Helló mindenki!
Ti aztán kemények vagytok, mint a napon száradt csirkefos!
Nem látjátok, hogy GIXXERKE még csak 4 éves? Neki elég, ha elveszitek a műanyag homokozólapátját és egy világ omlik össze benne!
Szerintem már rajta van a vékonyfosás, hogy meglátogatják a gayesixeres szájfájterek!
Józsika! szerintem még az éjszaka fújd fel a motorod ezresre, tegyé rá fő sportdobot, meg SRSBREMBO HH fékbetétet, meg összegrafitizett pályaidomot, dugd fel a faszod a seggedbe és mennyé ki a faluszélre várakozni!
Szánalmasak vagytok, főleg az aki a halálát kívánja az a csúcs!
Miért haverkodom én veletek?Jobban megyek mindenkinél oszt annyi.Majd ha jön a klónom magyaráz majd hogy ő az igazi GIXXXER pedig ÉN vagyok az.A kiráj!
Neked nem tűnik fel, hogy ez a gixxxxer600k7 nem az akivel vitáztunk eddig? Nézd csak meg jobban. Valaki rátalált a kis makira... és hasonló névvel adatlapot készitette, ami a kis kancsó GIXXER600K7 valódi adatait tartalmazza...
az jooooooooooooooooooooooo
akkor ezt meg a jövö nyarat talán .. én nem álatkodok és nem megyek városba 150 el mind egyesek
én normálisan csak néha az adrelalin miadt csak.....
az elsö sérült volt .. de nézegetem már .. majd hozzok mondtam már nekik.. az jo ár mert ha én baráti áron is számolom a takarítást akkor is 6,7 e be kerülne .....
akkor örülök hogy ezt hoztam nem turagumit
:) nem tudom pontosan menyi de egy uj motoron volt ami pár kör után csatant sajna ..... bontoba vetem igazán nekem ingyen van mert auto kozmetikával foglalkozok és avval fizetek majd teljes takarítás plusz kárpit tisztítás .... szoval csak kb 2 3 ora munkám ba lesz meg némi kis vegyszer de az kit érdekel na meg az uj dobom is igy jött apucihoz .
mit ér amugy igy ...?
a mostani gumim is jo mintára de olyan mind az olaj néha meg csuszik......
dunlop sportmax 209 Gp a gumi neve. nagyon jó gumi, én is ezt használom.tartósságáról nem tudok nyilatkozni mert a szélét már majdnem kivégeztem, közepe meg még friss
Mennyiért vetted? Amúgy a szélébe nem pár kör van hanem vagy 20-30 legalább
sziasztok valaki használ dunlop sport gp ?
nem tudom közúton menyit birhat ki... mert vetem egy kb 500 km eset a közepe még uj csak pályán volt pár kört.. de én nem pályázok... na meg a srad ra is fel megy gondolom a 190 es......
Ti aztán kemények vagytok, mint a napon száradt csirkefos!
Nem látjátok, hogy GIXXERKE még csak 4 éves? Neki elég, ha elveszitek a műanyag homokozólapátját és egy világ omlik össze benne!
Szerintem már rajta van a vékonyfosás, hogy meglátogatják a gayesixeres szájfájterek!
Józsika! szerintem még az éjszaka fújd fel a motorod ezresre, tegyé rá fő sportdobot, meg SRSBREMBO HH fékbetétet, meg összegrafitizett pályaidomot, dugd fel a faszod a seggedbe és mennyé ki a faluszélre várakozni!
Szánalmasak vagytok, főleg az aki a halálát kívánja az a csúcs!