Az általam megfigyelt fogyasztás úgy alakult, hogy 5 - 6 000 között járatva volt a legjobb az üzemanyaghasználat vegyes használat közben. Ebben volt város, dimbes - dombos útszakasz. Figyeltem, hogy ne húzzam 6000 fölé a fordulatot tartósan. Így 4,2Literrel lehet elmenni 100Km-t. Ez csak szórakozásból, magam szórakoztatására történt. Kiváncsi voltam, hogy mennyire tudom leszorítani a fogyasztását.
Persze, hol máshol fogyna ki? Mi is jártunk már hasonlóan, igaz robogóval. Haver mondja: "áh, ez még kibírja a 20Km-t"... Persze. 2km-t toltuk a robogót. - A miértet ne keressétek benne. -
Helló!
Menettől függően 150-180 km után villan be, ekkor még 40 km -ert megyek vele max 8000 -es fordulaton (visszafogottan) kb ezután világít folyamatosan.
Én ekkor még 8-10 km -t mentem, de már nagyon neccesnek éreztem, bár még lötyögött benne a kútnál.
ddt500 -nak igaza van, bár ez használatfüggő, bizonyos forulat alatt már nem fogyaszthat kevesebbet , de azt Én nem próbáltam ki, és megmondom öszintén nem is szeretném.
Nekem mostanában 200 km és vége(150+40+10), de akkor ezek szerint még egy 28 beleférne!
Na jó időt mindenkinek, még Neked is 46the doki!
Figyu már....látatlanba meg tudnád esetleg nekem mondani, hogy mennyibe fájna az a sisakom bal oldalán lévő holdat átfújnád fehérre, vagy az áll részen lévő UV zöldre?
Kössz előre is!
Szobarider!
Te azért már lenyomtál pár kilómétert a VAS-sal, és gondolom volt olyan este is amikor elmérted a lónyálkutat.
Esetleg nem tudod hozzávetőlegesen megmondani, hogy amikor az üzemanyag visszajelző villog, akkor kb. még mennyi benya van benne? Literben? És amikor teliben ég......akkor.....
Kössz!
mentem nemrég egy karikát a mocival
és
megnéztem a féktárcsát elöl h mennyire melegedett fel...
a bal oldali egész meleg volt a másik meg hideg
sztetek?
normális?
Menettől függően 150-180 km után villan be, ekkor még 40 km -ert megyek vele max 8000 -es fordulaton (visszafogottan) kb ezután világít folyamatosan.
Én ekkor még 8-10 km -t mentem, de már nagyon neccesnek éreztem, bár még lötyögött benne a kútnál.
ddt500 -nak igaza van, bár ez használatfüggő, bizonyos forulat alatt már nem fogyaszthat kevesebbet , de azt Én nem próbáltam ki, és megmondom öszintén nem is szeretném.
Nekem mostanában 200 km és vége(150+40+10), de akkor ezek szerint még egy 28 beleférne!
Na jó időt mindenkinek, még Neked is 46the doki!
Figyu már....látatlanba meg tudnád esetleg nekem mondani, hogy mennyibe fájna az a sisakom bal oldalán lévő holdat átfújnád fehérre, vagy az áll részen lévő UV zöldre?
Kössz előre is!
Szobarider!
Te azért már lenyomtál pár kilómétert a VAS-sal, és gondolom volt olyan este is amikor elmérted a lónyálkutat.
Esetleg nem tudod hozzávetőlegesen megmondani, hogy amikor az üzemanyag visszajelző villog, akkor kb. még mennyi benya van benne? Literben? És amikor teliben ég......akkor.....
Kössz!
Holnap keressük egymást!
30/270 82 34
Keddig Elinél vagyok... összefuthatunk a festést megbeszélni, ha aktuális még.
és
megnéztem a féktárcsát elöl h mennyire melegedett fel...
a bal oldali egész meleg volt a másik meg hideg
sztetek?
normális?