Csákány!
Szerintem írni sem tusz, nemhogy számolni valld be!
Ezt is diktáltad valamelyik sokkal értelmesebb családtagodnak! Csak szólj neki, hogy ne spóroljon a vesszőkkel mondat közben! , Nem baj, legalább igazi szellemi társamnak tartalak! , , Domcikácskám123!
Szia!
Bazz megint este van puszival indíthatok?
Látom Te is igazi búza vagy, amolyan homo-motoros , , vagy homotoros, de ezt nem írom le, mert olyan primitív !
Linkelnél nekem a gépedről egy fotót hátulról úgy hogy benne legyen a rendszámtáblád? Érdekelne nagyon, hogy hogyan néz ki, mert látom te beljebb raktad, az enyém meg teljesen kint van a hátsó lámpa alatt közvetlen.
Én is gondoltam rá, hogy beljebb tenném.....
Előre is kössz!
eladó K8-as 600 gixxerhez EBC double H racing fékbetét. tesztgyőztes
kb 400 km van benne, tehát szinte új..21ezer volt az első szett (2x2 betét) 18 ezerért odaadom. Brutális lassulás és jó adagolhatóság! Én kaptam másik fékbetétet ajándékba, így most ez felesleges.
Domino esetleg neked nem kell?
hááát..nem vagyunk egyformák
"kinek a pap-kinek a papné"
Olyat még nem alkotott senki és semmi,ami minden embernek megfelet volna vagy tetszene
de jó ez így ahogy van
Tudod olyan ez,amikor egy szülőnek az Ő gyereke a legszebb az összes többi közzül
És ez igy van rendjén
Eléggé fura megoldásokat választottál, k8 hátsórész k5 lámpával, ledes mini index beépítve... Mindenesetre ügyesen megoldottad.
De szerintem egyszerűbb lett volna k5 hátsóval, vagy ha a k8 hátsó tetszik, akkor a hozzá illő lámpát tettem volna bele, integrált indexest..
Like me
Hát ami azt illeti semmi köze a k5 segédváznak a k8-é hoz,mellesleg rengeteg a meló vele,de amint látod megoldható...
De ahhoz,hogy feltedd először is szerte széjjel kell barmolnod azt a fekete müanyagot ami a fenéklap alja,amihez az eredeti farokidom fel volt petentolva.
Én ugy kezdtem,hogy lecsaptam a felét
mert ugye hosszu is volt,meg szélesebb,mint maga a segédváz
Mivel az elvem az,hogy a motor van értem és nem forditva,eladni meg nem szándékozom,nemutolsósorban szeretem,ha valami olyan ami nekem tetszik nem pedig másnak.....szóval igy nézve a dolgokat nekem nem volt kérdés egy percig sem,hogy kivitelezem a tervet a farokidom cserével kapcsolatosan..
De aki gyári állapotban szereti a motorját,meg esetleg el akarja adni az ne is kezdjen bele...
Összességében kell furni faragni,idegeskedni,vért és verejtéket veszíteni,ne meg inni egy félliter páleszt
az lehuzza a vérnyomást...
A végeredmény meg valami ilyesmi
Bár van a tank meg az idom közt egy cm hézag,de ez azért van,mert a k5 lámpálya van beleépítve és a segédváz nem engedi előrébb..Lámpa nélkül pont ráfexik egyébként...
jó reggelt! ma ingyenes motoros találkozó Kunszentmiklóson a városi napokkal egybe kötve illetve ob birkafőző versennyel. 12kor motoros felvonulás rendőri felvezetéssel. kötelező a részvétel
Kössz Domino.....szerintem sem lesz egyszerű mutatvány, de sokmindent megoldottunk már a faterommal....egy igazi ezermester...a vérében van... A SÖR az biztosan fogyni fog majd...persze csak ésszel amég folyik a meló...
Szerdán majd beszámolok....
A "kibefelézni nem lehet", legyen az én dumám. Mardj meg szépen a kiinjektálásnál. Ha a cselekményt magát jobban megvizsgáljuk a szóösszerakás igaz primitív de akár helyes is lehet. Az 123 látom Neked is feltünt, ésmert mindíg illedelmesen köszönsz elárulom hogy azé van mert számológép nélkül csak eddig tudok számolni.
vasárnap ilyen erősemberek fognak kamiont húzzni meg ilyenek lesznek. hnap koncertek meg ilyen motoros buli is. Akkor sztem jövőhét lesz belőle mert cserés a gumim. most egy olyan van fennt ami arra van h elfüstölni este :)
Miért Te nem szoktál kibefelézni? ,
Ha szétbontjuk az általam kreált szót, akkor igazad van de én ezzel a szóval a kitöltést szerettem volna helyettesíteni ,
Te kis Grétsy123!
Szerintem írni sem tusz, nemhogy számolni valld be!
Ezt is diktáltad valamelyik sokkal értelmesebb családtagodnak! Csak szólj neki, hogy ne spóroljon a vesszőkkel mondat közben! , Nem baj, legalább igazi szellemi társamnak tartalak! , , Domcikácskám123!