Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így vagyok vele. Főleg az én testsúlyommal, meg a rossz jobb lábammal, igazán "élvezetes" a motort tolni.
Ha sárga fényt látok már szkennelem a környék benzintartalmát. A rosseb se akarja tolni.
Az általam megfigyelt fogyasztás úgy alakult, hogy 5 - 6 000 között járatva volt a legjobb az üzemanyaghasználat vegyes használat közben. Ebben volt város, dimbes - dombos útszakasz. Figyeltem, hogy ne húzzam 6000 fölé a fordulatot tartósan. Így 4,2Literrel lehet elmenni 100Km-t. Ez csak szórakozásból, magam szórakoztatására történt. Kiváncsi voltam, hogy mennyire tudom leszorítani a fogyasztását.
Persze, hol máshol fogyna ki? Mi is jártunk már hasonlóan, igaz robogóval. Haver mondja: "áh, ez még kibírja a 20Km-t"... Persze. 2km-t toltuk a robogót. - A miértet ne keressétek benne. -
Helló!
Menettől függően 150-180 km után villan be, ekkor még 40 km -ert megyek vele max 8000 -es fordulaton (visszafogottan) kb ezután világít folyamatosan.
Én ekkor még 8-10 km -t mentem, de már nagyon neccesnek éreztem, bár még lötyögött benne a kútnál.
ddt500 -nak igaza van, bár ez használatfüggő, bizonyos forulat alatt már nem fogyaszthat kevesebbet , de azt Én nem próbáltam ki, és megmondom öszintén nem is szeretném.
Nekem mostanában 200 km és vége(150+40+10), de akkor ezek szerint még egy 28 beleférne!
Na jó időt mindenkinek, még Neked is 46the doki!
A K4-en 73km után fogyott ki a tartalék. Sajnos 3km a cél előtt.
oks....köszi
utána nem állt le megnéztem és kb fél liter volt még benne
40-45km-t úgy értsem, hogy ahogy jelez a visszajelző még ennyit lehet vele menni és ótán leáll? Vagy még ezután van a telibe visszajelzés?
Szeva Peppe!

Figyu már....látatlanba meg tudnád esetleg nekem mondani, hogy mennyibe fájna az a sisakom bal oldalán lévő holdat átfújnád fehérre, vagy az áll részen lévő UV zöldre?
Kössz előre is!
üveghangon 25km nyúgodt tempoban 40-45km a tartalék benya
Szép estét mindenkinek!

Szobarider!
Te azért már lenyomtál pár kilómétert a VAS-sal, és gondolom volt olyan este is amikor elmérted a lónyálkutat.
Esetleg nem tudod hozzávetőlegesen megmondani, hogy amikor az üzemanyag visszajelző villog, akkor kb. még mennyi benya van benne? Literben? És amikor teliben ég......akkor.....
Kössz!
Kedden délelőtt érek rá ha neked úgy ok?holnap9-23ig melózok
Ok.
Holnap keressük egymást!

30/270 82 34
nem
mindenképpen ha esik ha fuj!de csak délelőtt érek rá!
Tiha:

Keddig Elinél vagyok... összefuthatunk a festést megbeszélni, ha aktuális még.
A kolega Attila.A tesója nem jut eszembe.
mentem nemrég egy karikát a mocival
és
megnéztem a féktárcsát elöl h mennyire melegedett fel...
a bal oldali egész meleg volt a másik meg hideg
sztetek?
normális?
Akkor lehet, hogy a Zsolt. Általánosban osztálytársam volt. Majd kiderül.
hello k6-ra nem jó a 4 csavaros nem tudom feltenni.
Lehet.A bratyója valami fejes az audiban szakszervezetis meg mérnök a fejlesztésen.Csak a mama lakik már ásványon.
Egy csomó Kránitz lakik Ásványon.
Kránitz.