Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevaszt te kottonfejü csipafészek pondró
hogy fossam telibe azt a szarallkibélelt mocskos szádat te idióta hulladék
Annyira szánalmas vagy,hogy az már-már elszomorító nekem is,pedig én aztán ki nem állhatlak kis csipás
Ugyhogy szedd össze magad és produkálj valami értelmeset,mert ez amit itt előadsz igen gyenge
aZON AGYALTAM AZ ELŐBB,HOGY FASZRA KÉNE ,HOGY HÚZZALAK
Volt régen egy csajom,aztán az is igy szinészkedett állandóan,mint te..azt csinálta,mint egy rinyálós picsa,de amikor a farkamra húztam megnyugodott
Igaz nem basztam még férfit,de te leszel az ötödik
Bükk

Nagyon szépen köszönöm!
Ezer bocsika.Teljesen kiment a fejemből ez az aranyköpés.Majd felírom a Lenin idézetek mellé.Csak ki kell venni az ágy lába alól őket.A lényeg a lényeg maradj a 4 henger melletted mert a függelékeid bánják a béna gázkezelésedet.
Szia Zoli32!
Tévedsz! felcsúszott a seggembe a szerszámosládám, azóta jól vagyok! figyeljé már oda! és idézz pontosan! , Ha csak a tank és az ülés közé szorult volna, akkor csak csalódást éreztem volna
Puszillak kicsicsillagom!
Megnézzük,köszi,de sztem valtermoto lesz..
Vagy nem tudom a www.tom-tech.hu mennyiért árul lábtartót (elméletileg 50 körül)
Már tudja,hogy köll lassan
Csak gondoltam itten vki tud jó árat mindkettőre
hát szólj az uradnak hogy lepjen már meg vele Apróban 70-ért van gilles lábtartó, jól néz ki..
Nekem sportlábtartó és hyperpro kormányteló kéne
fékbetét valakinek?
Köszi. Remélem sikerül gyorsan megoldanunk a dolgot. Már fel kéne hívnom a biztosítót is az ügy miatt.
hát ööö... nm vmi jó a tapadása...de majd jövőre a pirelli supercorsa
Szia Eli!
Ilyen szép, kockás Dunlopot hol lehet venni?
du-án már otthon lex... hívd mobilon, úgy tutti mond rá időpontot mikor viheted
Szép képek. Peppe mikor lesz elérhető? Dobhatna egy emilt, hogy mikor ér rá megpingálni a robogómat.
Szombat- Bükk
Vasárnap- Mátra
I LOVE GSX- R600

Azt hittem hetekig el fog tartani a vám, de úgy tűnik fejlődő képes a rendszer.

Out of Foreign Customs, September 13, 2009, 7:19 pm, HUNGARY
Into Foreign Customs, September 13, 2009, 7:04 pm, HUNGARY
Kivácsi vagyok meddig tart ki az idehordott szemét lendülete. Kezd már kicsit unalmas lenni a szájkarate...
nem vészes, már egyeztettem a Jedimesteremmel, jó szakember aranyat ér villahídra rögzíthető távtartóval megoldható...
Nem lessz egyszerű píz.
Már a túrakormányprojekt.De hajrá.
mentem vele ringen 2x3 kört, bazi kényelmes és jól is megy, egyből vette a lapot, sokat nem kellett vele egyezkednem, féktávon már rázta is a kis seggét mármint az SV azért hajazok gixire, mert mennék vele pályára is, meg túrázni is - ezért kapna egy magas-kormánymodot a kényelem érdekében
Ja és az aribarit úgy értem hogy csoroghatsz vele tötymörögve mint én 3000-ren 4 ben 50-el és nem csapkodja a láncot ha rácsavarod neki.Bár vissza csak nagyon finoman engedd mert úgy jársz mint Szobacica a TL-el.
Azóta ő a lány a buliban mert a tank és az ülés közt hagyta a fonnyadt pöcsét a motorfék miatt.
Hát nekem csak a kistesó van.Pont jó és sokáig meglesz.Jóaz az én túrapondró jövök-megyek stílusomnak.Bár az ezredes lehet jobb lenne de annak költségvonzata is van.Jól meg kell gondolni mit is vársz el a géptől.
ne aribarizd le azt a fenevadot bár még csak a kistesóval mentem, az aribari, de hamar kicsi lenne egy 400-as után...