értem mi a bajod ezzel a tündérrel, mint egy freskó! , ,
A nissan gyenge 331 paci, a porsche kicsit hurkább a 295 pacijával
Motorbuzi vagyok de ezek bejönnek
Ez kérlek a kedvesem, akiért bármire képes lennék, de sajnos elhagyott a 95 -ös 1.9D golfom miatt (nem volt benne klíma, és mikor izzadt, kurva büdös volt) Azóta csak vergődöm!
Ez a probléma kocsicsajokstbstb... így van, de Én nem veled akarok vitatkozni, csak beszélgetünk.Különben is csak a saját véleményemet osztom meg veled.
Vagy közben polírozzalak? Velem meg az a baj, hogy így megkopott képességeimmel együtt is túl jó vagyok, de hát ez van , , !
Motorom nem menő a kocsi meg 2001-es Punto 144e Km el.