Szia Te kis barom!
Mondtam, hogy ne válaszolj, de Tőled pont ezt vártam!
Bazdmeg én már nem tudok annyit szarni, mint amennyit Te kizabálsz alólam!
Olyan vagy mint a motorod! KORCS! ,
Korcsmotoros! Most ennyit kapsz Tőlem, bár neked még ez is sok!Szopjátok egymást a haveroddal az már neked úgyis megy!
figy szobabuzi barátom..mit szolnál,ha mondjuk feltenném a képedet egy buzi oldalra aztát ott hagynám infóként hogy keressenek itt szobamotoros nikknév alatt
ááááá.ez köcsögség lenne
sokkal jobba találtam ki
de ezt azért nem vetem el teljesen
ugyhogy készülj fel testileg lelkileg,mert szopni fogsz ám de oltári keményen .
. .
szétoltom ezt a takonyládát
már egy jó ideje figyelem,mit összeidétlenkedik hónapok óta ez a kis szarosajkú,de nekem pont jól jön
szeretm az ilyen kis buzikat szétbaszni
ez a szobabuzi pont jól jön nekem
hé te langaléta szobacsicska.
ahogy elnézlek eléggé szarralbélelt gyogyósgyerek vagy.....
Ugyhogy ezuton jelzem,nállam emberedre akadtál kis pici csicskásom
szép a motorod nagyon egybe van használni is szoktad
ja hisz mostanában voltál 1.000.000-s szervizen . . . . . . . ű
Ha unatkozol eljöhetsz azt a sufnituningolás közben beleépítek abba a hikomat fejedbe egy-két hatosanyát
mátol uj neved van,......
ZUZU .. . .
HA szólítalak te ugrassz . . . . . . .
hát szar helyekre inkább nem járok-a szemétdombon kukorékoló kihaénnem basszájba kiskakasokkal meg a faszom se vitatkozzon,van jobb dolgom is.kéne valami biznyák.csináljunk?
hát már hogyne válaszolnék te szopósmalac
önérzetem az nincs,megbántani meg egyáltalan nem tudsz
most kispéiztem magamnak azt a vidéki buzi fostos fejedet és ha csak képletesen is de baszom a szádat,mert tudom,hogy imádod
És jókat mulatok rajtad itt a haverral,hogy mennyire szerencsétlen egy szarkalap vagy
Jani eddig utálta ezt a sportmotort,de amióta megmutattam egy-két hozzádhasonló iciripiciripucájú komplexusokkalküzdő hülyegyereket,azóta Ő is bírja . . . .
Ugyhogy vagy megszokod,hogy szétoltom azt a szarralbélelt büdös szádat vagy megszöksz innét és eltakarodsz
kis csicskásom leszel
Szia Te kis takonyzacskó!
Látom meghatotta a hozzászólásom azt a felettébb szánalmas önérzeted!
Szinte látom magam előtt, hogy hogy küzdesz mire összehozod az a nagy rakás fekete szart, amit még büszkén is mutogatsz a nagytudású fórumtársaidnak , az meg felettébb szórakoztató, hogy milyen elánnal mesélsz is róla! ,
Azt meg méginkább öröm látni, ahogy itt velem küzdesz, de figyelmeztetlek ne kóstolgass, mert szar ízem van, bár ha ennyire szereted a szart, akkor csak egyél! ,
Na mennyé' azt verd bele a faszod a sufnituningos hulladékupacodba, azt legyé' közbe' nagyon büszke magadra! Te sötétlelkű istenbarma! , Amúgy erre ne válaszolj, ne törd magad, mert leszarom! , , , Pá!
Mondtam, hogy ne válaszolj, de Tőled pont ezt vártam!
Bazdmeg én már nem tudok annyit szarni, mint amennyit Te kizabálsz alólam!
Olyan vagy mint a motorod! KORCS!
Korcsmotoros!
ááááá.ez köcsögség lenne
sokkal jobba találtam ki
de ezt azért nem vetem el teljesen
ugyhogy készülj fel testileg lelkileg,mert szopni fogsz ám de oltári keményen
szétoltom ezt a takonyládát
már egy jó ideje figyelem,mit összeidétlenkedik hónapok óta ez a kis szarosajkú,de nekem pont jól jön
szeretm az ilyen kis buzikat szétbaszni
hé te langaléta szobacsicska.
ahogy elnézlek eléggé szarralbélelt gyogyósgyerek vagy.....
Ugyhogy ezuton jelzem,nállam emberedre akadtál kis pici csicskásom
szép a motorod
ja hisz mostanában voltál 1.000.000-s szervizen
Ha unatkozol eljöhetsz azt a sufnituningolás közben beleépítek abba a hikomat fejedbe egy-két hatosanyát
mátol uj neved van,......
ZUZU
HA szólítalak te ugrassz
százezeregymilliárdtizenkilencezerhuszonháromsz
önérzetem az nincs,megbántani meg egyáltalan nem tudsz
most kispéiztem magamnak azt a vidéki buzi fostos fejedet és ha csak képletesen is de baszom a szádat,mert tudom,hogy imádod
És jókat mulatok rajtad itt a haverral,hogy mennyire szerencsétlen egy szarkalap vagy
Jani eddig utálta ezt a sportmotort,de amióta megmutattam egy-két hozzádhasonló iciripiciripucájú komplexusokkalküzdő hülyegyereket,azóta Ő is bírja
Ugyhogy vagy megszokod,hogy szétoltom azt a szarralbélelt büdös szádat vagy megszöksz innét és eltakarodsz
kis csicskásom leszel
jó lenne ha össze jönne. de amit irtam az korrekt nem?
Látom meghatotta a hozzászólásom azt a felettébb szánalmas önérzeted!
Szinte látom magam előtt, hogy hogy küzdesz mire összehozod az a nagy rakás fekete szart, amit még büszkén is mutogatsz a nagytudású fórumtársaidnak
Azt meg méginkább öröm látni, ahogy itt velem küzdesz, de figyelmeztetlek ne kóstolgass, mert szar ízem van, bár ha ennyire szereted a szart, akkor csak egyél!
Na mennyé' azt verd bele a faszod a sufnituningos hulladékupacodba, azt legyé' közbe' nagyon büszke magadra!
Helyzet?
EBC double H, típusszám: FA379HH