Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az idomot elég alul széthúzni. Patentos.
Íme, csak sajna telóval készült
Okoooos.
De fel kell tölteni a szűrőt.
Vagy pedig azt csinálod, hogy szűrőcsere után beletöltöd az előírt mennyiséget, járatod néhány másodpercig és újra megnézed a szintet, utánatöltesz. A szűrő kb. 1-1,5 deci olajat vesz fel.
A szűrő szélén a tömítést is kend körbe olajjal.
Az ülést két csavar fogja jobb és bal oldalon.
képet kérünk és üdv
az lex kérem
nézném ha lenne neki polcon, de az RC változatból nincs raktáron most.
Köszi a választ.
Mindenképpen cserélem azt is meg is vettem. Az olaj is meglesz hamarosan MOTUL 7100, csak a idomok lebontása (helyreállítható) nem tűnik egyszerűnek, ezért gondoltam elég levenni csak az egyiket jobb vagy bal.
Meg esetlen van e valami amire figyelni kell, feltölteni a szűrőt (úgy tudom nem kell).
Úgy tudom olajcsere után egy ideig akár percek is jelezni fog az olajnyomás jelző?
Még valami, hogy kell levenni a vezető ülését?
Corsa vagy Supercorsa legyen!
de cíp a dukkó
Dunlop...de h hanyas... majd ha hazaértem megnézem de jövőre pirelli
Hello Tutis!
A Kutya féle brembo-t nem nézted?
azért szólok bele mert lassan nekem is érik a betét csere
Melegen és szűrőt is cserélj.
te mondtad, hogy széthugyozol...én csak szeretnék erre módot és lehetőséget adni.
kizárolag hideg motorral akkor folyik le a legjobban
Üdv mindenkinek.

Eddig csak olvastam a fórumot de végre meglett a drágasszág(GSXR 600 K5) így már irhatok is.
Ha valaki megtenné hogy adna néhány tanácsod az olaj cserével kapcsolatban.
Pl: első lépés oldal idom levétel csak az egyik mindkettő , hideg motor meleg motor stb.

Előre is köszönöm.
leszarlak bazdmeg ha verekedni akarsz, akkor keress egy csipeszt fgod meg azzal a kis faszodat azzal talán sikerülni fog és azt verd, ezt nem azért írom mert megijedtem hanem baszok rátok nem foglalkozok veletek
25. évforduló, Te elmeroggyant!
Tényleg meg lehetnek szorulva, ha mindenféle romra szükségük van...
Hát ha már úgy is fut a fórum akkor beírom ide is hejj!
Most hívtak a Kawasakitól, hogy ki szeretnék állítani a motoromat a Lime partyn. Mondtam oké de nem baj, hogy full pályaidom van rajta? Lekonyult a szája. Azt mondta ha más nincs jó lesz az a szar is. (A Ninja 125-ik évfordulója van vagy valami ilyesmi.)
Peppe címéről lemaradt a http://airbrushfehervar.hu webcím, itt láthattok több munkáját is, és tudtok kérni motorfestésre ajánlatot
Nincsenek barátaim sem. Lakcímem www.sportmotor.hu. De fogadok a vitapartnereid között találsz egy párat aki szó nélkül megadja a címét és vár szeretettel. Most már csak rád várunk lélegzetvisszafojtva.
Én is szeretnél felhívni figyelmeteket az adatlapomon lévő adatokra, különösen a http://www.weboldalterv.hu/ honlapra, itt tudtok ajánlatot kérni saját weboldalra
Peppe, mizujs? Motorod festése hogy áll?
Robcsit megbeszéltétek már? nem sürgős, lehet télen vennék
Jöhet privátban vagy e-mailen is.
kleger.zsolt@mfb.hu
mennyél a citadellára felvonulni, ja és sok balesetmentes kilométert és jó drága benzint kívánok neked és az itt egybegyűlteknek na csá
Megadom én.
Kőszárhegy, Fő út 139.

Gyere el, motorozzunk egyet!