Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöjj gyermekem.. gyónni szeretnél..? na mentem alusznya jóiccakát..
Ha tényleg lány vagy leborulok eléd. Meg ahúgy is, csak másképp...
Sziasztok 1 kérdésem lenne! Nekem van egy GSXR 600 k5 mocim és gyári dob van rajta de szeretnék elérhetö áron sport dobot mit ajálotok? Elöre is köszi mindenkinek!
Esett az eső de nagyon.. és lentről felfelé..
akkor majd fordítva ülsz fel mögém és figyeled a kolbászokat mikor gyünnek..
Nem nyílt ki, vagy a növénybe?
akkó meg van fejtve mitől vagy hülyepitsa.há ha látod hogy kaktusz akkor seggel kő tee
abból valszeg bajok lesznek ha én motorolni indulok ezt mutatja a statisztika. azémotorozás közben nem olyan bekötni a szemem.meg lehet ott nem is hagynám
Én már zuhantam kaktuszba arcal..
Gyüjjé te is motoroznya jövő7végén.. majd én viszlek oszt közbe bekötöm a szemedet.. hasonló lesz..
Akkor neked a sötétben esős kell. Várom a beszámolót.
engem az érdekel amikor nem látok semmit.nem nézelődni akarok bazdmeg.érezni.tudhatnád má.
semmiképp.azé erős volt amit nemrég részleteztem.vot még olyan hogy húúú meg olyan is hogy hííí.
áááá
Először nappal kell ugranod és akkor tudod mi kellene látnod a sötétben merthogy majd nem fogsz semmit.. de ezt bízd rám.. dolgozom az ügyön.. már csak az a kérdés hogy mikor szeretnéd..
mé..? kéne..?
várj...várj....ezt kezdem félreérteni. mostakkómeik a jobb?én a reggelinél adom le a voksom.azzal a mondattal
Már mint motorral? lehet másképp is érteni....
Kaposújlak? Miért is ne! Füred 4 sáv, enyhe kanyar itt-ott, szájtátó szláv túristák, stb...
ez neked mániád hogy nem sietsz haza?

Még a végén Kaposújlakon kötünk ki.. Füreden még nem garázdálkodtam..
Gondolom van alkohol menetes is de azt mondják az az első lépés a guminő felé..
Ott alszunk, nem gond.
Legyen le Balaton. Szombaton kiugrok Bécsbe hazafele összeszedlek aztán Csopak, meg onnan valamerre ha van kedved. Jó idő esetén fürdés meg strandpapucsos, fürdőgatyás gyorsulás Füreden.