Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó szar lehet, nyomjad a vidit meg a képeket GRATULA!
nem jelzett F1 hibát? ha jól értem az elekronika részét kötötted ki nem a bowdent akasztottad ki ahogy szokták
a mai szállítmányom

to be continued...
(a további képek, videók majd jönnek akir étdekel :) )
Nekem is avval a kütyüvel akartak valamit csinálni, de gondoltam pad meg mérés nélkül hogy állítja jól be?
Nem, nem kell azt kiszedni. Kikötöttem az elektronikából és kész. Így nem mozgatja semmi(mert nincs vezérlése), és a rugó pedig folyamatosan nyitva tartja...
Köszi a részletes kifejtést...
Milyen költségű egy ilyen hangolás, amit írsz?
Nálatok van ilyen?
Kiszedted a motort is?
Na látod ezért mondtam hogy én nem értek hozzá mert nekem a gyújtástérkép = injektortérkép
De mostmár tudom a külömbséget, thx. Szóval előző írásaimat javítva, injektortérképet állítottak nekem.
Janak mond, hoyg az ago motors küldött, akkor nem fog anynira a cerka...:)
Hát nagyon remélem, hogy ennél olcsóbb lesz, mivel nekem tényleg csak egy cső kell, ami összeköti a cuccost, bár ezt kérdezték legelőször az emailben, hogy fix-e az alsó dob!?
Nekem szerelgetniük sem kell, nekem nagy élmény ha én rakhatom fel rá...
Reménykedem, hogy max. 10-12-nél nem kell többet fizetni, mert akkor szívószállal lesz összekötve....az ingyen van a moziban....
Láttam a képeken a cső hajlítását, hát elég érdekes tényleg....nagyon kikönyököl ott az alján....olyan "régimódi" felfogású tervezés....
Akkor én szakember vagyok, mert én simán kikötöttem. Mi ebben a bonyolult?
Hát nem ugyanaz!

A gyújtástérkép azt határopzza meg, hogy hengerben a dugó pozíciójához képes mikor robbanjon be az üzemanyag... tudod, vamn előgyújtás, utógyújtás, stb...
Az injektor térkép pedig azt határozza meg, hogy mennyi üzemanyagot injektáljon be.

Érted a különbséget?!

Amit neked rátettek, az egy gyári elektronikát állító kis ketyere, ami 3 tartományban ( alul , középen felül) 5,10 és 05%-ot tud adni és elvenni.
Ha nem akarsz nagyon tüökéletes motort, akkor ezt is elég buzizni.... feltételezem mindenhol adtak +5%-ot.. azt szokták...
Hali! Olvastam hogy jöttök a SRAD talira. Nem érdekelne szállás Harkányba 1700 FT/fő/éj áron? Vendégház. Mi is ott szállunk meg , csak még kéne 3 ember.
46the_doctor:

Én nem ezt mondtam, durrogás és durrogás közöt is van kóülönbség. A verseny motoroknál nem gond, ha durrog, ugyis minden verseny után szétszedik és összerakják. Ha nagyon durrog, akkor elöbb utobb kiégnek a szelepek pl....

Sajna a sportkipuffót teszel rá, akkor durrogni fog, teljesen eltüntetni szinte lehetettlen, mivel a szelepek összenyitnak, ezzel is növelve a szívó hatást és hát mivel a sportkipuff hirtelen rántja ki, azért kijön vele elégettlen üzemanyag is. ezzel egyenesen viszont az is a baj, hogy a blokkban kevés marad...

Az én magán véleményem, hogy a motort akkor is hangolni kéne, ha nem nyúlsz hozzá...
Az nem ugyanaz?
Injektortérképet inkább...
Akkor mit állítottak? Rá volt dugva a motorra egy kütyü, olyan volt mind egy dj keverő Azt tekergették. Miután kész lett, visszajött alulra az erő, mert amikor felkerült a dob + összekötő, akkor alul harmatgyenge lett..
tutis:

Gyújtástérképet?! ggggrrrrrrrrrrrrrrrrr ezt inkább ne terjeszd vagy nagyon átbaxtak!
nem kell privi, leírom én ide is
25 ezer ft volt szereléssel együtt. Lehetneked olcsóbb lesdz valamivel, mivel nekem a középdob fix volt, flexelni kellett, neked meg csak 1 bilincs tartja. Amire figyelj: pontosan add meg hogy hogy szeretnéd a hajtást a csőbe, én sajna szabad kezet adtam és nem lett olyan amilyet akartam. Szóval nekem még1x kell majd mennem hozzájuk.
tutis!
Látom neked is (Jano) cég csinálta az összekötődet a gixerre.... én is pont most email-ezek velük, csak még nem írtak vissza a legutóbbira...
Nekem is hasonló cső kell szerintem a K7-re, mint neked....elküldenéd nekem priv.ü-ben, hogy mennyibe került kb. , mert már nagyon érdekelne csak még nem írtak vissza és jó volna már tudnom, hogy mennyi!?
Köszi!
karolypiros@freemail.hu
Enyém meg lángot arat.
az enyém még lángot is vet
gyújtástérképet hangoltak hozzá a kipuffhoz valami kütyüvel, de én ebben analfabéta vagyok
Gyertya?