Szia Szobacica!
Jó idő is volt.
A csatolt képen látszik, hogy mit utazgattam most az utóbbi két napban. A laza 300Km-es "Tihany" túrát is hozzá lehet venni meg még egy oda - vissza Győr / Ásvány utat. Mindezt az elmúlt egy hétben lenyomtam.
A szervizintervallumot amúgy nem szoktam túllépni. Kaposvár után (Meg a nőm után) olyan merész voltam, hogy majdnem koppig ledöntögettem a motort. Aztán egyszer megcsúsztam vele és visszábbvettem. Ótópályán mondjuk megint "kemény" voltam. Siófok - Ásványráró: kevesebb mint 2 óra. 81-esen mentem Fehérvárról Győrig.
Más téma:
Sok az őz mostanában. Tegnap este a 81-esen is láttam nagyon sokat. Mindig az úttest belső felén közlekedek esténként. Így nem csaptam el az őzeket.
Vigyázzatok, ha szökkenőszarvas földjére tévedtek...
Ja elfelejetem a költségeket összeírni neked!
Röviden Én 6,5 -7 literrel járok /100 km 3800-4000 Ft -ért 200 km -ert megyek el, de akkor már folyamatosan világít az üzemanyag visszajelző.
1000 km 19.000 és 20.000 Ft között jön ki, ami egy 20.000 km -es távval számolva üzemanyag szinten 380.000 és 400.000 Ft között megáll.Ebben a távban kb 2 szervíz van benne, egyik egy sima olaj olajszűrő+munka 18.000 a másik az ugyanez -olajszűrő+gyertyák+légszűrő 36.000 Ft. Gumikopás : 2 első és 3 hátsó Bt014 essel(erről van tapasztalatom) számolva durván 110.000 Ft (2 új garnitúra+egy használt hátsó)De ekkor lájtossan küldöd neki . Ha ökör vagy +1db használt hátsó +10.000 Ft Magamból kiindulva tegyük hozzá! Láncszettet, meg egyebeket ne számoljunk, mert az pont ki fogja bírni ezt a huszast jó?
Adjuk össze : 400.000+18.000+36.000+110.000+10.000=574.000 Ft. Ez 600cm3 nél ennyi, 1000cm3 nél a fogyasztásra lehet egy +30% ot számolni, a többi gondolom nem több!
Szervízesem mondja mindíg : Aki sportmotorral utcán kemény, az a kasszánál is legyen kemény!
Ezt csak és kizárólag neked, a Te kedvedért állítottam össze, úgyhogy most remélem kibbbaszottul csillog az aranyered ennek eredményeképp! , (megdolgoztattál... ) Konzekvencia : GSXR600=gyümölcsös rablóautómata!
Helló!
Te nem vagy más, mint egy lenyúlógép már látom! , ,
2500 meg 2000 azokért a kis szarokért?
Honnan szerzed öket? Mit kell csinálnom az infóért? Erre ne válaszolj, ha kérhetlek
Csá Pöcsös!
Jó idő van! Motorkázz , mert úgy jön a rutinka !
Csak egy jótanács, nem kell megfogadni : a kötelező szervízintervallumot ne lépd túl (nagyon) 150-200 km -rel, ezeknél a motoroknál nem éri meg hosszútávon!(az olaj, pláne ha olcsóbb minőségű (10W40) tapasztalatom szerint 6000 -en túl sokat veszít a viszkozitásából, és romlik a kenése mindennek, a kopás veszélye fokozottabb.) 10W50 olajról nincs tapasztalatom, de az újonnan már "vékonyabb" állagú, és 6000 km után biztos, hogy az sem jobb.
Ha sokáig akarod használni a motorod, erre figyelj oda (nekem is felhívták rá a figyelmem) Nem motoros tapasztalat, de megosztom veled : Opel szervízben az olajcsere 30.000! km -enként esedékes, ami szerintem nonszensz, a szakszervízes is mondta, hogy ez inkább marketing, mert azok az autók, amelyekbe 30.000 km -enként cserélték az olajat 100.000 km felett a motor olajfogyasztása rendesen beindul. . Javaslata volt, hogy 2 db 30.000 km -es olajcsere után érdemes besűríteni 15.000 -re az olajcserét, így jelentősen megnőhet a motor élettartama.
