hát én mostmár utcán is használható pályagumitól nem vennék rosszabbat. Azok is elmennek 5-6 ezret simán utcán és tapadnak mint állat (hátsó, eleje 2 hátsót is bír)
Sok guminak van utcai változata, pl Bridgestone BT-003RS, Michelin Power one street, és még sorolhatnám..
Utcaibb gumikról itt egy teszt
talán ez is segít a választásban. Mondjuk én ettől jobb gumikat vennék, hisz az az 1 dolog ami az úton tart és nem az árokba visz..Gumin sose spórolj..
Mondasz egy olyat, ami faszán tapad a legtöbb körülmény között, és alkalmazkodik az én (hogy is mondjam) érdekes vezetési stílusomhoz?
Valahogy mikor nagyon bedöntöm a mocit kanyarokban, nem érzem azt az igazi tapadást. Olyan érzés, mintha fel akarna borulni a motor. Először arra gondoltam, hogy talán a telókon kéne állítani, de egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy a gumi okozza ezt az érzést. Mindezt annak ellenére, hogy nyugdíjas tempóban közlekedek.
Üdv!
2 hete kérdeztem rá és sötét bubis Puig plexit 20500 Ft-t tudnának hozni hozzá. Gödöllö Big Bike Kft. Hozzáteszem itt van eladó egy hibátlanul felújított gyönyörű "99" 750 Gsx-r .Láttam a motort mikor csinálták.. Kifogástalan a korához képest. Széles utat.http://www.big-bike.hu/index.p...
Az olajat már rég. 90%-os patikai alkohol megteszi a hatását. Körbe mostam vele a gumit, utána jól tapadt. Csak 15 fokos levegő hőmérsékletnél nehezen kezd tapadni. Két ilyen seggriszálós indulás után már egész jól tapad mondjuk.
speciel én nem mert nekem még garis, de nagyon sokan innen a fórumról hozzájuk hordják a vasat. Nagyon jó kiszolgálás, precíz munka, alacsony árak. Bármilyen kopó alkatrész kell azt be tudják szerezni, és ha náluk vásárolsz akkor a szerelés kedvezményes..
panasz még nem volt rájuk..
Valami félelmetes ez a Battlax guma. Kicsit kövérebb gázzal és gyorsabb kuplung elengedéssel indulok a városban és rázza a fenekét a motor. Kegyetlenül csúszkál ez a gumi. Nyáron a nagymelegben nem volt ilyen probléma. Most, hogy hűvösebb az idő, már igen.
Én nyár közepén tetettem fel Continental Race Attack Street típusú gumikat, és igen jó véleménnyel vagyok, mert ha bemelegszik kellőképp kanyarban is nyugott szívvel rámarkolhatok ha kell. 3000 mentem az új gumikkal eddig, de hibátlan szépen be lehet borítani:)
Én meg vagyok elégedve a szélvédelemmel...behasalok és pont jó a gumimmal viszont kevésbééé... fémfékcső hmm én meghagyom így gyárin sejessem egyenlőre...
Neked is széles utat
Lassan ...:) LASSAN :) itt a téli pihenő pár dolgot megcsinálgatok rajta. Főleg esztétika, de vezérműlánc fémfékcső csere is lesz. Meg vagyok vele nagyon elégedve. A szélvédelem kicsit rosszacska de egy sötét Puig plexivel korrigálom a dologt. További széles utat és jó motorozást.
Sok guminak van utcai változata, pl Bridgestone BT-003RS, Michelin Power one street, és még sorolhatnám..
Utcaibb gumikról itt egy teszt
talán ez is segít a választásban. Mondjuk én ettől jobb gumikat vennék, hisz az az 1 dolog ami az úton tart és nem az árokba visz..Gumin sose spórolj..
Valahogy mikor nagyon bedöntöm a mocit kanyarokban, nem érzem azt az igazi tapadást. Olyan érzés, mintha fel akarna borulni a motor.
2 hete kérdeztem rá és sötét bubis Puig plexit 20500 Ft-t tudnának hozni hozzá. Gödöllö Big Bike Kft. Hozzáteszem itt van eladó egy hibátlanul felújított gyönyörű "99" 750 Gsx-r .Láttam a motort mikor csinálták.. Kifogástalan a korához képest. Széles utat.http://www.big-bike.hu/index.p...
panasz még nem volt rájuk..
Plekót megvetted már? Mennyibe fáj? Nekem is kéne egy fekete, mert a gyári már tiszta homály.
Neked is széles utat
Olyan szép mintha az enyémet látnám... Mondtam már h. ezt is néztem motorvásárlás elött? Azt hiszem Two Brothers dob volt(van) rajta. Grat hozzá.