Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még egyszer megkérdezem
mentél már a pályán
én már a 10100ra gyúrok a 11000et már nem élem meg mert meló
hülye! ne rontsd el! hátha nekem is felajánlja valaki hogy kifizeti a pályanapomat! az se baj ha az kakucs
tényleg igazad van! akkor raaajjjjtttaaaaa
elismerem, h iskolázásra nagyon megfelel tökéletes a pálya, de nekem nem jön be
Volt egy kérés az előbb...11000hsz...
Kérlek ne kezdjétek megint...
Ez így van, nekem 750-esem van leáttételezve, és még így se forog ki kettőbe . Ismerek valakit aki géesikszerezerrel egyes fokozatban megy végig a pályán . Viszont a lényeg hogy sztem ha ott megtanulja összefűzni a kanyarokat valaki akkor sokkal könnyebben tud alkalmazkodni bármilyen pályához . És nem utoldsó sorban baromi jó a pálya tapadása, illetve nem is bülnat olyan súlyoasn ha valami baki csúszik a számításba .
Hagyd már rá...Te is buzinak leszel titulálva a végén...
de mentél már a pályán
Talmácsi mért szokott ott is motorozni, szeritned
nekem ez a véleményem róla
látszik hogy nem voltál még ott, akkor nem ezt modnanád,
elég sokat lehet ott tanulni
egy bajom van a kakucsi pályával, h az ilyen motoroknak nem való kis csiki csuki gokart pálya döntögetni lehet, de az ilyen motorokkal csak egyes kettes max
nem ugatásról volt szó csak az ember annyi rosszat látott már életébe,hogy tele vele a padlás és egyrészt nem akarunk még egy motorost elveszíteni se azt,hogy megint tele legyen vele a tv rádió,hogy megint baj van a motorosokkal stb-stb!Igy is le vagyunk járatva,úgy tekintenek ránk mint valami külön fajra és nem véletlenül vannak kint a Mátrában sem a rendőrök 2 kanyar közt!Nem akart rosszat senki de meg van a helye annak ahol 200felett lehet menni és ez nagyon nem a lakott terület!E mellett viszont elismerem a tudásodat és jó motorosnak tartalak de nem minden áron kell tövig húzni ez a lényeg!
Nu bővül a lista?
pályázás
1.
2. Elissa ( képfelelős gyáriidommalnempályárafelmenős )
3.
4.Ádám
5.
6.
7.
8. Oszi
9.
10.
11.
12.
13. Domino
Gyere ki egyszer Kakucsra 6 e Ft egy egész nap (du. 4 e Ft), plusz kb. mésfél tank benzin meg az oda-vissza út . A 2-3 napos izomláz garantált.
ez ien formában nm igaz
figyelj itt arról volt szó h mindenki ugatott én meg nem hagyom magam
hát azzal el de elég volt a fikázásból!ha te normális vagy mi is azok leszünk!csak visszább az agarakkal fiatal barátom!
Na azzal ellenénk pár száz hsz-ig.
srácok ma csináljuk meg a 11000ezredik hozzászólást mit szóltok hozzá? na akkor kezdjük el a fikázást vagy milesz
semmi baj most ordítsam le a fejed