Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan ott nincs. Azon a környéken csak tisztességes, jólnevelt úrihölgyek vannak. A rosszlányokért kicsit tovább kell menni Sijófok irányába.
Köszi szépen. Ez így már királyságos. Az oldalidomom miatt kérdezem csak. Tudod amit mutattam, hogy oldalt van rajta az a két kis pötty. Muszáj oda lakkozást rakni?
Te mikor mennél kb? Én 17 után nem sokkal odaérek. Először még hazaugrom, úgyis útba esik, aztán húzok arrafelé.
uhhh mi lex ott
Előkészités: kb 1 óra
Festés: kb 1/2 óra
Száradás kb: 1 óra
Lakk: -száradás: 7-8 óra...
Vagy valami útszéli ribancot elkapunk.
Ha nem hát nem. Akkor muszály lesz vinnem Dollyt a 100 $-os guminőt.
Amíg lepolírozod a mocim hátsó idomját, addig is szopni fogsz. Előre félek, hogy nem lesz egyszerű megoldani majd.

A múltkor kérdeztem, csak nem láttam rá válszt. Egy ilyen festék mennyi idő alatt szárad meg?
Jaaa... basszameg..

ÖÖÖbocs.
Elnézést.

Kicsit nem figyelek oda, és egyből min jár az eszem...
nm az LFP-be vagy
Nem olyan bulinak indult, de bármi lehet belőle, ki tudja.

Imádom a spontán bulikat...

de szopni nem fogok...

Vagy ez nem olyan buli?
Papiros nálam. Jöhettek bármikor!
Spontán buli lesz. Megyünk és megeszünk megiszunk mindent amit találunk.
Lebuktunk. Elissa szervezte a bulit távolról. Kigurulnék hozzád a papírosért, ha nem tudsz errefelé jönni ma. Meg akkor Domino gépét is megsasolnám, ha odagurulna, de még össze kéne ezt hangolni.
Lebuktatok. Mi készül? Nálam buli?
Akkor elszaladok a kóóóóópba és veszek valami itókát, meg kaját!
Épíccsé' belőle valami faintos verdát.
Jó ötlet.
inkább the end
Pénz nem számít? Vegyek neked?
MOL kút.2650 pénz. Nyitva sokáig.
Csak tudnám, hogy mikor vegyek. 8-tól 17-ig melózok. Utána már minden zárva van. De majd megpróbálok holnap délben kimenni. Ha nem sikerül, akkor majd pénteken megoldom a vásárlást és jövő hétre toljuk a dolgot.
Ok. Majd hozz lánctisztítót mert az eyém erőssen fogyóban van.
Hát az úgy kezdődött hogy a jobb elsőt kifejelte egy őz, a többi meg csak úgy magátol beleesett a kasztniba ( ott megfeszült és szépen megpattant ), vagy betörte egy létra. A hátsóra meg ráesett egy falazóblokk. Szép történet, tudom folytatni ha érdekel.
Holnap? Meglátjuk. Mennem kell este Győrbe. De szerintem belefér.