Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apa, kezdődik
de amúgy a te motorod bazzzz kurvajól összevan rakva v titkolod, h blokkot cseréltél benne mert 50000ezer km után gyakorlatilag nem volt neki baja és te is egykerekezel agyba főbe meg lővőd neki
nekem a 600-as nem jött be, nincsen benne meg az baszarás érzés mint egy ezeresben, ha szarráforgatom akkor se, egyet nem vitatok, h 600al jobban lehet fordulni ez 100%ék de inkább nem dönteném az ezerst annyira csak legyen meg az erzés, h ááá letépi karomat kigyorsításnál
értem én a fikázást nekem ennyiből jönne ki hakb 4alkalommal mennék fel pályára
akkor megin ck jobbra tudx majd kanyarodni krézziiii és a fű lex az ágyad
Csak összekevertem a hatot a héttel. Reggel volt.
Megbeszéltük.
a csúnya
20000 a tippé.bár látom itt sörben dobálóztok ugyhogy jo lesz 6 rekesz is
vagy csak két csavar.
na én pont ugyan így vagyok a 600-al,csak én eddig 20ezret mentem vele,de nem akarok nagyobbat
igaz pénzem sincs rá
Sz'al ez a titka a kék színnek a motorodon. Tudtam hogy van valami turpisság.
pávertép.az mégolcsóbb.és több marad a pályanapokra cáznyócvanezer legalább
menj el 2-3-4 évet 600 zal,és ahogy fejlődsz egyre inkább rájössz hogy lassú vagy és nincs szükséged ezresre és igy csökken az esélye hogy a virágosok keressenek rajtad.tudom miről beszélek elhiheted.engem 50 e km után még mindíg megrémít néha a 636.
Mifasznak? Gyártasd le kb. 2,000-ért. Alu az egész.
nem, de észbe tartom a tanácsot ha azt kell majd vennem
ja aszittem transzporderről van szó.
Jó választás. megy a söröm szinéhez.
szerintem kéket vegyél az 3 mp vel jobbat mér
k6-k7 tök úgyanaz nem szégyenlem, h nekem csak az van és nem k8 végülis a k8 blokkja is tök úgyanaz annyival másabb, h kevesebb olaj kell bele
Arany!
Ok. Apránként én is be akarom gyűjteni a cuccokat télire.
Piros legyen vagy sárga?
ha normálisan válaszólnak nekem akkor én is normálisan fogok ide írni csak erről van ha megpróbál vki leugatni akkor természetes úgyis fogok visszaírni
nézd meg légyszi, és igen, az
Tényleg nem ilyenekre gondoltam, de jobb mint semmi