A nyáron a célegyenes végi kanyarban egy SöVö 1000-el láttam egy perecet aszem drager-nek hívják . Őt megvédte csak kissé lefoszlott róla a térd részen , és ahol kritikus részek vannak ott a korduránban is van proti .
Én benne lennék egy Kakucs dologban.....oda felengednek bőrruha nélkül, mert nekem még sajna nincs..... ......de már rajta vagyok, csak ki akarom tolni téli hónapra, mert akkor jön az árzuhanás....
Na ez lesz a nehezebbik része. Mármint az időpont összehozása. Nekem a hétvége korlátozottan jó Peppének meg egyáltalán nem ha jól tudom. Esetleg egy hétközbeni Kakucs?
Öööö, izéé hívjuk el sSzobacicát is, hátha el mer jönni.
Hát az enyém sem halknak mondható.... Majd ha gáz van, akkor megyünk ellenkező irányba....
Okés megbeszéljük ezt a dolgot, hogy mikor.....
Gondolom hétvégi időpont lesz...... TomAce....Oszi....Peppe...Tutis.....ti is benne lennétek valamikor?
Szia,
A MuZ nincs már meg (rengeteg munkám volt/van benne) kb. 8 hónap + rengeteg pénz noha azt mondom megérte, de igazából mégsem...
Pali:
Nem tettem fel és a terv is változóban...ezért eladó...
Figyu már! Valaki szedte már ki K6, K7, K8 -ból azt a csavart a vázból, ahová a bukógomba megy?
Ahogy a bukókeretet akartuk tervezni a gépre, megakadtunk ennél a dolognál......2 NEM GAGYI IMBUSZKULCSOT hajlítottam el 90fokra....
Valami technikája van a dolognak ugye? Ütögetni meg hasonlókat nem akartam, mert láttuk, hogy a blokkba megy bele a csavar, ezért gondoltam inkább kérdezek előtte....
Akkor mi ketteen így elégedetten ==-
Hamarosan rakok fel vidit, de remélem azért össze futunk még valamikor.....azt a multkori találkozót amit beszéltünk a többiekkel össze kéne hozni, amég jó idő van....
Bocsesz! Most értem haza.
60-ért vettem meg Domino barátomtól a dobot
még + 17-20 ezer lett volna rá az összekötő cső, mivel ez K8-ra való, de azt megspóroltam, mert Faterral csináltunk otthon rá egyet, ami nem lett azért rossz.....
Minimum kordura, kakucson mondjuk az még elmegy, nincs nagy tempó...
akkor előbb ruha aztán kakucs.
Öööö, izéé hívjuk el sSzobacicát is, hátha el mer jönni.
Szevasztok....este majd még leszek lehet....
Okés megbeszéljük ezt a dolgot, hogy mikor.....
Gondolom hétvégi időpont lesz...... TomAce....Oszi....Peppe...Tutis.....ti is benne lennétek valamikor?
A MuZ nincs már meg (rengeteg munkám volt/van benne) kb. 8 hónap + rengeteg pénz
Pali:
Nem tettem fel és a terv is változóban...ezért eladó...
Joci
Az adatlapodon lévő 2.képen látható ETZ meg van még neked?
Esetleg....
Ahogy a bukókeretet akartuk tervezni a gépre, megakadtunk ennél a dolognál......2 NEM GAGYI IMBUSZKULCSOT hajlítottam el 90fokra....
Valami technikája van a dolognak ugye? Ütögetni meg hasonlókat nem akartam, mert láttuk, hogy a blokkba megy bele a csavar, ezért gondoltam inkább kérdezek előtte....
Na látod....az ilyen hozzászólásaid mint ez még beleférnek a jópofa keretei közé....
Pusszancs...
Hamarosan rakok fel vidit, de remélem azért össze futunk még valamikor.....azt a multkori találkozót amit beszéltünk a többiekkel össze kéne hozni, amég jó idő van....
60-ért vettem meg Domino barátomtól a dobot
még + 17-20 ezer lett volna rá az összekötő cső, mivel ez K8-ra való, de azt megspóroltam, mert Faterral csináltunk otthon rá egyet, ami nem lett azért rossz.....
miért adod el?fel sem tetted?
Érdekel esetleg valakit?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...