Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor add meg itt a lakcímedet a fórumon meg a barátod is
Ez tényleg fáj.
Gondolod, elhittem?
Szarfaszúkám, az igazi címedet add meg, légy oly tündér.
Rendeznénk egy motoros felvonulást a tiszteletedre, te felsőbbrendű véglény.
A menekülés mindig jó alternatíva egy vesztett helyzetben. (A saját lakcím meg nem adása is elég egyértelmű véleményt szül).
vedd már észre ember, h hülyitem a népet ááááá ez már fáj
ok főnők de én most már leszarlak megyek kajálni mert ma még nem is reggeliztem nem akarok összecsoffadt testet mint a tiétek nem akarok lefogyni nem vagyok rossi hehe
Te zsidózol, kisebbségizel, Raffael Sanyi?
Na lökök már fel pár képet, ne csak elinek legyenek itt jó képei
Akkor semmi akadálya, hogy megadd. Csak vigyázz nehogy az utca végén várjon rád és nem a kapuban.
Haggyámán a szúnyoggal!
Milyen bakelit van rajta?
D 218?
4671 Enying oláh utca 98
Abból kitalálhatnád ki vagyok aztán beköpnél a kék villámnak.
Psszt figyu. Súgok valamit. Ha megismétled az ellenfeled szavait az biza elég komoly hátrány egy nyílt vitában.
Csak, hogy értsd. Ha én írok egy hozzászólást amit a szánalmas szóval kezdek akkor te ne reagálj rá szánalmassal kezdve mert az biza gáz. Még azt hiszik a nézők, hogy a majdnem diplomához nem adnak szókincset.
Tehát?
kapuban visszafordulnál feltett kézzel
Akkor nevet és lakcímet, légy oly kedves.
muti egy képed a simódról
Viszont neki valami munkahenger problémája lehetett, talán nem ment vissza rendesen a dugattyú aszem .

Amit ajánlottam:

Hajdú Fék és Kuplung | Cím: 1174 Budapest, Zsuzsanna u. 18.
Kuplung tuning *** Fék tuning ***
e-mail: hajdukuplung@mail.datanet.hu
telefon: +36 30/9 427 139, fax: +36 1/3 299 326
Áru átvétel módjai: csomagküldő, posta, személyesen

Egy próbát megér.
szánalmas vagy, nem félek senkitől tőled se álszent ember
Milyen könnyedén figyelmen kívül hagyod a hozzászólás többi részét. Előre megmondtam, hogy hülyeséget kérdeztél. Egyébként meg nem az számít ki mondja hanem, hogy mit mond. Kár kötözködnöd. Mindegy, hogy 35 éves vagyok R6R-el vagy 16éves S51-el.
Kérlek, maradj!
na most elhúzok kicsit békénhagylak titeket lassan a legtöbbhózzászólású fórum lesz ez ha így haladunk
Így van.
Gyalog tud 2:01-et.
Szánalmas próbálkozás főleg, hogy pár hónapja még voltak képek az adatlapodon csak aztán összefostad magad, hogy valaki tényleg megkeres és leveted őket. Nem kell se bátornak se gyávának lennem. Nem fenyegetek senkit pedig megtehetném így névtelenül. Elmondom a véleményemet. Egy 20 éves viselkedészavaros meg ok a félelemre.
de lehet, h még motorod sincs