Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mákod van.Nekem már szóltak hogy szeretnek mert olyan kis halk a motor.(gyári dob)
Célzott fenyegetés virágnyelven.
Eddig még nem panaszkodtak. Az SV is full nyitott volt, ki vannak képezve.
Szomszédok?
Szeretnek?
Van hozzá egy kivehető betehető tompító, de azt elősször be se tettem, aztán betettem meg ki is vettem gyakorlás gyanánt.
Szevasz te szarralbélelt foszsák
Ez még mindig nagyon gyenge,amit előadsz
mégegyszer ne kelljen már mondanom,hogy produkálj valami érdemit,mert esküszöm a fülednél fogva húzlak a faszomra te kis anyaszomorító
Lásd be végra,hogy siralmasan gyenge az erőlködésed .
Nem tudom mi a célod ezzel a ovodás szintű vagánykodással de ha az,hogy meg akartál nevettetni,akkor sikerűlt
Na amikor válaszolsz aranybogaram,akkor adjál bele apait-anyait,mert ahogy emlitettem ez kevés mint sünbe a daiuer . . .
Na most megyek kis szobabuzim és ahelyett,hogy vered a faszod a gép előtt meztelen nők képeit skubizva írj valami figyelemre méltót . . . . . . . . .
Addig is csókollak kis homokváram .
Má bocs.Van benne valami tompító?Vagy csak úgy cső oszt jónapot.Elég hangosnak néz ki.
Az a következő lépés, de tél előtt sztem nem lesz belőle semmi.
Ma már integettek a rend őrei, de szerintem csak haverkodni akartak. Nem egy szokványos kipu, meg egy kicsit megosztó. Eddig rajtam és az anyósomon kívűl senkinek nem tetszett.
Ég és föld a kettő. A yoshi szép volt, ez meg rohadt hangos.
Nem dobatod majd le róla azt a ronda dobot középről?
Yoshimura
Okéj, én úgyis hallottam élőben a régi józsival...
Ez viszont jo kipu! melyik típus?
ez egy ordító kipufogó,majd a rendöröktöl kapol :D amugy nem jönbe ez a kémény(nehari azért)...
Nem lesz egyszerű, de rajta vagyok a videó projekten. Előbe kéne összefutni, úgy hatásossab.
Se láng, se utas. Egyszerű tanyabike ez.
Egyáltalán nem szép, viszont hangtompítóval 3 kiló senem van.
Csináltam egy rövid vidijót. Próbálom átvarázsolni a gépre aztán feltöltöm.
Szia domina123!
Király a sportánuszod! , láng az jön ki rajta? Ahogy elnézem az utasod jobb lába akkor nem fázik!
Na csá kis péöcéesem!
Szia Domino,
Fasza cső!
Hangját én is meghallgatnám...
Nekem annyira nem tetszik a formája. Lehet, hogy élőben sokkal szebb, de valahogy így nem jön ki a látvány ebből a szögből. Azért a hangja engem is érdekel. Persze csakis élőben.
hűűű
nya ennek kivi vagyok a hangjára
akkor a kííígyó is vonalkódos lett
Sziasztok,
felkerült a jardine. Nagyon komoly hangja lett a masinának.