Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhá, köszi
Nem kell kenyérre lehet kenni annyira ari-bari.
akkor nem is szólok Hozzád sv is fontolóra van véve, de a literestől cidrizek
állítható a lábtartó, két lyuk van felfele is meg oldala is ha jól emlékszem
Szerintem fix.Bár nekem nem vanni gixxer.
pfej, mi van itt... lehet nem is akarok má gixert
segítsetek már lécci, gixiknek állítható a lábtartó magassága? ha igen, kb milyen tartományban?
Szakadj már le az oroszról,tiszta nevetséges köcsög vagy,,, mikor leszel már férfi és vállalod fel magad,ha már ennyire kemény vagy......kúrva anyádba menjél már a faszba

üdv haccázasok...léptem,de csak ezt a buzi oroszt kerestem
Na! csak azért, hogy érezd a törődést!
Te már csak erőlködsz , arra vigyázz nehogy kijöjjön az aranyered, mert a haverod azt is tolhatja vissza szokás szerint a gecitől kipállott seggedbe , annyira szánalmasan próbálkozol, hogy nekem ez már szintalatti Te kis szoppancs! Remélem ezzel jóllaksz,(tudod szar...) mert már unlak
Hát nem vagy álmaim netovábbja.De majd olvasgatlak.Tolsztoj hosszabb így maradhatsz.
Na még egy kemény Menniyre vagy te kemény? AZ LóFaszPicsájúaknál már nem vagy,mert elszaladtál a szopás elől itt még megteheted Megnézném,ahogy a két buzimotoros egymásnak buzul Jó videó készülne,meggazdagodnék mégjobban a buzulásotokból
Jó kérdés! Ezt jó lenne tudni hogy jó e hozzá! Ha jó rá akkor oké.Nem tudod esetleg kideríteni hogy jó e rá?
Szia!
Maradj csak, és tanulgass!Én is élvezem a kis netférgek parttalan vergődését a szövegemen! , Valamint megtehetem, hogy válogatok is közöttük, hogy melyiket tartom méltónak arra, hogy egyáltalán válaszra méltassam! , ,

Reméltem.Akkor mégegyszer.UFF.
hát megjöttél fostarisznya
élvezem ahogy küzdessz
te kis takonykompót
látom azon agyalsz,hogy megfutamodsz...
ha tényleg ez a szándékod akkor nemcsak egy szobabuzi leszel a szemembe,hanem egy csicska szobabuzi
ugyhogy töröld le a szart a képedről és ne érzelgősködj itt ,mert esküszöm faszrahúzlak
Én csak azt baszom,aki megérdemli közöm sincs gixikéhez
UFF.Ki vagy?
Bár én csak olvasgatom me még kipicsáznak innen ha nem teccik a túrapondró pofám.Ez az esti szórakozásom mert a TV-ben csak a Vágót tom elkapni azt meg nem szeretem.

Remélem nem te vagy gixihaccáz ezres kiadásban.
Szevasz Zoli van egy pár majom,osztom is őket
Ki a faszt érdekel,mit csinálsz te
Atyám mi megy itt.Már csak a 3x-es gixihaccáz hiányzik és kész a csim-bumm cirkusz bohócokkal és majmokkal.Bár jó olvasni.
Most szálltam ki anyádból jól megbasztam csak úgy füstölt a picsája meg a gát is oda lett neki nem viszed haza? már unom hogy itt bűzölög
Szia!
Én nem vitatkozok senkivel,egyszerűen csak lenyomom a 101gombosommal! ,
Szia kukis!
Most miért buktatsz le?Miattad kell jó útra térnem ááááá...
Már régóta figyelsz?
Na mivan te kis időmilliomos fórumkorcs? a fasz tele van az ilyen internetnyalókákkal! Ez volt hozzád az utolsó szavam, már így is sok időt pazaroltam arra a szopatnivaló kis fejedre! ,
Azért jó látni milyen primitív módon fejezed ki a tehetelenséged ezen a seggnyalós fórumon. Képeket összefirkálni ovodás kis herezacskó! Húú bazd most összeszartam magam (jöhetsz felzabálni, csak siess mert vannak itt rá egy páran! )