Beszivat a szivatóm. Tudna valaki segíteni? Ha ráhúzom a szivatót, a képen középen levő kis pöcköt kihúzza úgy 2cm-re kb, miután visszatolom, nem történik semmi, ugyanígy marad a pöcök, pedig fullra vissza kéne tolódnia. Lehet, hogy csak a meleg miatt nyúlt meg a bowden, vagy van esetleg egy visszahúzórugó, ami nekem eltört, vagy vmi, ami miatt nem működik. Nagyon élvezem, ahogy indítás után 4 ezren pörög a hideg motor, szivató nélkül viszont nem indul grrrr.
Hát mikor még az ABC-t kellett kis és nagy betűkkel kiszerkeszteni műszaki rajzlapon... az volt a nem semmi főleg mikor a tanár ránézett "újra"... na de hát fiatalság bolondság volt... nem vmi szép meg rég volt már....
Jó reggelt Mindenkinek!
Valaki megtudná mondani, hogy a K4 és K7 gixereken a villahíd mérete megegyezik-e?
Csak azért, mert találtam egy K4-est, de nem tudom, hogy jó-e az enyémre, bár ugyanúgy néz ki....
Előre is köszi a Help-et...
Rendes vagy...köszönöm...
Igen, azt megköszönném, ha szánsz rá időt...
Mérjem le neked a méreteket?
Valaki megtudná mondani, hogy a K4 és K7 gixereken a villahíd mérete megegyezik-e?
Csak azért, mert találtam egy K4-est, de nem tudom, hogy jó-e az enyémre, bár ugyanúgy néz ki....
Előre is köszi a Help-et...
gondolom a hid után az erdönél.......
lenne egy kérdésem!gsxr 600am van k5 rámegy e a 190es gumi?
köszi!
jövőhéten összefuthatnánk Szarvason ha jó neked.
Akkor holnap 1-kor Árkád Pécsen valaki? Vagy ne is várjak?
kiru: Hallod, Baján majdnem megettek minket a szúnyogok...
Holnap megyek Mecsekbe kerülni!
Széles utat!