Ezt kipróbáltam pár éve ( autó ). Az eredmény az lett hogy párásodott az ablak, meg beleragadt az összes por a felkent cuccra. Lemosni se nagyon lehetett ( el is lett adva a gép szívjon vele a köv. tulaj. ) Azóta légkondival oldom meg a páraproblémát, sz'al megoldás = mobilklíma.
Lehet hogy most hülyeséget mondok, de autóknál a szélvédőre lehet felvinni páramentesítő oldatot, bekenik a belső oldalát puha ronggyal ezzel a páramentesítővel és kész is. Én megpróbálnám bekenni a szemüveget is, hátha...
Csá!
Esetleg kontaktlencse pillanatragasztóval?
Vagy kiveszi a szemüvegből a lencséket, és egyszerűen lápislant (beküldi szemhéj alá, nem ráhugyozik! ) Az elején szar, de miután hozzászokik a szemhéj már pislogni is lehet vele)
Kicsit hülyén néz ki, de szerintem már nem ronthat az esztétikai helyzetén. ,
Csá DokeszBrokesz46!
Én hallottam, csak sajna az egy baleset volt, mikor a tag a szemüvegét a puszta arcával építette be a sisakplexibe, használni már sajna nem tudta!
Ajánlom a kontaktlencsibabát , vagy vmi páramentesítő hónaljspré, az zsír lehet!
Nyomassad rendületlenül! A szezon Nekem tavaly dec20. -án ért véget, sós, sáros, esővel, (meg ~5 fokkal) de állat volt! , Mondjuk éreztem is mindenem utána, de nem érdekelt!
Nekem már 15 éve szuperál.Igaz 12 dioptriából maradt 2,5 de csak éjszaka kell szemüveg nappal nem.
És ha vigasztal egyszerre csak egy szemet műtöttek nekem így ha elcseszik marad még egy.
A helyzet az, hogy a lencséket nem bírja a szemem, mert begyullad...
A szememhez semmilyen csúcsorvos sem fog nyúlni soha, mert az a dolog sem vígasztal senkit, hogy pl. 1 évben csak 1 gép zuhan le, de azon pont a családod, vagy te utazol......tehát mindenki hibázik és mindig vannak bakik, ha lehet erre nem teszem rá a szemem világát.
Így maradnak a költségesebb lehetőségek, amik működnek is kockázat nélkül. Egyébkén is egy jó szemüvegkeret lencsékkel kb. 80-100 ezerbe kerül. Ez oylan mint a motorozásnál a bukó...NE SPÓROLJ VELE!
Igen, én is hallottam róla, azthiszem az Oakley csinálja. Biztos nem támogatja a TB...
A kontaktlencse sem jobb ám. Huzatot kap a szemed benne, meg 200 flett elrezeg a szemedről...
Ez a rohadt szemüveg viszont idegesít, hogy mindig bepárásodik....
Alig látok ki rajta, amikor állok a lámpánál....valakitől hallottam, hogy állítólag csinálnak dioptriás plekót sisakokra...
Hallot már valamelyikőtök ilyenről?
Gondolom ha létezik is biztos van vagy 1kiló az ára...
Basszus....nem engedtem megtöretni magam....még ma reggel is motorral jöttem be dolgozni... Nem volt olyan kellemes, inkább parás..... Hideg, eső, ZERO TAPADÁS, erős szél.....minden amit egy motoros kívánhat gurulás közben...
A bokám fázott csak és a kezem....
A következő szezont új ruhával, csimmával, és kesztyűvel akarom kezdeni... ....ja és az asszony is szeretne egy saját bukót, mert most a haveromét használja....
Nekem az szokott lenni elég hamar (ActEvo10W40 asszem), de a viszkozitása az megmarad 6000 -ig!
Engedj le belőle annyit, hogy ne lásd mikor meg akarod nézni, így nem fogod látni, és nem fog zavarni! ,
vagy várj meg valami normális hozzászólást ,
www.gsx-r25th.com