Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondták olyan motor volt mint az enyém..
Autókkal (5-6) mert búvárfelszereléseket viszünk..
Lehet én voltam, egy fészer volt a társam.
Nekem ez volt az első nyaralásom az Adrián, de tutira visszamegyek ahányszor csak tehetem ( eddig csak Zágrábban voltam üzletileg ). Amúgy nagyon kevés motorost láttam.
Idén csak a nosztalgia van, de jövőre motorral pótoljuk be az ideit is.
Autóval mentek, vagy motorral? Én autóval mentem de Szeptemberben lenézek motorral is sz'tem, mert igen jók az utak arrafelé ( máramit láttam az a.pályán kivűl ).
Dalmát is jó lesz.. már jártam ott.. Makarskában fogunk hömbölögni esténként.. reggel meg áthömbölgünk Omisba.. amúgy Pisak-on leszünk..
na igen.. ezeknek a sisakoknak hamar lejár az ideje mert megfárad az anyag.. nem szabad rá sajnálni a pénzt..
Nagyon ott van a hely.
Horvátország Sibenik.
nekem is bírta egy darabig ... mondjuk az enyém 4éves
Roger.. nyugtáztam.. de először nappal nyomsz.. majd ha tudod már mit kell csinálni akkor nyomhatsz 1et éjjel is..
szójjá mikor .tudod hogy menek
Sőt egyx290et is megélt már.. Egy Hayahuyával..
az enyémmel 220nál sem volt semmi gond..
én se estem el vele és 140nél beszakadt a szellőző meg hasonlók ... pedig nagy becsbe volt tartva. Télen én is cserélem. jó lesz munka védelmi sisaknak
Kaptam.. nem válogattam.. majd jövőre lecserélem.. addig meg nem kell elesni..
az is lesz.. Kaposújlakon L410-ből 4000m-ről.. odatalálsz..?
most láttom te is olyan szar caberg sisakot vettél mint én :S
éjszakai ugrás lenne a zsír.na maj akkor szójjá addig nebaszogass hülyepitsa
Búvárpalackal a hátamon meg jacketben és békauszonnyal kicsit hülyén néznék ki rajta.. habár így már mehetnék a statosférában is.. merülni megyünk.. lesz éjszakai merülés is..
Motorral mész? Nincs annál jobb.
ne röhögjé,mer mély attak lesz morningattack