Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A barátnőd nem egy idióta picsa aki kikeni kifeni magát csak azért hogy hátha leakaszt egy pénzes fickót hogy finanszírozza az életét
Szerintem ezek a lányok is csak addig foglakoznak a kocsikkal míg nem mennek egy kört egy ilyen vassal!
Az én barátnőm mielőtt összejöttünk nyugtázta hogy "jé motor de szép,fűűűűűű egy Ferrari azt nééézd!"
"Ma kicsim nézd egy gixxer,mögötte meg jön egy R1!"
És csak azt kellett hozzá hogy egyszer mentünk egy kört!
Azóta a motor a minden
Eltérsz a tárgytól. Nem a Te megkopott képességei a téma
Csak azt mondom hogy városban, és főleg ezt pestre értem a csajok sokkal jobban megnézik az autót mint a motort..Jó autó vs jó motor..
Nem értek vele én se egyet hogy ez így jól van meg stb, ez ténymegállapítás..Tenni nem tudunk ellene semmit és nem is akarok, pont leszarom, éncsak hozzászóltam a témához..
Marha nagy élvezet egy luxusfostalicskában figyelni a többi unott arcot a dugóban, vagy araszolni az autópályán, mert épp odabaszta valaki magát egy kamionnak bár tény, hogy egy felsőkategóriás autóból 1000-1200 km után nem úgy szállsz ki, mint egy opel corsából, de emiatt nem tartanék ilyen szart, mégha a csajok erre is buknak(az meg is érdemli, akinek ilyen nője van.. ), Én mindíg kocsi nélkül csajoztam,sosem voltak önértékelési problémáim, meg kisebbségi érzésem, nekem elég volt egy gatyában a strandon végigsétálni elhiheted! Utána beszállt volna egy ladába is, csak legyen valami! , , De az rég volt, hálistennek ezzel már nem kell foglalkoznom, úgyhogy ha nosztalgiázni akarok csak kimegyek a garázsba, rárecskázok a motorkámra , visszaállok a járókeret mögé , és még az asszonyom is boldog, mert aznap már nem moleszterálom! , Nna.. ez van mint látod a nagy arcom megmaradt, a többi elkopott de már mindegy! ,
Hehe, látom nem ültél még jó autóban Hidd el sajna azt jobban megnézi a sok büdös ribanc...
Te miért írsz hülyeségeket? Látszik keveset jársz városban!
Csak kevés nem szeretem a sok ruhát.
Attól függ milyen bugyi az! Jó nagy tundra, vagy pici tanga, mer a tundra az má sötétnek számít
Háttt e bugyikék kérem hó van itten a sötét?
Ne búsulj, az emó csajok buknak a sötét motorra
Van egy fehér-fekete drótszőrű foxim avval is menne?
Mert bárhol állok meg le se sz....rják a motorom.Vagy szines gixxerre kéne váltanom mer a sporttúrapondró nem menő?
Elmagyarázom én neked. Pesten leszarják milyen motorod van, az autó a lényeg. Vidéken még menő a motor...
csákány!
Új anál intrúder 2009 winter edition?
Figyi! magyarázd meg nekem mi az a becsajozás, mert nem értem!
Múltkor ülök egy cukrázdában (motorozás közbeni pihenés), megjelenik egy zsír R1, nézem micsoda egy gilisztás kis faszmatrica ül rajta , megáll a cukrázdánál, leszáll (180-190 cm körüli magasság gyanúsan sovány alkat), bukó le,seggig érő fekete hullámos haj kiesik a bukó alól, dzsekizipp l,e dekoltázs ki, csöcspartok bronzbarnán) , majd bevonul az objetumba némi cukros tápanyag beépítése céljából, Én meg tövig benyaltam a fagyimnak, úgy hogy észre sem vettem.
Igazad van nem is aggódok, csajok mindenre ráülnek szerencsére (még az Én 11 -esemre is!)
Mámeg lebuktam.
Szerintem nem az.
A kiscicák akik elbírnak egyszerre ~ 120 pacivali azok nem akrámilyen fajták. Meghát ez olyan mint a kutyasétáltatás: pici fehér puhaszőrű kutyulival a legkönnyebb becsajozni.
Hát azért írtam!
A vicc, hogy én úgy saccoltam még 70km megy el a moci. Na most ha 70km-nél elmegyek tankolni semmi nincs. De nem! Én még próbálkoztam. De egyébként egyszerű a dolog. 5l a tartalék 7 liter városban a fogyasztás. Az pont 70km.
Jaja.. de azért Én sajnálnám, ha már ennyit kibírt alattam a drága!
Bassszus Te nem gondolod, hogy sunagépünk van? Egyre több törékeny picsa lovagol ezeken a hatszázasokon! Kezdem magam úgy érezni, mintha nőibiciklin nyomnám!
Napba sosenem. Az kislányoknak való.
Ha napba nézel akkor is?
Kell a gépre egy f@sza biztosítás kiégés ellen. Ha megtörténik a baj már jöhet is a k10.
Én meg lusta vagyok azért tankolok orrba-szájba.
Már az elején számolgattam, és ha úgy éreztem, hogy nem fér bele a bezinkút (esetleg olyan kút, ami azt sem tudtam hol van) visszagurultam a legutolsó látott, vagy ismert kútig, így lekopogom, hogy eddig nem fogytam ki sehol ,
Még arra is gondoltam, hogy 1 litert mindíg hordok magammal, de túl veszélyesnek találtam, egy esetleges esés miatt, meg kurva szaga van, és a táskámban ruhát is szoktam hordani, úgyhogy lemondtam róla, viszont tűzoltókészüléket mindíg hordok magammal, mert az itt látott videón, ahol a csóri gyerek végignézte a motorjának a kiégését, nna.. azt nem szeretném, még álmomban sem 1700 Ft -ért lehet kapni egy tejszínhabspray -nál alig nagyobb flakont az kényelmesen elfér a táskámban, és még másokon is segíthetsz, ha baj van Ja meg defektjavítót! Ezzel magadon segíthetsz a legjobban, nekem már sikerült!