Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okéj, köszi Joszef! Megdumáljuk a barátommal, h mikor menjünk ide osztrákijába...
Szombaton a nyaralónál vagyok,ha ráérsz gyertek,előtte szólj ! Mekkora fazékba főzzek.
Van ott egy szerpentin, amit többen mondták, h érdemes meglátogatni...
Ez is érdekel! Nagyon jó kis túrának tűnik!
Akkor már sztem jövünk hazafelé...
Meg lesz egy ilyen gurulásunk is, majd ha érdekel...
17 után szívesen mennék.
Valaki Szántód Kőrishegy?
Ahh értem. Nekünk meg kényszerszabi, mert semmit nem akar a cég fizetni... Akkor nem hívlak el a Kőris hegyhez...
Igen dolgozom. Bevállaltam a 20.-ikát, mert 3rd line supportot adunk és itt nincs megállás. De jól járok a mai nappal. Amúgyis csak otthon döglöttem volna. Így meg több lesz benzinre a következő hónapban.
Köszi, rendes vagy, h aggódtál. Dolgozol?
Nekem 160-nál van rendes szelem, amikor kényelmes minden...
Mindegy. A lényeg, hogy egészben vagytok. Már attól tartottam, hogy borultatok valahol.
Aha, fel is írtam. Itt volt az asztalomon egy cetlin...
Kinek milyen az ingerküszöbje.
Ha szabad beleszólnom 120-130-ig hawai dizsi érzés 150-felett már nem egy női leánykollégium hosszú távon az igazi halál 160 után van. Bár az igazi kemény gyerekek 200 felett is hasítanak.Én a 130-140-es határig birom hosszab távon.Bár egy európa megkerülése túrát nem vállalnám autópályán.
Nekem naked-em volt előtte. 100-nál már egy masszívabb szembeszélnél igen erősen kapaszkodni kellett, mert tépett a szél. Viszont a Gixxer-nél már 130-nál ráhasalok a motorra, mert jön egy kis szembeszél és engem már nagyon húz. Mit csináljak no? Vagyok 50 kiló. Mondjuk az tény és való, hogy hosszútávon jobb érzés vezetni a sportmotort, vagy túramocit amin van szélvédelem.
Nem vagy egyedül az anyagiak terén a gondokkal. Majd összejön egy nagyobb motor. Egyik ismerősöm a Kawákra esküszik, mert szerinte az az Istenkirálycsászár motor. Kinek a pap, kinek a paplan.

Személy szerint nem vagyok keményvonalas Suzuki fan. Először Honda CB600 Hornet-et akartam venni. Nem jött össze a hitel. Aztán a Kawasaki ER6n-t nézegettem, a kis sorkettes blokkjával. Mit ne mondjak, gyönyörű darab. (számomra)

De aztán végülis a Gixxer lett és nem bántam meg.

sötétített plexi van fent, így nem tudtam úgy tenni ahogy szokás...
Csaó!
Most ennyi lett, igaz fordított gumival..
na jólvan csak vicceltem
de amúgy jól nyomod tutis húzod neki mint állat
A tükörre szerelte.
Hali! Szombaton nem jön valaki Lakitelekre? Lesz valami qaudos racing a pályán. Mi megyünk megsasolni.