EBC Double H, tesztet itt olvashatsz róla.
2 x 2 betét, tehát komplett első szett. 400 km-t volt csak a motorban, ergo szitne új, kb 0,1 mm kopott belőle. Motorradba 21 ezerért vettem, 16 ezer az ára.Utcai versenybetét, tehát bárhol használható.
ne fújd ki. én csipesszel szoktam kiszedegetni. Olajjal befújni meg addig kell míg át nem nedvesedik, szép sötétvörös nem lesz a színe, mert száradtan világos színű. Lényegében nem kell sajnálni az olajat..
Most vált esedékessé a sportlégszűrőm kitisztítása! Ma szétszedtem,befújtam a tisztító sprével (K&N),majd azt írta,hogy hagyjam 10 percig állni majd öblítsem át vízzel! Nos megtettem,de nem jöttek ki belőle teljes mértékben a bogármaradványok! Ki,hogy szokta?Mit ajánlotok? Arra gondoltam,hogy kompresszorral kifújatom holnap a maradékot! Majd még hátra van az olajozása! Mennyire fújjam be a sprével? Danke!
Én is mennék...
Pont pár napja gondoltam arra, hogy milyen lenne, ha jövő évre összehoznánk egy fórumosokból álló gixernyaralást 2-3 naposat......és erre lássék-tessék itt az alkalom.....
Ha jó előre meghatározzuk az időpontot, akkor mindenki tud akkorra szabadnapot magának.....
Ebben az évben a GSX-R elérte a 25 éves kort. Van olyan aki szívesen részt venne egy GSX-R partyn 2010 júliusában a Balaton déli partján? Ha elég ember összejön akkor megszerveznénk.
Basszus....én hétvégén akarok hazamenni vidékre, ami 180-200km csak oda....remélem legalább az eső nem fog esni és a szél is csendesedik. Vonatra nem szállok az tutti!
Az előbb találkoztam egy simsonos kollegával. Szintén 'lapon volt" az egyenesben ami még rendben is volt, de pólóban nyomta a srác. Kiváncsi vagyok mi lesz vele 10 év múlva...
2 x 2 betét, tehát komplett első szett. 400 km-t volt csak a motorban, ergo szitne új, kb 0,1 mm kopott belőle. Motorradba 21 ezerért vettem, 16 ezer az ára.Utcai versenybetét, tehát bárhol használható.