Szakadj már le az oroszról,tiszta nevetséges köcsög vagy,,, mikor leszel már férfi és vállalod fel magad,ha már ennyire kemény vagy......kúrva anyádba menjél már a faszba
üdv haccázasok...léptem,de csak ezt a buzi oroszt kerestem
Na! csak azért, hogy érezd a törődést!
Te már csak erőlködsz , arra vigyázz nehogy kijöjjön az aranyered, mert a haverod azt is tolhatja vissza szokás szerint a gecitől kipállott seggedbe , annyira szánalmasan próbálkozol, hogy nekem ez már szintalatti Te kis szoppancs! Remélem ezzel jóllaksz,(tudod szar...) mert már unlak
Na még egy kemény Menniyre vagy te kemény? AZ LóFaszPicsájúaknál már nem vagy,mert elszaladtál a szopás elől itt még megteheted Megnézném,ahogy a két buzimotoros egymásnak buzul Jó videó készülne,meggazdagodnék mégjobban a buzulásotokból
Szia!
Maradj csak, és tanulgass!Én is élvezem a kis netférgek parttalan vergődését a szövegemen! , Valamint megtehetem, hogy válogatok is közöttük, hogy melyiket tartom méltónak arra, hogy egyáltalán válaszra méltassam! , ,
hát megjöttél fostarisznya
élvezem ahogy küzdessz
te kis takonykompót
látom azon agyalsz,hogy megfutamodsz...
ha tényleg ez a szándékod akkor nemcsak egy szobabuzi leszel a szemembe,hanem egy csicska szobabuzi
ugyhogy töröld le a szart a képedről és ne érzelgősködj itt ,mert esküszöm faszrahúzlak
UFF.Ki vagy?
Bár én csak olvasgatom me még kipicsáznak innen ha nem teccik a túrapondró pofám.Ez az esti szórakozásom mert a TV-ben csak a Vágót tom elkapni azt meg nem szeretem.
Már régóta figyelsz?
Na mivan te kis időmilliomos fórumkorcs? a fasz tele van az ilyen internetnyalókákkal! Ez volt hozzád az utolsó szavam, már így is sok időt pazaroltam arra a szopatnivaló kis fejedre! ,
Azért jó látni milyen primitív módon fejezed ki a tehetelenséged ezen a seggnyalós fórumon. Képeket összefirkálni ovodás kis herezacskó! Húú bazd most összeszartam magam (jöhetsz felzabálni, csak siess mert vannak itt rá egy páran! )
segítsetek már lécci, gixiknek állítható a lábtartó magassága? ha igen, kb milyen tartományban?
üdv haccázasok...léptem,de csak ezt a buzi oroszt kerestem
Te már csak erőlködsz
Maradj csak, és tanulgass!Én is élvezem a kis netférgek parttalan vergődését a szövegemen!
Reméltem.Akkor mégegyszer.UFF.
élvezem ahogy küzdessz
te kis takonykompót
látom azon agyalsz,hogy megfutamodsz...
ha tényleg ez a szándékod akkor nemcsak egy szobabuzi leszel a szemembe,hanem egy csicska szobabuzi
ugyhogy töröld le a szart a képedről és ne érzelgősködj itt ,mert esküszöm faszrahúzlak
Bár én csak olvasgatom me még kipicsáznak innen ha nem teccik a túrapondró pofám.Ez az esti szórakozásom mert a TV-ben csak a Vágót tom elkapni azt meg nem szeretem.
Remélem nem te vagy gixihaccáz ezres kiadásban.
Én nem vitatkozok senkivel,egyszerűen csak lenyomom a 101gombosommal!
Most miért buktatsz le?Miattad kell jó útra térnem ááááá...
Na mivan te kis időmilliomos fórumkorcs? a fasz tele van az ilyen internetnyalókákkal!
Azért jó látni milyen primitív módon fejezed ki a tehetelenséged ezen a seggnyalós fórumon.