Hát ez nekem akkor rövid túra lesz......pesten lakom.....de majd kimegyek az 1-es kijáratához...
Mondanám, hogy meghívlak benneteket egy sörre a sörözőnkbe, de.........tudjátok ISZOL, VAGY VEZETSZ.....
Közös ismerős tutira van. Bár nagyon nagy közösségi életet nem élek. Leginkább a környéken fellelhető kis reptereken leledzek. Node ezt inkább a témábavágó fórumon.
Magyaru írom, mert elég fáradt vagyok a franciához.....
Látom neked is unalmas az addddrenalin nélkül az élet.... akárcsak nekem.....
Jártam ma minden felé....hazaugrottam vidékre 400km oda vissza....azután irány győr....(haveromhoz).....majd vissza pestre, mert behívtak melózni.....és most itt esz az ideg a melóban nyakig.....
Az.. gyorsított szabadesés képzés.. Akkor sok közös ismerősünk kell hogy legyen.. 2002-ben végeztem de sok ejést ismerek.. Slavnicán is urgottál..? azok a régi jó táborok Trencin-i esték sörözések.. Matkópuszta-Börgönd és még sorolhatnám.. most van 4napos katonai verseny Losoncon ha érdekel.. Bucsák Petyáék is hívtak de sajna oda sem tudtam menni mert keddig dolgozom..
Ez olyan modern dolog vagy mi. Én még a honvédség keretein belül okultam muszájból, aztán pár éve hobbi a dolog igen ritkán. Télen megyünk a spanyolokhoz, mer' ott occsó.
Tervben van a délebbi mozdulás is, de egyenlőre maradok Sibenik környékén. 1 hét kevés volt... A legfurcsább tapasztalatom az volt hogy nem fogadták el a 20 kunás borravalót, azt monda a koma hogy 10 elég a 120-as számlához. ilyen hozzáállás kéne a Balatonnál igen nagy mértékben.
Ha a 82-es a cseszneki út akkor esélyes, de hogy melyik nap volt azt nem tudom, ~ másfél hete lehetett amolyan nyaralás előtti stresszlevezetős komótos peremig döntős öreguras gurulás vót.
Mondanám, hogy meghívlak benneteket egy sörre a sörözőnkbe, de.........tudjátok ISZOL, VAGY VEZETSZ.....