Tutis szóljatok akkor,hogy lesz e belőle valami!
Nekem annyi problémám van,hogy elég messze lakok akár Ajka akár Sopron!
Szóval postai utánvéttel tudom csak fizetni,de biztos hogy kell!
Jöhet akármikor,tavasszal lesz csak cserélve nekem!
Jó idő is volt.
A csatolt képen látszik, hogy mit utazgattam most az utóbbi két napban. A laza 300Km-es "Tihany" túrát is hozzá lehet venni meg még egy oda - vissza Győr / Ásvány utat.
A szervizintervallumot amúgy nem szoktam túllépni. Kaposvár után (Meg a nőm után) olyan merész voltam, hogy majdnem koppig ledöntögettem a motort.
Más téma:
Sok az őz mostanában.
Vigyázzatok, ha szökkenőszarvas földjére tévedtek...
Na szevasz te kis Szobabiciklista.
Röviden Én 6,5 -7 literrel járok /100 km 3800-4000 Ft -ért 200 km -ert megyek el, de akkor már folyamatosan világít az üzemanyag visszajelző.
1000 km 19.000 és 20.000 Ft között jön ki, ami egy 20.000 km -es távval számolva üzemanyag szinten 380.000 és 400.000 Ft között megáll.Ebben a távban kb 2 szervíz van benne, egyik egy sima olaj olajszűrő+munka 18.000 a másik az ugyanez -olajszűrő+gyertyák+légszűrő 36.000 Ft. Gumikopás : 2 első és 3 hátsó Bt014 essel(erről van tapasztalatom) számolva durván 110.000 Ft (2 új garnitúra+egy használt hátsó)De ekkor lájtossan küldöd neki
Adjuk össze : 400.000+18.000+36.000+110.000+10.000=574.000 Ft.
Szervízesem mondja mindíg : Aki sportmotorral utcán kemény, az a kasszánál is legyen kemény!
Ezt csak és kizárólag neked, a Te kedvedért állítottam össze, úgyhogy most remélem kibbbaszottul csillog az aranyered ennek eredményeképp!
Yoshimura RS3 csere? Rövid változat-szép hanggal, karcmentes állapotban... négy csavaros...
Peppe1000 voltam (kép az adatlapomon)
Te nem vagy más, mint egy lenyúlógép már látom!
2500 meg 2000 azokért a kis szarokért?
Honnan szerzed öket?
Jó idő van! Motorkázz
Csak egy jótanács, nem kell megfogadni : a kötelező szervízintervallumot ne lépd túl (nagyon) 150-200 km -rel, ezeknél a motoroknál nem éri meg hosszútávon!(az olaj, pláne ha olcsóbb minőségű (10W40) tapasztalatom szerint 6000 -en túl sokat veszít a viszkozitásából, és romlik a kenése mindennek, a kopás veszélye fokozottabb.) 10W50 olajról nincs tapasztalatom, de az újonnan már "vékonyabb" állagú, és 6000 km után biztos, hogy az sem jobb.
Ha sokáig akarod használni a motorod, erre figyelj oda (nekem is felhívták rá a figyelmem)
Majd előtte szólj,hogyha küldöd!
Köszi!
CR9EIX az sima Iridium
Ennek a kettőnek uanaz az ára?
Postacímeket küldhetnétek az email címemre.
Nekem annyi problémám van,hogy elég messze lakok akár Ajka akár Sopron!
Szóval postai utánvéttel tudom csak fizetni,de biztos hogy kell!
Jöhet akármikor,tavasszal lesz csak cserélve nekem!
Kértem egy árajánlatot a CR9EIA-9re én is, ha jól értelmeztem akkor ez jobb lehet, mint a sima iridium gyertya.
CR9EIX az sima Iridium
Mondjuk holnapig?
Jövőhét végére ittvan.
Kérek azért én is egy ajánlatot...
Amúgy melyik a "jobb" szerintetek:
- CR9EIA
- CR9EIX
Van egy kis segédletem, ez hasznos lehet másoknak is gyertyaválasztáshoz.