Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma öt után nem biztos hogy jó, de holnap jöhetsz bármikor.
miért mi történt az ablakaival, azt építetted be a házba?
Szuper! Mai nap?
Gyere ki valamelyik nap aztán jól megoldjuk.
Attól volt olyan szép egészséges fekete füstje. Hátulról nem is trafiztak le egyszersenem.

A képen még megvolt az összes ablak. Aztán szépen lassan már nem
1 lity oil -finom
Ott max. egy zaccos kávét merek ajánlani. Mondjuk a 23 éves építkezős sierrám szerette azt a benzint is ( nomeg ~ 1 liter olajat százon ).
Kéne segítség, mert nincs motoremelőm pl. Meg napközben sem tudok beszerezni egyéb kellékeket hozzá. 17-ig melózom minden nap.
Peppénél buli lex
Szervezzük meg...aztán felhívom h mikorra érkeztek
Amugy otthon van... ck dódozik ... tudomásom szerint
6000-nél sztem nem lesz még gyertyacsere, a tisztítást meg meg lehet oldani sztem otthon is ha nagyon muszály. A lánctisztítás + kenés szintén házi művelet ( ha kell segítség gurulj el K.hegyre van otthon minden hozzávaló ) márha arra a hosszú láncra gondolsz ami összeköti a kereket a motorral.
Akkor pötyögj már rám is kérlek, mert 7Km-re lakom Peppétől. Kiváncsi vagyok a gépsasodra.
állítólag ien felétek a PJ v mien kút is... KedvesM figyelmeztetett h ott sosenem tankoljak... Shell v Mol- nál szoktam én is
Még nem tudom mi lesz, de ha Peppe reagál akkor átgurulok hozzá strandpapucsban meg izompólóban.
Szerintem 6000-es szerviznél gyertyacsere lesz. Vagy jobb esetben megpucerálás. Érik már nagyon egy láncolajtalanítás és újra láncvédőkenésezés. Most pucoltam légszűrőt, azzal nemnincsenvan gond.
Valahova elkevertem a kamerához mellékelt cd-t ( picture motion browser kéne valahonnan, meg egy usb driver ).
"Noname" kutaknál ne tankolj. A benzint nem vizezik, valami trutyival oldják meg a "dúsítást", de jobb ha nem tudjuk mivel.
Mi lesz ma délután? Meg lehet hallgatni élőben a motorkád hangját?
videjooo h áll? ez nm ér... én is hallani akarom
Múltkor valami GP kútnál vagy minél tankoltam. Utána meg alacsony fordulaton rángatózott a blokk. Amíg ki nem ment az a tank benya, addig ezt csinálta. Most megint megtankoltam az imént, ismételten SHELL-nél. Semmi gondja nincs. Ennyire vizeznék a benzint, vagy valami olyan adalékanyagot tesznek bele, ami nem tetszik a gixxer-nek?
Jó döntés.
Ezért tankolok a MOL-nál, meg a SHELL-nél. Mindegyik a MOL-tól kapja a benyát.
Télen nem nagyon lesz más dolgom, szal időbe belefér. Az anyagi vonzata meg anyagárban megáll ha nem jön közbe semmi. Mindent egybevetve elégedett vagyok a cserével.
Az országban hivatalossan nagyjából három féle benya létezik ( MOL, LOKOIL, OMV ). A különbség az hogy a kút üzemeltetője trükközik-e ( ha igen milyen mértékben ) vagy senem.