Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nekem akkor rövid túra lesz......pesten lakom.....de majd kimegyek az 1-es kijáratához...
Mondanám, hogy meghívlak benneteket egy sörre a sörözőnkbe, de.........tudjátok ISZOL, VAGY VEZETSZ.....
Na náááá....
Menjünk fel Pest felé az 1-esen..? de én nem jövök vissza aznap.. ott aluszkálok.. vagy le Balaton.. onnan sem fogok haza sietni..
Még nics terv, de nyelezzünk együtt ha gondolod. Páran még tutira csatlakoznának innen is.
jövő7 vasárnap meghajtom a kislányt.. te merre nyelezed a vasad..?
Közös ismerős tutira van. Bár nagyon nagy közösségi életet nem élek. Leginkább a környéken fellelhető kis reptereken leledzek. Node ezt inkább a témábavágó fórumon.
éjfél után már jobban tudok írogatni.....most késegetve tudok válaszolgatni......
NA EZT JÓÓÓ MEGASZONTAM....
Magyaru írom, mert elég fáradt vagyok a franciához.....
Látom neked is unalmas az addddrenalin nélkül az élet.... akárcsak nekem.....
Jártam ma minden felé....hazaugrottam vidékre 400km oda vissza....azután irány győr....(haveromhoz).....majd vissza pestre, mert behívtak melózni.....és most itt esz az ideg a melóban nyakig.....
Megkaptam, ment a válasz.
Az.. gyorsított szabadesés képzés.. Akkor sok közös ismerősünk kell hogy legyen.. 2002-ben végeztem de sok ejést ismerek.. Slavnicán is urgottál..? azok a régi jó táborok Trencin-i esték sörözések.. Matkópuszta-Börgönd és még sorolhatnám.. most van 4napos katonai verseny Losoncon ha érdekel.. Bucsák Petyáék is hívtak de sajna oda sem tudtam menni mert keddig dolgozom..
Ilyenkor szoktunk menni, és most durva elvonási tüneteim vannak
Ez olyan modern dolog vagy mi. Én még a honvédség keretein belül okultam muszájból, aztán pár éve hobbi a dolog igen ritkán. Télen megyünk a spanyolokhoz, mer' ott occsó.
Gudívning.. merre motoroztál mesélj nekünk..
Szerintem még akad.. canyoning is lesz a Cetina folyón megint.. az olyan mint a rafting de nincsen csónak csak ABC felszerelés..
Amúgy good estét Mndenkinek!
Van olyan extrémsport, amit eddig nem próbáltál még....

Domino: írtam mailt neked...
Azok a Makarska-i pálmafák ugye..
AFF-et csináltál te is..?
Tervben van a délebbi mozdulás is, de egyenlőre maradok Sibenik környékén. 1 hét kevés volt... A legfurcsább tapasztalatom az volt hogy nem fogadták el a 20 kunás borravalót, azt monda a koma hogy 10 elég a 120-as számlához. ilyen hozzáállás kéne a Balatonnál igen nagy mértékben.
Ahogy néztem Piaggo meg Burgman a favorit, ezeket láttam rengeteget.
Dalmáciába kell menni, Splittől lefele, kevesebb a turista, és az időjárásra se lehet rácseszni. Na meg a látvány.
No akkor pottyanhatnánk egyet valamikor.
Ha a 82-es a cseszneki út akkor esélyes, de hogy melyik nap volt azt nem tudom, ~ másfél hete lehetett amolyan nyaralás előtti stresszlevezetős komótos peremig döntős öreguras gurulás vót.
Ejtőernyőzöm is..
Na az sem utolsó. A búvárkodás nem kenyerem, inkább a repkedés vonz mostanában.