6000-nél sztem nem lesz még gyertyacsere, a tisztítást meg meg lehet oldani sztem otthon is ha nagyon muszály. A lánctisztítás + kenés szintén házi művelet ( ha kell segítség gurulj el K.hegyre van otthon minden hozzávaló ) márha arra a hosszú láncra gondolsz ami összeköti a kereket a motorral.
Szerintem 6000-es szerviznél gyertyacsere lesz. Vagy jobb esetben megpucerálás. Érik már nagyon egy láncolajtalanítás és újra láncvédőkenésezés. Most pucoltam légszűrőt, azzal nemnincsenvan gond.
Múltkor valami GP kútnál vagy minél tankoltam. Utána meg alacsony fordulaton rángatózott a blokk. Amíg ki nem ment az a tank benya, addig ezt csinálta. Most megint megtankoltam az imént, ismételten SHELL-nél. Semmi gondja nincs. Ennyire vizeznék a benzint, vagy valami olyan adalékanyagot tesznek bele, ami nem tetszik a gixxer-nek?
Télen nem nagyon lesz más dolgom, szal időbe belefér. Az anyagi vonzata meg anyagárban megáll ha nem jön közbe semmi. Mindent egybevetve elégedett vagyok a cserével.
Az országban hivatalossan nagyjából három féle benya létezik ( MOL, LOKOIL, OMV ). A különbség az hogy a kút üzemeltetője trükközik-e ( ha igen milyen mértékben ) vagy senem.
A képen még megvolt az összes ablak.
Szervezzük meg...aztán felhívom h mikorra érkeztek
Amugy otthon van... ck dódozik ... tudomásom szerint