Semmi gond Tomi!
De ha visszaolvasol, akkor pont arró beszéltünk, hogy ki milyen pénzeket dob ki erre, meg arra.......
Ezeket pont ezért linkeltem be, mert nem 2 forintba kerülnek ezek az átalakítások....
Egyébként szépek szerintem, de nem közútra , hanem kiállításra valóak.
Igazából a STUNT gépek kinézette nagyon bejön, de mégsem Naked bike-ot vettel, mert a speed gépek vonzanak gyerekkorom óta, viszont egy kis átalakítással arra váltok ami az adott időszakban bejön!
A másik, hogy baromira érdekel a stuntolás.....most átépítem az alapokat és törés és gyilkolás nélkül megpróbálok magabiztosan és lassan megtanulni egykerekezni, stoppizni, burnoutolni és csak akkor folytatom komolyabban, ha érzem magamon azt hogy menni fog!
De semmi képpen nem akarom szétnyúzni és összetörni a GIXERT!
Szépen fel lesz bukócsövezve, ha dőlne akkor ne legyen gáz....
Ez a terv. A megvalósítás az meg majd alkul és elválik!
Jójó...persze....én az ilyen 80-100 ezres árakra értettem, mert az valljuk be horribilis összeg egy ilyenért....
Lehet nekem sem marad más választás és mivel nekem STUNT-oláshoz kell majd, így nem árt ha bírja a strapát....de előbb megnézem, hogy milyen ha egy használt 10-15ezres villahidat megfúrok....szerintem az is jó lesz....
És még holnap majd Mike szaki meglátjuk miket tanácsol....
Bár ez nagyon szép és jó is : http://www.motormann.hu/produc...
Nehogyaszidd.Az N-es gyári villahíd 5%-os okosban is 43e volt decemberben.Mivel bontottat nem akartam fúrni meg a műszerfal tartó miatt nem volt érdemes így fogcsikorgatva kifizettem.De kényelmesebb mint a hasalós pozitúra.Városban még így is sokat állok kézen de 70 felett már támaszt a menetszél.Monnyuk 140-nél már inkább lök de e van ki kő birni.
Szerintem az ilyeneket csak az veszi meg akinek k.rva sok pénze van és megteheti, hogy nem mókol vele.......vagy aki abszolult műszaki analfabéta és még egy szöget sem tud beütni a falba....
Erre gondoltam én is de a K7-en nem középen van a gyujtáskapcs helye, hanem srégan és ettől nem lehet szerintem fúrni......
Ezért gondoltam a K5 1000 villahídra mert ott középen van és van hely fúrni.....
De írtam már egy STUNT-os srácnak, akit holnap hívok és azt mondta hogy segít......
De azért tőletek is várok ötletet ha van.....
OKÉS!
Jó volt veletek eddig......de tutis elintézte, hogy holnaptól árva legyen a Szépséges Gixerem.....az asszony azt mondta, hogy megöl ha megveszem..... ...és csomagolhatok......
Nálatok van szabad hely ugye? És a garázsba? Elfér még egy Gixi?
Egy ötlet jut eszembe de ahhoz maró kell vagy vizesvágó.Ismerős kéne aki a gyári mintájára brutál vastag aluból kivág egyet és megfúrja.Ha így megoldódik az tud pénztárcabarát lenni.Amúgy SV-ből többet láttam megfúrva.Bár én vennék egyet bontva és azt fúrogatnám nem a gyárit.
Jaja...én is gondoltam ilyenekre, sőt valószínű, hogy hasonló megoldás lesz, mert én tutti, hogy nem adok egy kész cuccért 80ezreket, de még 40-et sem.....
Amúgy köszi a segítséget, ha van még ötleted jöhet...
Tutis....te azt akarod hogy kivégezzen az asszony?
Itt ül mellettem.....és amikor meglátta az oldalon amit linkeltél, hogy 430 dollárba kerül a kormánycucc.....egyből kinyírt a szemével.....
Bakker, hát ez picit húzós ár......
Ja arra mert esetleg ha 47-es és a többi méret is stimmel egy ezres SV felső hídját is fel lehet kendácsolni.Az gyárilag fúrva van.Igaz hogy a többi méret sem mindegy tehát ez csak ötlet.
Van aki azt mondta nekem hogy simán lehet fúrni van aki azt hogy nem.Mikor túrásítottam az enyémet sokkal másabbnak,vastagabbnak a gyári túrásat sem találta.Bár hogy pont egyenesen és szimetrikusan lehessen fúrni a hidat az nem tuti.
De ha visszaolvasol, akkor pont arró beszéltünk, hogy ki milyen pénzeket dob ki erre, meg arra.......
Ezeket pont ezért linkeltem be, mert nem 2 forintba kerülnek ezek az átalakítások....
Egyébként szépek szerintem, de nem közútra
A másik, hogy baromira érdekel a stuntolás.....most átépítem az alapokat és törés és gyilkolás nélkül megpróbálok magabiztosan és lassan megtanulni egykerekezni, stoppizni, burnoutolni és csak akkor folytatom komolyabban, ha érzem magamon azt hogy menni fog!
De semmi képpen nem akarom szétnyúzni és összetörni a GIXERT!
Szépen fel lesz bukócsövezve, ha dőlne akkor ne legyen gáz....
Ez a terv. A megvalósítás az meg majd alkul és elválik!
Túl szép hogy evvel gyilkold.
Arra inkább valami régi Hondát használnék.
Lehet nekem sem marad más választás és mivel nekem STUNT-oláshoz kell majd, így nem árt ha bírja a strapát....de előbb megnézem, hogy milyen ha egy használt 10-15ezres villahidat megfúrok....szerintem az is jó lesz....
És még holnap majd Mike szaki meglátjuk miket tanácsol....
Bár ez nagyon szép és jó is : http://www.motormann.hu/produc...
link
Ezért gondoltam a K5 1000 villahídra mert ott középen van és van hely fúrni.....
De írtam már egy STUNT-os srácnak, akit holnap hívok és azt mondta hogy segít......
De azért tőletek is várok ötletet ha van.....
Jó volt veletek eddig......de tutis elintézte, hogy holnaptól árva legyen a Szépséges Gixerem.....az asszony azt mondta, hogy megöl ha megveszem.....
Nálatok van szabad hely ugye? És a garázsba?
Amúgy köszi a segítséget, ha van még ötleted jöhet...
Itt ül mellettem.....és amikor meglátta az oldalon amit linkeltél, hogy 430 dollárba kerül a kormánycucc.....egyből kinyírt a szemével.....
Bakker, hát ez picit húzós ár......
Van aki azt mondta nekem hogy simán lehet fúrni van aki azt hogy nem.Mikor túrásítottam az enyémet sokkal másabbnak,vastagabbnak a gyári túrásat sem találta.Bár hogy pont egyenesen és szimetrikusan lehessen fúrni a hidat az nem tuti.